Adana Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Adana saç ekim merkezi hakkında bilgiler... Adanada saç ekimi yapan yerler nerelerdir? Adana saç ekimi fiyatları, yorumları ve şikayetleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Adana’da yaşayıp burada saç ektirmeyi düşünenler için Adana’daki tüm saç ekim merkezlerini derledik. Bilindiği gibi Adana, nüfus itibariyle ülkemizin en büyük illerinden bir tanesi. Bu nedenle Adana’da hizmet veren çok sayıda saç ekim merkezi var. Adana saç ekim merkezleri dışında, saç ekimi yapan hastaneler de bulunmakta.

Değerli ziyaretçiler, burada yer alan Adana saç ekim merkezleri rastgele sıralanmıştır. En iyi saç ekim merkezi sıralaması değildir. Sizlerden ricamız, Adanada saç ektirenlerin yorumlarını bizlerle paylaşmalarıdır. Unutmayın ki her paylaşımınız, her yorum ve şikayetiniz bir mağduriyeti giderecek veya buna engel olacaktır.

 Adana Saç Ekim Merkezi Listesi 

1-Adana Saç Ekim Merkezi / Dr. Murat Keskin Saç Ekimi

(Özel Hacettepeliler Cerrahi Tıp Merkezi)

Adresi: Meydan Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi, Numara: 231  Seyhan-ADANA
Telefon Numarası: +90 322 435 30 30
E-Posta Adresi: muratҨdrmuratkeskin.com

(Hair & Face Aesthetic)

Adresi: Cevat Yurdakul Caddesi, Oğuz Ayhan Apartmanı, Kat: 4 Daire: 7 Seyhan/ADANA
Telefon Numarası: +90 533 571 00 60
İnternet Sitesi: http://ѡѡѡ.drmuratkeskin.com/

Bilgi: Adana’da hizmet veren Adana Saç Ekim Merkezi, Dr. Murat Keskin tarafından yönetiliyor. Burada saç ekimleri Özel Hacettepeliler Cerrahi Tıp Merkezinde yapılıyor. Murat Keskin saç ekimi yorumları şayet varsa yazının altında paylaşılmaktadır. Sizler de yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Saç Ekimi Fiyatı: 2500-6500 TL

2-Güney Estetik Cerrahi ve Saç Ekimi / Dr. Mahmut Yıldız Saç Ekimi

Adresi: Atatürk Caddesi, Gen İş Merkezi (Arıplex Sinemasının Yanında) Kat: 7 Daire: 20, Seyhan/ADANA
Telefon Numarası: +90 322 457 80 84
Telefon Numarası 2: +90 322 453 37 29

Op. Dr. Mahmut Yıldız

Cep Telefonu: 0 532 323 05 12
İnternet Sitesi: http://guneyestetik.com/

Bilgi: Güney Estetik Saç Ekim Merkezinde saç ekimi işlemi Dr Mahmut Yıldız tarafından yapılıyor. Mahmut Yıldız’a yukarıda verdiğimiz iletişim yollarından birisini kullanarak ulaşmanız mümkün.

Saç Ekimi Fiyatı: 2000-7000 TL

3-Op. Dr. Niyazi Şimdivar Saç Ekim Merkezi

Adresi: Kurtuluş Mahallesi, 64019 Sokak, Pakyürek İş Merkezi (Gülbahçesi Sitesi Arkasında) Kat: 4 Numara: 32 Daire: 16, Seyhan/Adana
Telefon Numarası: +90 322 45 45 000
Cep Telefonu: +90 505 997 30 87
E-Posta Adresi: bilgiҨniyazisimdivar.com
İnternet Sitesi: ѡѡѡ.niyazisimdivar.com

Bilgi: Şüphesiz ki saç ekimi alanında Adana’da adını duyuran saç ekim doktorlarından bir tanesi de Dr. Niyazi Şimdivar’dır. Niyazi Şimdivar saç ekimi şikayet ve yorumları için aşağıda bulunan yorum kutusunu kullanabilirsiniz.

Saç Ekimi Fiyatı: 3000-7500 TL

4-Este Moda Hair Saç Ekimi Merkezi

Adres: 01170 Dörtler/Çukurova/Adana
Telefon: +90 538 873 09 79
E-Posta: bilgiҨestemodahair.com
İnternet Sitesi: https://estemodahair.com/

Bilgi: Adana’da sayısı her sene artan saç ekim merkezlerine her yıl yenisi ekleniyor. Adanalılara saç ekiminde hizmet veren ekim merkezlerinden bir tanesi de Este Moda Hair saç ekim merkezi. Burada saç ekiminin yanı sıra, saç mezoterapisi, PRP saç tedavisi gibi hizmetler de alabilirsiniz. Este Moda Hair saç ekimi yorumları için yorum kutusunu kullanabilir veya kendi yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Saç Ekimi Fiyatı: 2250-6000 TL

5-Adana Saç Ekimi ve Estetik Merkezi

ADANA SAÇ EKİMİ & ESTETİK

Adresi: Beyazevler Mahallesi, Bülent Angın Bulvarı, Turan Apartmanı, Kat: 1 Daire: 1
Çukurova/Adana (Mc’Donalds Yanında, TEB Bankası Üstünde)

Telefon: +90 322 231 09 09
GSM: +90 541 853 01 01
E-Posta Adresi: infoҨadanasacekimi.com.tr
İnternet Sitesi: http://ѡѡѡ.adanasacekimi.com.tr

Bilgi: Bu ilimizde yer alan saç ekim merkezleri nedense kendilerine has bir isim almak yerine, çoğu ‘’Adana saç ekim merkezi’’ adı ile kurulmuş. Bu nedenle aranan ekim merkezini karıştırmak mümkün. İnternet sitelerini de beraberinde paylaştık ki bu ayrımı daha rahat yapabilesiniz.

Saç Ekimi Fiyatı: 3000-7000 TL

6-Adana Saç Ekim Merkezi

Adresi: Kuruköprü Mahallesi, 01060 Seyhan/Adana
Telefon Numarası: +90 538 873 09 79

Bilgi: Kuruköprü Mahallesinde saç ekimi yapan bu klinik hakkında ayrıntılı bilgi bulamadık. Ancak ilginizi çektiyse iletişim yollarını kullanarak daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Saç Ekimi Fiyatı: 2500-5000 TL

7- Adana Marmara Saç Ekim Merkezi

Adresi: Gazipaşa Bulvarı, Berkmen Apartmanı, Kat: 2 Numara: 4, Seyhan/ADANA
Telefon Numarası: +90 850 346 98 85 / +90 322 458 09 27 / +90 533 767 21 04
E-Posta: bilgiҨmarmarasacekim.com
İnternet Sitesi: http://ѡѡѡ.marmarasacekim.com

Bilgi: Saç ekiminde belki de en önemli şey tecrübedir. Adana Marmara Hair ekim merkezi, yıllardır siz Adanalılara hizmet vermeye devam ediyor. Marmara Hair saç ekimi yorumları forum sitelerinde de mevcut. Sizler de Marmara saç ekim merkezi ile ilgili düşüncelerinizi diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Saç Ekimi Fiyatı: 3000-6500 TL

Adana Saç Ekimi Yaptıranlar

Bu içeriği oluşturmamızdaki amaçlardan bir tanesi de Adanada saç ektirenler veya ektirmeyi düşünenleri bir araya getirmek ve paylaşımda bulunmalarını sağlamaktır. Adana saç ekimi yaptıranlar, nerede saç ektirdiğini, ne kadar para ödediğini ve sonuçlardan memnun olup olmadıklarını paylaşırsa, faydalı bir içerik oluşturmuş olacağız.

Adana Saç Ekimi Tavsiye

Burada direkt bir saç ekim merkezi tavsiye edip ziyaretçileri yönlendirmek reklam olarak anlaşılabilir. Ancak siz değerli ziyaretçilerimizin usulüne uygun olarak yaptığı yorumlar, zaten herkese yol gösterecektir. Sizlere tavsiyemiz şu olabilir. İlgilendiğiniz saç ekim merkezini çok iyi araştırmadan, orada saç ektiren hastaları görmeden karar vermeyin.

Adana Saç Ekimi Fiyatları

Görüldüğü gibi Adana saç ekimi fiyatları 2000-7000 Türk Lirası arasında değişmektedir. Bu farkın sebebi, ekilecek greft sayısıdır. Örneğin saçlarının sadece alın bölgesi dökülmüş bir hastaya 1500 greft bile yeterli gelir. Bu durumda 2000 liraya saç ekim merkezi bulmak mümkündür. Fakat kel alanı geniş birisine blki de 5000 üzeri greft ekileceği için fiyatlar 5-6 bini bulmaktadır.

Adana Saç Ekimi Yorumlar

Bizim insanımızın en kötü özelliklerinden bir tanesi de kaliteli hizmet aldığı bir firmaya minnet borcunu unutmasıdır. Sadece şikayet konusu açmak bencilliktir. Bir saç ekim hastanesinden veya merkezinden sizi memnun eden bir hizmet aldıysanız, bunu da paylaşın ki o saç ekim merkezinin doğal ve gerçek reklamı olsun.

Yazımızın en alt bölümünde yorumlarınızı paylaşacağınız alan bulunmakta. Bu alana bilgilerinizi girerek paylaşımlarınızı yapabilirsiniz.

Adana Saç Ekimi ve Estetik Merkezi Ekleyin

Araştırmalarımız neticesinde Adana saç ekim merkezleri ve Adanada saç ekimi yapan hastaneleri burada paylaştık. Şayet burada yer vermediğimiz herhangi bir saç ekim merkezi olduğunu düşünüyorsanız, iletişim bölümünden bize ilgili bilgileri atabilir veya yorum bölümünden direkt yazabilirsiniz. Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda yazımızı güncelleyeceğiz.

YORUMLAR

BLOGGER: 2
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Adana Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Adana Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Adana saç ekim merkezi hakkında bilgiler... Adanada saç ekimi yapan yerler nerelerdir? Adana saç ekimi fiyatları, yorumları ve şikayetleri için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/adana-sac-ekimi-merkezleri.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/adana-sac-ekimi-merkezleri.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy