Balıkesir Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Balıkesirde saç ekimi yapan hastaneler var mı? Balıkesir saç ekim merkezleri fiyatları, şikayet ve yorumları için sayfamızı ziyaret edin.

Balıkesir'de saç ekimi yapan hastaneler ile saç ekim merkezlerini sizler için derledik. An itibarıyla Balıkesir'de üç farklı yerde saç ekimi yapılıyor. Maya Estetik saç ekim merkezi, Balıkesir Sevgi Hastanesi saç ekimi ve Balıkesir Araştırma Hastanesi saç ekimi hakkında derlediğimiz bilgiler sayesinde kendiniz için en iyi saç ekim merkezini bulabileceğinizi ümit ediyoruz.

Değerli ziyaretçilerimiz, Balıkesir saç ekim merkezleri ile ilgili hazırladığımız bu sayfanın en büyük amacı, bilgi alışverişini sağlamaktır. Bu nedenle lütfen sorularınızı sormaktan veya herhangi bir saç ekim merkezi ile ilgili yorumlarınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

Unutmayın ki saç ektirmeyi düşünenlerin neredeyse tamamı, sanal ortamdaki yorumlardan faydalanarak kendisi için en uygun saç ekim merkezini bulmaktadır. Yapacağınız her yorum veya bildireceğiniz her şikayet, bir hastaya kılavuz niteliğinde olacaktır.

Tavsiye Yazı Türkiyenin En İyi Saç Ekim Merkezleri

Balıkesir Saç Ekim Merkezleri

1- Maya Estetik (Edremit Saç Ekimi)

Adresi: Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Numara:2 Körfez Hastanesi Karşısı
Telefon: 444 9 454
E-Posta: info@mayaestetik.com
İnternet Sitesi: https://www.mayaestetik.com
Saç Ekimi Fiyatı: 2500-7000

2- Balıkesir Sevgi Hastanesi Saç Ekimi (Dr. Arzu Kaynak)

Adresi: Paşaalanı Mahallesi, 128. Sokak, Numara:11/A, Karesi/BALIKESİR
Telefon: +90 266 246 33 10
Telefon: +90 266 246 33 70
E-Posta: arzukaynak@yahoo.com
E-Posta: info@ozelsevgihastanesi.com
İnternet Sitesi: http://www.arzukaynak.com/
İnternet Sitesi: https://www.ozelsevgihastanesi.com/
Saç Ekimi Fiyatı: 3000-7500

3- Balıkesir Araştırma Hastanesi Saç Ekimi

Adresi: Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Çağış Yerleşkesi, Bigadiç Yolu Üzeri 17. km, Balıkesir
Telefon: +90 266 612 10 10
İnternet Sitesi: http://hastane.balikesir.edu.tr/
Saç Ekimi Fiyatı: 2500-8000


Balıkesir Saç Ekimi Fiyatları

Balıkesir saç ekim merkezleri fiyatlarını yukarıda belirttik; ancak buna rağmen hastaların kafasında bazı soru işaretleri kalabiliyor. Bu soru işaretlerinin en büyük sebebi ise saç ekimi ücreti konusunda sabit bir fiyat vermemek. Dikkat ettiyseniz fiyatlar 2500-8000 TL bandında değişiyor.

Saç ekiminde fiyatı belirleyen en önemli unsur, ekilen greft sayısıdır. Hastanın saçsız alanı ne kadar büyükse, ekilen greft sayısı da o oranda artmaktadır. Birçok doktor, ektiği greft başına ücret talep etmektedir. Örneğin 1 grefti 1,5 TL'ye eken bir doktor, 2000 greft için 3500 TL talep ederken; 4000 greft için 6500 lira isteyecektir.

Bu nedenle saç ekimi fiyatları tek fiyat olarak belirtilmez. Dilerseniz Greft Hesaplama konulu yazımızdan faydalanarak size kaç greft lazım olduğunu hesaplayabilirsiniz.

Balıkesir Saç Ekimi Yorumları

Balıkesir saç ekimi şikayet ve yorum sayfası olarak bu sayfayı kullanabilirsiniz. Tecrübe ettiğiniz bir saç ekim merkezi hakkında yorum yaparken, lütfen hakaret içermeyen bir anlatım tarzı benimseyin. Şayet yorumunuz şikayet barındırıyorsa, mağduriyetinizin de ilgili saç ekim merkezi tarafından giderilebilmesi için iletişim bilgilerinizi açık tutmanızda yarar var.

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Balıkesir Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Balıkesir Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Balıkesirde saç ekimi yapan hastaneler var mı? Balıkesir saç ekim merkezleri fiyatları, şikayet ve yorumları için sayfamızı ziyaret edin.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/balikesir-sac-ekimi-merkezleri.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/balikesir-sac-ekimi-merkezleri.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy