Bilecik Saç Ekimi Merkezi Fiyatları ve Yorumları

Bilecik'te saç ekimi yapılıyor mu? Bilecik Devlet Hastanesinde saç ekimi var mı? Bilecik saç ekimi fiyatları ve yorumları için sayfamızı ziyaret edin.


Bilecik, saç ekimi konusunda bir yönüyle Türkiye’de tek olma özelliği taşıyor. Normalde her şehirde saç ekimleri ya özel hastanelerde ya da saç ekim merkezlerinde yapılır. Ancak Bilecik'te saç ekimi yapan yerler özel hastane de değil, saç ekim merkezi de.

Bilecik Devlet Hastanesi saç ekimi yapıyor. Türkiye’de saç ekimi hizmeti veren başka devlet hastanesi yok. Eskiden bir iki devlet hastanesinin böyle bir girişimi olduysa da bu hzmet uzun sürmedi ve saç ekimine kısa sürede son verildi.

Bilecik'te saç ektirmek isteyenler için Bilecik Devlet Hastanesi iletişim bilgilerini derledik. Bilecik Devlet Hastanesinde saç ekimi Dr. Serkan Sabancıoğullarından tarafından yapılıyor. Şu ana kadar birçok hastaya başarılı saç ekimleri yaptığı ifade ediliyor.


Bilecik Devlet Hastanesi Saç Ekimi

(Dr. Serkan Sabancıoğullarından Saç Ekimi)

Adresi: Ertuğrulgazi Mahallesi, Tarlabaşı Sokak, Merkez/BİLECİK
Telefon: +90 (228) 212 63 41
Telefon 2: +90 (228) 212 63 42
Telefon 3: +90 (228) 212 63 43
E-Posta: bilecikdhs2@saglik.gov.tr
İnternet Sitesi: http://bilecikdh.saglik.gov.tr/

Bilecik Devlet Hastanesi Saç Ekimi Fiyatları

Bilecik saç ekim merkezi olarak bilinen devlet hastanesinde saç ekimi fiyatları, birçok ekim merkezinin fiyatlarına nazaran daha uygun. Burada saç ekim fiyatları 2500 liradan başlayıp 7-8 binlere kadar çıkabiliyor.

Hastanın ne kadar ücret ödeyeceği, kellik derecesine, yani ekilecek greft sayısına göre belirleniyor. Bu nedenle aşırı saçsız olanlar çok daha fazla ödemek zorunda kalıyor.

Serkan Sabancıoğullarından Saç Ekimi Yorumları

Özellikle bazı forum sayfalarından araştırdığımız kadarıyla, Bilecik Devlet Hastanesinde başarılı operasyonlar yapılıyor. Bu konuda siz Bileciklilerden ricamız, şayet burada saç ekimi yaptırdıysanız veya saç ektiren yakınınız varsa yorumlarınızı bizimle paylaşmanızdır.

Burada yazacağınız her yorum, Bilecikte saç ektirmek isteyenler için aydınlatıcı olacaktır. Yorum yazarken hakaret içermeyen bir anlatım sergilemeniz rica olunur.

Saç Ekim Fiyatı Öğrenin!

Şayet burada saç ektirmeyi düşünüyorsanız; fakat ne kadar ücret ödemeniz gerektiği konusunda fikir sahibi değilseniz, Dr. Serkan Sabancıoğullarından'a saçlarınızın ayrıntılı fotoğraflarını gönderin. Doktor, saçlarınızı inceledikten sonra size tahmini bir fiyat bildirecektir. Yahut bizzat gidip doktorla görüşmeniz, sizin için daha sağlıklı olacaktır.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Bilecik Saç Ekimi Merkezi Fiyatları ve Yorumları
Bilecik Saç Ekimi Merkezi Fiyatları ve Yorumları
Bilecik'te saç ekimi yapılıyor mu? Bilecik Devlet Hastanesinde saç ekimi var mı? Bilecik saç ekimi fiyatları ve yorumları için sayfamızı ziyaret edin.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/bilecik-sac-ekimi-merkezi.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/bilecik-sac-ekimi-merkezi.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy