Devlet Hastanesi Saç Ekimi Yapılıyor mu? 2023 Fiyatları

Devlet hastanesinde saç ekimi yapılır mı? Saç ekimini sigorta karşılar mı? SGK anlaşmalı saç ekimi yaptırır mı? Bayburt Devlet Hastanesinde saç ekiminin yapıldığı doğru mu?


Saç ekimi, kellik sorunu yaşayanlar için gerekli olduğu kadar masraflı da bir operasyon. Bütçesi saç ekimi için yetersiz olanlar, daha ucuz veya ücretsiz saç ekimi için devlet hastanelerinde saç ekimi yapılıp yapılmadığını veya yapılıyorsa saç ekimi ücretlerinin devlet tarafından karşılanıp karşılanmadığını araştırıyor.

Siz de bir umut, saç ekimi için devlet hastanelerine bel bağladıysanız ve bu konuda bilgi almak istiyorsanız, doğru adrestesiniz; zira merak edeceğinizi düşündüğümüz tüm konuları detaylı olarak araştırdık ve elde ettiğimiz bilgileri hizmetinize sunduk.

Peki, devlet hastanesinde saç ekimi yapılıyor mu? Devlet hastanesinde yapılan saç ekimi ücretlerini SGK karşılıyor mu? Saç ekimini sigorta karşılar mı? SGK anlaşmalı saç ekimi yaptırıyor mu? Gelin bu sorulara verilmiş en doğru ve en güncel cevapları birlikte okuyup değerlendirelim.




İlginizi Çekebilir >> Türkiye'de Saç Ekimi Fiyatları

Devlet Hastanelerinde Saç Ekimi Yapılır mı?

sgk saç ekimini karşılar mı
Devlet Hastanesinde Saç Ekimleri

Bildiğiniz gibi devlet hastaneleri en küçük ilçelerde bile halka hizmet veriyor. Bu hastanelerde yapılan muayene ve tedaviler de yine devlet tarafından SGK aracılığı ile karşılanıyor. Bu nedenle özel bir neden olmadığı müddetçe insanlar özel hastaneler yerine devlet hastanelerini tercih ediyor.

Şayet Türkiye’de saç ekimi devlet hastanelerinde yapılmış olsaydı, halkın ilk tercihi yine devlet hastanelerinden yana olacaktı. Fakat ne yazık ki günümüzde herhangi bir devlet hastanesi, saç ekimi hizmeti vermiyor.

Bazı devlet hastanelerinin saç ekimi hizmeti verdiğine dair bilgi ve haberler ise ya koca bir yalandan ibaret ya da verilen o hizmet güncelliğini yitirmiş durumda.

Önerilen Yazı >> Saç Dikimi Nasıl Yapılır?


Bayburt Devlet Hastanesi Saç Ekimi Efsanesi

Saç ekiminin devlet hastanelerinde yapılıp yapılmadığına dair yazılmış veya yayınlanmış tüm haberlerde Bayburt’ta hem de devlet hastanesinde saç ekimi hizmetinin verildiği anlatılmış. Ancak bu haberler bundan 3-4 sene öncesine, yani 2015’e ait haberler.

Haberlere göre Bayburt Devlet Hastanesinde görev yapan Dr. Ömer Elmas, burada saç ekimi ameliyatlarını da gerçekleştiriyormuş. Doğrudur, belki gerçekten de bir süreliğine burada saç ekimi hizmeti verildi; fakat şu anda bu hastanede böyle bir hizmet yok.

2015’te Bayburt’ta görev yapan plastik cerrahi uzmanı Ömer Elmas ise şu anda Bayburt’ta değil, İstanbul’da görev yapıyor. Anlayacağınız, kendisi Bayburt’tan ayrıldıktan sonra bu görevi üstlenen herhangi bir doktor olmamış. An itibariyle Bayburt Devlet Hastanesinde görev yapan ve ameliyathane görevlisi olan bir sağlık personeli, saç ekimi hizmetinin verilmediğini söylemişti.

Benzer açıklamalar Adıyaman Gerger Devlet Hastanesi ile Okmeydanı Devlet Hastanesi için de yapılmıştı; ancak bu iki hastanede de saç ekimi yapılmadığını öğrenmiş olduk.

Devlet Hastanesinde Yapılan Saç Ekimi Ücreti Devlet Tarafından Karşılanır mı?

Üstteki başlıkta, içinde bulunduğumuz 2023 yılında devlet hastanesinde saç ekimi yapılmadığını ifade ettik. Peki, şayet devlet hastanelerinde saç ekimi yapılsaydı ücretsiz mi olurdu, yani ücretler SGK tarafından mı karşılanırdı, yoksa saç ekim merkezlerine verdiğiniz parayı devlet hastanesine mi verirdiniz?

En başta belirtelim: Devlet hastanelerinde yapılan hiçbir estetik operasyon veya tedavi için devlet para ödemez. Estetik ameliyatlar SGK tarafından karşılanmaz. Bu yüzden saç ekiminin bazı devlet hastanelerinde yapıldığı dönemde, devlet hastanesinde saç ektirenler, ekim ücretini kendi cebinden ödedi. Bu saatten sonra herhangi bir devlet hastanesinde saç ekimi yaptırılırsa da, hastalar saç ekimi ücretini yine kendi cebinden ödeyecek. Bu yüzden ücretsiz saç ekimini kafanızdan çıkarıp atmalısınız.

Saç Ekimi Özel Hastanelerde Yapılır mı?

Türkiye’de saç ekimi, ya saç ekim merkezleri ile bazı özel kliniklerde ya da özel hastanelerde yapılmaktadır. Bazı saç ekim merkezleri ise, saç ekim ameliyatını, anlaşmalı olduğu özel hastanelerde yapmaktadır.

Özel hastanelerdeki muayene veya tedavi ücretleri devlet tarafından karşılansa da, ne yazık ki saç ekimi konusunda aynı durum geçerli değil. Sözün özeti şu: Saç ekimini nerede yaptırırsanız yaptırın, o yüksek meblağı ödemek zorundasınız. Böylece devlet hastaneleri saç ekimi yapıyor mu soruna n net cevabı verdik ve özel hastanelerde yapılan saç ekimi ücretlerinin de hasta tarafından ödendiğini anlatmış olduk.


En Ucuz Saç Ekimini Nasıl ve Nerede Bulabilirim?

Türkiye’de çok uçuk fiyatlarla saç ekimi yapan doktorlar olduğu gibi, gerçekten ucuz saç ekimi yapan doktorlar veya saç ekim merkezleri de var. Ancak önemli olan, en ucuz saç ekimi merkezini bulmak değil, düşük fiyata kaliteli saç ekimi yapan doktoru veya ekim merkezini bulmak.

Hem kaliteli hem de ucuz saç ekim merkezini bulmak için de çok ayrıntılı bir araştırma yapmak, forum sayfalarını takip etmek gerekir. Ayrıca araştırmalarınızda öğrendiğiniz kaliteli ekimler gerçekleştiren saç ekim merkezlerini not alarak, bunları tek tek arayıp fiyat teklifi almanız size yardımcı olacaktır.

Türkiye’de en ucuz saç ekimi 3000 lira dolaylarından başlıyor. Vereceğiniz paranın miktarı biraz da ekilecek greft sayısına bağlı. Şayet kellik ilerlemiş değilse çok daha uygun fiyatlara saç ekimi yaptırmanız mümkün olabilir.

Saç Ekimi Ücretini Taksitli Ödeme İmkanı

Saç ekimi, yüksek bir bütçe gerektirdiğinden dolayı, herksin gerekli meblağı bir kerede ödemesi pek mümkün değildir. Bunun farkında olan birçok saç ekim merkzi, artık hastalara kolaylıklar sağlayabiliyor.

Bu kolaylıkların başında da kredi kartı ile taksitli ödeme imkanı geliyor. Saç ektirmeyi çok istiyor; fakat yeterli parayı bir araya bir türlü getiremiyorsanız, kredi kartına taksitle ödeme yapabilirsiniz. Ancak böyle bir imkan sunup sunmadıklarını öğrenmek için, aklınızdan geçen saç ekim merkezi ile iletişime geçmeniz gerekir.

Saç Ekim Merkezi Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Daha önce ele aldığımız en iyi saç ekim merkezi konulu yazımızda, alanında ün yapmış bazı doktorları derledik. Bu yazımızı mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz. Ancak şöyle bir şey var ki, maalesef Türkiye'nin en iyi saç ekim merkezleri arasında saydığımız saç ekim merkezleri, aynı zamanda en pahalı saç ekim merkezleri unvanını da taşıyor.

Ancak araştırdığınız takdirde, uçuk olmayan fiyatlarla kaliteli saç ekimleri yapanlar da yok değil. Aşağıda, saç ekim merkezi seçerken dikkat etmeniz gereken hususları derledik. Faydalanmanız dileğiyle.

 + Türkiye’de sadece Plastik cerrahi uzmanları ile Dermatoloji uzmanları saç ekimi yapma yetkisine sahiptir. Doktor olmayan hiçbir şahsın saç ekimi yapmaya yetkisi yoktur. Bu yüzden, karar verdiğiniz saç ekim merkezinde ekimi yapacak kişinin bu iki alanın birinden olmasına dikkat edin. Gerekirse doktorunuzun diplomasını isteyin.

 + Çok önemsemesek de saç ekimi operasyonu, çeşitli riskleri de barındıran bir operasyondur. Ekimin bir hastane ortamında veya herhangi bir hastaneye yakın bir yerde yapılması önemlidir. Ameliyat sırasında başınıza gelebilecek olumsuz bir duruma anında müdahale edilebilmelidir.

 + Adını sanını daha önce hiç duymadığınız, saç ekimi başarısını örnekler üzerinde görmediğiniz bir doktora saç ektirmemenizi öneririz. Elbette ki her saç ekim doktorunun acemilik dönemi olacaktır. En azından araştıran biri olarak siz ilk kurban olmayın.

 + İlle de yaşadığınız şehirde saç ektirmek zorunda değilsiniz. Bulduğunuz en iyi saç ekim merkezi sizden bin km uzak olsa bile çekinmeden oraya gidiniz. Saç ekimi ameliyatından sonra yolculuk yapmanızda sakınca yoktur. Gerekirse 1-2 gece otelde kalın; ama ekiminiz iyi eller tarafından yapılmış olsun.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Devlet Hastanesi Saç Ekimi Yapılıyor mu? 2023 Fiyatları
Devlet Hastanesi Saç Ekimi Yapılıyor mu? 2023 Fiyatları
Devlet hastanesinde saç ekimi yapılır mı? Saç ekimini sigorta karşılar mı? SGK anlaşmalı saç ekimi yaptırır mı? Bayburt Devlet Hastanesinde saç ekiminin yapıldığı doğru mu?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgExGvv6F2MkxFthciSisW5-sQ-DuR-5pWgledfUqDeKOrfgkuF0NlsGmfVqe7QfnuWT5cZND5F1PuCbFM361w-jDfZkBNoMnvwGw4vupkgz0w9qS0ALrzfoTBClu_OjviAjDiOgw-x1A/s16000/devlet-hastanesi-sac-ekimi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgExGvv6F2MkxFthciSisW5-sQ-DuR-5pWgledfUqDeKOrfgkuF0NlsGmfVqe7QfnuWT5cZND5F1PuCbFM361w-jDfZkBNoMnvwGw4vupkgz0w9qS0ALrzfoTBClu_OjviAjDiOgw-x1A/s72-c/devlet-hastanesi-sac-ekimi.jpg
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/devlet-hastanesi-sac-ekimi.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/devlet-hastanesi-sac-ekimi.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy