Afyon Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Afyon saç ekim merkezi adresleri, Afyon'da saç ekimi yapan yerler hangileridir? Afyon saç ekimi fiyatları ne kadar?

Saç ekimi, saçlarını herhangi bir sebeple kaybetmiş herkesin gönül rahatlığı ile yaptırdığı estetik bir operasyon. Günümüzün ilerlemiş teknolojisi ile yapılan saç ekimi ameliyatları sayesinde, çok doğal ve başarılı sonuçlar elde etmek mümkün.

Saç ekimine rağbetin artması ile neredeyse her şehirde çok sayıda saç ekim merkezi açıldı. Ayrıca özel hastanaler de saç ekimi yapınca, müşteriler için seçenek sayısı arttı. Bu yazımızda Afyon’da saç ekimi yapan yerleri derledik. Aşağıdaki listeden de göreceğiniz üzere Afyonda saç ekimi yapan birçok yer var.

Her bir hastane ve ekim merkezinin iletişim bilgileri ile beraber saç ekimi fiyatlarını da belirttik. Size düşen şey ise, ilginizi çeken saç ekim merkezini veya hastaneyi daha ayrıntılı bir şekilde araştırmak. Kendiniz için en iyi saç ekim merkezini bulmanız dileğiyle.

Afyon Saç Ekim Merkezleri

1- Afyon Park Hayat Hastanesi Saç Ekimi

Adresi: Hasan Karaağaç Mahallesi, Turgut Özal Caddesi, Numara: 37 Merkez/Afyonkarahisar
Telefon Numarası: +90 272 213 87 87
E-Posta: info@parkhayat.com
İnternet Sitesi: http://afyon.parkhayat.com/

Bilgi: Afyon Park Hastanesi de olarak anılan bu hastanede uzun zamandır saç ekimi hizmeti veriliyor. Bugüne kadar yüzlerce hastaya saç ekimi yapan Park Hastanesi, sizin için iyi bir seçenek olabilir. Afyonkarahisar Park Hayat Hastanesinde saç ekimi ameliyatları Dr. Mürsel Çepi tarafından yapılıyor. Mürsel Çepni saç ekimi yorumları için youm kutusunu kullanabilirsiniz.

Afyon Park Hastanesi Saç Ekimi Fiyatı: 2500-6000 TL

2- Afyon Özel Fuar Hastanesi Saç Ekimi

Adresi: Kültür Park Fuar Alanı, Yenice Mahallesi, Afyonkarahisar/Merkez
Telefon Numarası: +90 272 223 44 44
E-Posta: info@fuarhastanesi.com
İnternet Sitesi: http://www.fuarhastanesi.com

Bilgi: Afyonkarahisar Fuar Hastanesinde saç ekimi yapıldığı ile ilgili bilgiler vardı; ancak ne yazık ki bilginin doğruluğunu tam olarak teyit edemedik. Fuar hastanesinde güncel olarak saç ekimi yapılıp yapılmadığını iletişim bilgilerini kullanarak öğrenmenizi öneriyoruz.

Afyon Fuar Hastanesi Saç Ekimi Fiyatı: 3000-7000 TL

3- Dr. Cengiz Kılıç Saç Ekimi

Adresi: Yeniyol Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesi, Yıldız Apartmanı, Numara: 68  Merkez/AFYONKARAHİSAR

Afyonda saç ekimi yapan doktorlardan birisi de Dr. Cengiz Kılıç. Cengiz Kılıç’ın kliniğini verdiğimiz adresten ziyaret edebilirsiniz.

Dr. Cengiz Kılıç Saç Ekimi Fiyatı: 3500-7000 TL


4- Afyon Kırmızı Hastane Saç Ekimi

(Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi)

Adres : Dörtyol Mahallesi, 2078 Sokak, Numara: 3/4 AFYONKARAHİSAR  
Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi, Ali Çetinkaya Kampusü
Telefon Numarası:  444 03 04
E-Posta Adresi: bashekimlik@aku.edu.tr
İnternet Sitesi: http://www.hastane.aku.edu.tr/

Kırmızı hastane olarak da bilinen Afyon Kocatepe Üniversite Hastanesinde de saç ekimi hizmeti veriliyor. Afyonda saç ekimi yaptıranlar, saç ekimini nerede yaptığını ve ekimden menun olup olmadığını yazarsa daha etkileşimli bir sayfa oluşturmuş olacağız.

Afyon Kırmızı Hastane Saç Ekimi Fiyatları: 3000-6500 TL

Afyon Saç Ekimi Yorumları / Afyon Saç Ekimi Şikayet

Değerli Afyonlular, bu içeriği oluşturmamızdaki asıl maksat, siz saç ektirmeyi düşünenleri ve Afyonda saç ektirenleri bir araya getirerek bilgi paylaşımını sağlamaktır. Bu sayfayı bir yorum sayfası olarak düşünebilirsiniz. Lütfen bildiğiniz, tecrübe ettiğiniz hastane veya ekim merkezleri ile ilgili düşüncelerinizi paylaşınız.

Afyon Saç Ekimi Tavsiye

Bilindiği kadarıyla Afyonkarahisarda saç ekimi yapan yerlerin sayısı dört. Bunlardan herhangi bir saç ekim merkezini direkt tavsiye etmek hoş olmaz. İstiyoruz ki burada yapılan yorumlar sayesinde kendi kararınızı kendiniz verebilesiniz.

Afyon Saç Ekimi Fiyatları

Afyon saç ekimi fiyatları ortalama 4 bin liradır. Ekilen greft sayısına göre ücretler değiştiği için tek bir fiyat söz konusu değildir. Bilmelisiniz ki saçlarınız çok döküldüyse yüksek sayıda saç kökü ekileceği için daha fazla ücret ödeyeceksiniz. Ancak özellikle alın bölgesine veya herhangi dar bir bölgeye ekim yaptıranlar 2000-3000 liraya ekim yaptırabilmektedir.

Afyon Saç Ekim Merkezi Ekleyin

Burada listelediğimiz hastane ve ekim merkezleri şu an itibarıyla hizmet veren yerlerdir. Şayet Afyonda yeni bir saç ekim merkezi kurulduğunu düşünüyorsanız veya eskiden beri hizmet verdiği halde burada bulunmadığını düşündüğünüz bir yer varsa lütfen yorum bölümünden bildiriniz. Şimdiden teşekkürler.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Afyon Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Afyon Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Afyon saç ekim merkezi adresleri, Afyon'da saç ekimi yapan yerler hangileridir? Afyon saç ekimi fiyatları ne kadar?
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/afyon-sac-ekimi-merkezleri.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/afyon-sac-ekimi-merkezleri.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy