Giresun Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Giresun saç ekim merkezleri fiyatları, Giresun saç ekimi yorumları ve şikayet konuları için sayfamızdan yararlanabilirsiniz.


Saç ekimi, dünya genelinde en çok yaptırılan estetik operasyonlardan bir tanesi. Erkeklerin büyük bir bölümünde meydana gelen kellik sorunu, kişinin psikolojisini bile bozacak nitelikte olabilir. Durum böyle olunca, saçsızlıkla karşı karşıya kalan her erkek, bu soruna çözüm bulmaya çalışmaktadır.

Saç dökülmesine çözüm olarak üretilen birçok tıbbi veya doğal yöntem denense de kalıcı olarak çözüm bulmak neredeyse imkansız. Kullandığı tüm yöntemlerin saç dökülmesini durdurmada veya yeni saç çıkarmada yetersiz olduğunu görn hastalar, saç ekimine odaklanmaktadır.

Saç ekimi, kelliğin tek kalıcı çözümüdür. Binlerce yıllık araştırma ve geliştirmelerde, saç ekimi kadar etkili olan başka herhangi bir yöntem bulunamamıştır. İlk yıllarda yapılan saç ekimleri, kullanılan teknikler itibarıyla başarısızlıkla sonuçlanıyordu. FUT tekniği ile saç ektirenler pişman oluyor ve düzeltme yapamıyordu.

Fakat bundan 15-20 sene önce FUT yerine kullanılmaya başlayan FU ekim tekniği ile çok güzel sonuçlar elde edildi. Bu başarılı ekimleri gören saçsız hastalar, saç ekimine fazlası ile rağbet gösterdi. Bu doğrultuda gerek dünya genelinde gerekse de Türkiye'de onlarca, hatta yüzlerce saç ekim merkezi açıldı ve birçok özel hastanede saç ekimi hizmeti verilmeye başlandı.

Son zamanlara kadar, Giresun'da saç ekimi hizmeti verilmiyordu; fakat bu konudaki talep artınca Giresun saç ekim merkezleri hizmet vermeye başladı. Şu anda Giresunlulara saç ekimi hizmeti veren iki yer var. Giresun'da saç ekimi yapan yerler Çapar Estetik Merkezi ile Özel Ada Hastanesi... Her ikisinin de iletişim bilgilerini aşağıda yazdık. Faydalanmanız dileğiyle...

Giresun Saç Ekim Merkezleri

1- Giresun Çapar Estetik Saç Ekim Merkezi

Adresi: Nizamiye Mahallesi, Orhan Yılmaz Caddesi, Numara:39, Merkez/Giresun
Telefon: +90 454 211 15 15

2- Giresun Ada Hastanesi Saç Ekimi

Adresi: Aydınlar, Merkez/Giresun
Telefon: 444 2 232
E-Posta: info@giresunadahastanesi.com

Giresun Saç Ekimi Fiyatları


Ucuz saç ekimi için Giresun saç ekim merkezlerine başvurulabilir; zira Giresun saç ekim merkezi fiyatları sanıldığı kadar yüksek değil. Hem Çapar saç ekim merkezinde hem de Ada Hastanesinde saç ekim fiyatları 2500 liradan başlayıp 8 bin liraya kadar çıkıyor.

Giresun saç ekimi ücretleri, hastanın dökülme derecesine, daha doğrusu hastaya ekilen saç kökü sayısına göre belirleniyor. Örneğin saçlarınızın ön bölgeleri hafiften dökülmüşse, alnınız biraz genişlemişse, bu alan saç ekimi için çok fazla saç köküne ihtiyaç duyulmuyor.

Böyle bir hastaya 2000-2500 saç kökü (greft) ekilmesi yeterli oluyor. Bu durumda 3000 lira gibi bir maliyetle saç ektirme operasyonu yaptırabilirsiniz. Ancak hem ön bölgeler hem de tepe bölgesi açılmışsa en az 5000 saç kökü ekilmesi gerekiyor. Bu durumda da 5-8 bin lira arasında ücret ödemeniz gerekiyor.

Verdiğimi saç ekim merkezlerinden fiyat almanız için gidip muayene olmanız veya fotoğraflarınızı e-posta adreslerine veya cep telefonlarına göndermeniz gerekiyor.

Giresun Saç Ekimi Şikayet

Sanal ortamdan araştırdığımız kadarı ile Giresun saç ekimi şikayet konularına rastlamadık. Ancak siz bu iki saç ekim merkezinden birinde saç ekimi yaptırdıysanız ve sonuçlardan da hiç memnun kalmadıysanız aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak şikayet konusu açabilirsiniz.

Giresun Saç Ekimi Yorumları

Değerli Giresunlular, Giresun'da saç ekimi yaptıranlar veya saç ekimi yaptıran herhangi bir yakını veya tanıdığı olanlar, düşüncelerini belirtsinler lütfen. Buraya yazacağınız her yorum, yüzlerce hastaya yol gösterecektir.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Giresun Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Giresun Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Giresun saç ekim merkezleri fiyatları, Giresun saç ekimi yorumları ve şikayet konuları için sayfamızdan yararlanabilirsiniz.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/giresun-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/giresun-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy