Protez Saç Kullanan Ünlüler 2022 (Protez Saçlı Tüm Ünlüler)

Protez saç kullanan ünlüler kimlerdir, hangi ünlüler protez saç takıyor? Merak ettiğiniz tüm türk ünlüler listemizde yer alıyor.

Daha önce saç ekimi yaptıran ünlü Türkler ve öncesi sonrası hallerini derlediğim geniş kapsamlı bir çalışma hazırlamıştım. Bugün de merakınızı giderecek ve protez saç kullanan ünlüler hakkında resimli ve ayrıntılı bir derleme oluşturacağım. Bu derlemeyi yaparken protez saç yaptıran ve kullanan ünlülerin öncesi ve sonrası fotoğraflarını, kel hali ve yeni halini gösterdim ki saç protezi hakkında daha sağlıklı fikirler edinebilesiniz.

Şimdi görelim bakalım 2022 itibarıyla protez saç kullanan ünlüler kimlermiş.

Protez Saç Kullanan Türk Ünlüler

Reha Yeprem Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Reha Yeprem)

Protez saç kullanan ünlüler listesinde ilk sırayı Reha Yeprem alıyor; kendisinin ilk sırada yer almasının sebebi çoğumuzun protez saç uygulamasını belki de ilk kez onda görmemizden kaynaklanıyor.

Saçlarım dökülmeye başladığında, artık gerek çevremdeki gerekse de televizyondaki insanların saçlarına alıcı gözü ile bakıyordum. Dikkatimi çeken ve ilk başlarda ne olduğunu anlayamadığım ilk saç Reha Yeprem’e aitti. Saçlarının mükemmel olduğunu düşünüyordum; fakat saç ekimi, protez saç gibi uygulamalardan bihaber olduğum için, o saçların güzelliğinin Allah’ın Reha Yeprem’e verdiği bir lütuf olduğunu düşünüyordum.

Tavsiye Yazı: Protez Saç Ücretleri

Aradan bir süre geçti ve nihayet hem saç ekimi hem de saç protezi uygulamalarından haberim oldu. İşte, o zaman anladım ki benim o çok beğendiğim saçlar, Reha Yeprem’in kendi saçları değil, bir protezden ibaretti. Zaten bu saç ekimi veya protez saç yaptırma isteğim de o andan sonra depreşmeye başladı ve araya pek zaman girmeden de saç ekimi operasyonumu gerçekleştirdim.

Protez saçın en çok yakıştığı ve en doğal durduğu kişi gerçekten de Reha Yeprem’dir. Aşağıda derlediğim Reha Yeprem protez saç fotoğrafları, zaten söze ihtiyaç duymadan her şeyi gözler önüne seriyor.

Tolga Karel Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Tolga Karel)

Protez saç kullanan bay, bayan, Türk, yabancı, sanatçı, şarkıcı belki yüzlerce isim var. O isimlerden biri de Tolga Karel. Çeşitli dizilerde oynadıktan sonra Survivor’da yarışarak şöhretinin zirvesine çıkan Tolga Karel protez saç resimlerini sizler için aşağıda derledim.

Tolga Karel’in kel hali, yeni hali, protez saç öncesi ve sonrası halini belirgin bir şekilde inceleyebilirsiniz. Tolga Karel’i sadece Survivor’dan tanıyanlar, şu anda şaşırmış olabilirler; zira kendisi yarışmaya protezini evde bırakarak gelmişti ve siz onun sadece kel halini gördünüz.

Yarışmaya neden protez saçla katılmadığını merak edenler için kısa bir dipnot geçeyim: Protez saç kullanan ünlüler veya ünsüzler, bu saç protezine 2 haftada bir rutin bakımlar yapmak zorundadır. Bu bakımların da Survivor gibi bir yarışma programında yapılması pek mümkün değildir.

Maceracı (Murat Yeni) Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Maceracı Murat Yeni)

Maceracı adlı gezi programından tanıdığımız Murat Yeni, protez saç yaptıran ünlüler arasındaydı. Bahsi geçen programı ilk bölümlerinde son derece seyrek ve dökülmüş saçları ile izleyici karşısına geçen Maceracı, daha sonra protez saç kullanarak kelliğe çözüm buldu. Murat Yeni kel hali ve yeni hali resimlerde görülüyor. Böylece protez saç öncesi sonrası görünümlerin nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz.

Bulut Aras Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Bulut Aras)

Yeni neslin pek bilmediği; fakat Yeşilçam takipçilerinin çok iyi tanıyıp sevdiği, saç protezi kullanan ünlülerden birisi de ünlü aktör Bulut Aras. 30’lu yaşlardan sonra saçları dökülmeye başlayan ve 40’lı yaşlardan sonra da büyük bir saçsızlık problemi yaşayan Bulut Aras, çareyi protez saç yaptırmakta buldu.

Bulduğu bu çarenin kendisi için mükemnel olduğunu söyleyebilirim; zira Bulut Aras protez saç öncesi ve sonrası fotolara baktığınızda mükemmel değişimi görebilirsiniz.


Mustafa Ceceli Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Mustafa Ceceli)

Saçlarının protez mi yoksa ekim mi olduğu en çok merak edilen ünlülerden bir tanesi de şüphesiz ki Mustafa Ceceli. Kendisinin saç protezi hakkında daha önce yayınlamış olduğum bir içeriğe her gün yüzlerce ziyaretçi geliyordu. Bu da, onun saçlarının çok merak edildiğini gösteriyordu.

Ancak saç ekimi ile protez saç arasındaki farktan habersiz olan normal vatandaşlar, Mustafa Ceceli’nin saç ekimi yaptırdığını düşünüyordu. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi de çeşitli İnternet sitelerinde Mustafa Ceceli’nin saç ektirdiği üzerine haberler yapılması idi.

Normalde Ceceli tam olarak kel sayılmaz; fakat alnı iyice genişleyince ve saç ekimi ile çok sık saçlar elde edemeyeceğini anlayınca çareyi protez saç kullanmakta buldu. Mustafa Ceceli protez saç öncesi ve sonrası fotoğrafını incelerseniz, öyle çok bariz bir farkın olmadığını görebilirsiniz.

Kahtalı Mıçı Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Kahtalı Mıçı)

Herkes için ünlü sayılır mı bilmiyorum; fakat daha önce çoğu kez Türkiye’de gündem olan Kahtalı Mıçı, günümüzde kabuğuna çekilmiş. O da yıllar önce kelliğine protez saçı çözüm olarak gören ünlülerden bir tanesi.

Fatih Ürek Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Fatih Ürek)

Bir zamanlar birçok programa konuk olarak davet edilen, magazin programlarının ilgi odağı olan Fatih Ürek, saçsızlığı dibine kadar yaşamış olan ünlülerden bir tanesi. Fatih Ürek’in kel halini pek görmemiş olsak da, onun kelliğinin ne derecede olduğu ile ilgili birçok görsel var İnternet ortamında.

Sizler için o görselleri bulup bir araya getirmeye çalıştım. Böylece bir insanın kel halini ve protez saç sonrası halini görerek daha iyi bir fikir edinmiş olacaksınız.


Nuri Alço Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Nuri Alço)

Yine bir Yeşilçam oyuncusu var karşımızda. Ancak bu seferki Yeşilçam’ın kötü adamlarından birisi: Nuri Alço. Şayet Alço’nun filmlerini izlediyseniz, daha o günlerde bile saçlarının iyice dökülmüş olduğunu, kafasında neredeyse saç kalmamış olduğunu görmüşsünüzdür.

Bundan birkaç sene önce ünlü aktör Nuri Alço protez saç yaptırarak kelliğe veda etti ve herkese yakıştığı gibi saç protezi bu adama da çok yakıştı.

Mahmut Hekimoğlu Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Mahmut Hekimoğlu)

2016 yılında hayata veda eden, Yeşilçam’ın usta oyuncularından birisi olan Mahmut Hekimoğlu da protez saç yaptırdı. Gençliğinde rol aldığı filmlerinde gayet sık ve gür saçlara sahip olan Mahmut Hekimoğlu,yaşlanmaya yüz tutunca saçları da hızlı bir şekilde dökülmeye başladı.

Herhangi bir çözüm bulamayınca da saç protezi kullanmaya karar verdi. Kafasına saç protezi takan ünlü, 5-10 yıl gençleşmiş gibi bir görünüme kavuştu. Ancak ne yazık ki protez saçlarının tadını çıkaramadan aramızdan ayrıldı. Allah kendisinden rahmetini esirgemesin inşallah.

Kemal Doğulu Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Kemal Doğulu)

Yine ünlü ve başarılı bir oyuncu olan Kadir Doğulu’nun ağabeyi olan Kemal Doğulu da protez saç yaptıran ve kullanan genç sanatçılardan birisi. Kemal Doğulu hem fotoğrafçı, hem şarkıcı hem de kuaför vasıflarının üçünü de barındırıyor kendisinde.

Belki de kuaför olmasının etkisi ile protez saç yaptırmaya karar verdi. Protez saç kendisinde hem çok güzel hem de sor derecede doğal görünüyor. Hangi protez merkezi işlemi gerçekleştirdi bilmiyorum ama başarılı bir iş çıkarıldığı kesin.

Kartal Tibet Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Kartal Tibet)

Türk filmleri arasında önemli bir yere sahip olan Tarkan filmlerinin baş aktörü ve aynı zamanda yönetmen olan Kartal Tibet de protez saç yaptıran ünlüler arasında. Gençliğinde sahip olduğu hafif kıvırcık ve sert yapılı saçları hiç dökülmeyecek gibi dursa da, yıllar bu saçlara da meydan okudu ve Kartal Tibet’i saçlarından etti. O da diğer birçok ünlü gibi çözümü saç protezi yaptırmakta buldu.

Erol Evgin Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Erol Evgin)

Saç dökülmesinden şikayet eden birçok erkek ünlü gibi, sanatçı Erol Evgin de nasibini aldı. Medya sektöründe bulunup da saçsız kalmak gerçekten de zor bir durum.

Öyle ki dökülen saçları yüzünden kariyerine devam edemeyen, film veya reklam teklifi almadığı için kendi köşesine çekilen sanatçılar, şarkıcılar, oyuncular var. Örneğin Tolga Karel bile, protez saç yaptırdıktan sonra kariyerinde daha iyi ilerleme fırsatı bulduğunu anlatmıştı.


Coşkun Sabah Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Coşkun Sabah)

Şarkıları ile yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran şarkıcı Coşkun Sabah, yıllar önce saç protezi kullanmaya başladı. Kullandığı protezi siyah renk olarak kullanan sanatçı, yalından daha genç ve diri görünüyor.


Memduh Ün Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Memduh Ün)

Aslında daha önce saç ektiren ünlülerle ilgili derlemeyi yaparken, listede Memduh Ün’e de yer vermiş ve Memduh Ün’ün saç ekimi mi yoksa protez mi yaptırdığından emin olmadığımı vurgulamıştım.

Daha sonra edindiğim bazı resimler sayesinde ünlü yönetmenin saç ektirmediğini, protez saç taktığını öğrendim. Gerçi araştıracak olsanız Memduh Ün’ün peruk takan ünlüler listesinde de yer aldığını göreceksiniz; oysa saç protezi ile peruk aynı şey değil.


Suat Kaya Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Futbolcu Suat Kaya)

Futbolcu Suat Kaya. Sanırım saç ekimi ile gündeme ilk düşen ünlü idi kendisi. Zamanında tribünlere yeni saçları ile ilk defa çıktığında tüm Türkiye’nin gündemine oturmuştu.

Tabii o zaman saç ekimi değil saç dikimi kavramı kullanılıyordu ve zannediyorum ki protez saçın ne olduğunu da benim gibi cahiller pek bilmiyordu. Şunu çok iyi hatırlıyorum. Bir gece köydeki evimizde maç vardı. Konu komşu, hısım akraba oturmuş maç izliyorlardı. Birisi, futbolcu Suat’ın saç diktirdiğini söylemişti. Evdeki tüm misafirler, teknoloji ve tıbbın bu kadar gelişmiş olduğuna hayret edip belki bir saatten fazla tartışmışlardı.


Müslüm Gürses Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Müslüm Gürses)

Arabeskin babası unvanı ile bilinen sanatçı Müslüm Gürses de protez saç kullanan Türk ünlüler arasında yerini aldı. Tam olarak kel hale gelmediği halde önlem mahiyetinde protez saç yaptıranlardan birisi o. Bu nedenle Müslüm Gürses kel hali pek görülmemiş bir ünlü. Umarım aşağıdaki görsel size bir fikir verebilir.


Asım Yıldırım Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Asım Yıldırım)

Saç protezi çok doğal bir görünüme sahip olan diğer bir ünlü de bir TV programcısı olan Asım Yıldırım. Asım Yıldırım’ın kel halini bulamazsak da protez saçlı hali resimde mevcut.


Sinan Çalışkanoğlu Protez Saç

protez saç kullanan ünlülerin öncesi sonrası
Protez Saç Kullanan Ünlüler (Sinan Çalışkanoğlu)

Bu dizi oyuncusunu daha öncesinden tanımış olsak da çoğumuz onu ilk defa Selena adlı dizideki Hades karakteri ile tanıdık. Son derece sempatik ve yakışıklı olan oyuncu, protez saç uygulaması ile yakışıklılığına yakışıklılık katmış. Sinan Çalışkanoğlu kel hali yok; ancak saçlarının önlerden dökülmüş halini resimlerden inceleyebilirsiniz.

Ünlüler Neden Protez Saç Kullanıyor


Saç ekimi gibi daha temiz bir çözüm yoku varken, birçok sanatçının neden protez saç kullanmayı tercih ettiğini düşündünüz mü hiç?

Ben düşündüm ve birbirinden farklı bir cevap buldum kendimce. Bu cevaplar aşağıda yer alıyor ve tamamen benim şahsi düşüncemi barındırıyor.

1- Tatminsizlik

Evet, bence saç ektirme imkanı varken protez saç kullananlarda tatminsizlik var; bu konuda da biraz haklılar. Çünkü en iyi saç ekiminde bile protezdeki gibi sık ve gür saçlar elde edilemiyor. Radikal bir değişikliğe gidip sık ve gür saçlara sahip olmak isteyen bazı ünlüler, saç ekiminden tatmin olmuyor ve tercihini saç protezinden yana kullanıyor.

2- Aşırı Kellik

Bildiğiniz gibi saç ekimi, kafanızın arka tarafından, iki kulak arasından saç kökleri alınarak yapılıyor. Bu bölgeden alınabilecek saç kökü ise sınırlı oluyor; zira gereğinden fazla saç kökü alındığı zaman bu sefer de kafanızın arkası kel kalıyor.

Ünlüler de nsedeki saçların olmadan kel bölgelerini tamamen sık ve gür saçlarla kapatabilmek için saç protezi yapmaya karar veriyor.


3- Daha Fotojenik Olma İsteği


Bildiğimiz gibi ünlülerin işi kamera karşısında oluyor. Gerçek hayatta protez saç anlaşılsa bile ekranlardan pek anlaşılmaz. Protez saç, kişiye güzel bir görünüm sağlar. Ünlüler de izleyiciye daha iyi görünmek için protez saç yaparlar.

Evet, değerli arkadaşlar, protez saç kullanan ünlüler derlemesinin de sonuna geldik. Saç protezi kullanan ünlüler listesine eklenmesi gereken herhangi başka bir ünlü olduğunu düşünüyorsanız, bize bildirin ekleyelim.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Protez Saç Kullanan Ünlüler 2022 (Protez Saçlı Tüm Ünlüler)
Protez Saç Kullanan Ünlüler 2022 (Protez Saçlı Tüm Ünlüler)
Protez saç kullanan ünlüler kimlerdir, hangi ünlüler protez saç takıyor? Merak ettiğiniz tüm türk ünlüler listemizde yer alıyor.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhWQ9YO0HkrimC0VgC8PYEyywBxuhNHlF-C0kCWUVdg5ZPl3eWmiFWVdOT5n5bXiSGNtvCPhdF4Lp76lrWnNdAF7sXAr6LxFFaDWDya2-ploVU6vEGC8xYnawNgJ2-snR-bUYh7ZBHeVY/s320/protez-sa%25C3%25A7-kullanan-%25C3%25BCnl%25C3%25BCler-reha-yeprem.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhWQ9YO0HkrimC0VgC8PYEyywBxuhNHlF-C0kCWUVdg5ZPl3eWmiFWVdOT5n5bXiSGNtvCPhdF4Lp76lrWnNdAF7sXAr6LxFFaDWDya2-ploVU6vEGC8xYnawNgJ2-snR-bUYh7ZBHeVY/s72-c/protez-sa%25C3%25A7-kullanan-%25C3%25BCnl%25C3%25BCler-reha-yeprem.jpg
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/03/protez-sac-kullanan-unluler.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/03/protez-sac-kullanan-unluler.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy