Burdur Saç Ekimi Merkezi

Burdur saç ekimi merkezi var mı? Burdurda saç ekimi yapan hastaneler hangileri? Burdur saç ekimi fiyatları hakkında bilgi almak için yazıyı inceleyin.


Burdur nüfusu 270 bin civarında olmasına rağmen ne yazık ki saç ekimi konusunda gelişmiş değil. Doğuda Burdur’un yarısı kadar olan birçok ilde bile saç ekimi yapılırken, Burdurlular bu hizmetten mahrum edilmiş. Sizler için ele aldığımız bu içerikte Burdur saç ekimi hakkında bilgi vermeye çalıştık.

Burdur'da Saç Ekim Merkezi Var mı?

Çok araştırmamıza rağmen Burdur’da saç ekimi hizmeti veren herhangi bir hastane veya saç ekim merkezine rastlamadık. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, birçok küçük ilçede bile saç ekim merkezleri bulunurken veya özel hastaneler saç ekimi yaparken Burdur’da neden saç ekiminin yapılmadığına akıl sır erdiremedik.

Saç ekimi, artık çok rağbet gören bir operasyon. Her bir saç ekiminden 4-5 bin lira kar elde edildiğini düşündüğümüzde bile, Burdur’da saç ekiminin yapılmaması manidar. Plastik cerrahi uzmanları veya dermatoloji uzmanları yasal olarak saç ekimi yapabiliyor. Burdur’da onlarca uzman bulunmasına rağmen maalesef Burdur’da saç ekim merkezi yok.

Burdur Saç Ekimi Tavsiye

Burdurda herhangi bir saç ekim merkezinin bulunmaması, saç ektirmeyeceğiniz anlamına gelmez tabii ki. Birçok ilde birden fazla ekim merkezi bulunmasına rağmen, birçok hasta İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentleri tercih etmekte ve gidip orada saç ekimini yaptırmaktadır.

Siz de bu illerde bulunan bir saç ekim merkezinde saç ektirebilirsiniz. Zaten ameliyattan sonra ya 1 ya da 2 gece orada bulunmak zorundasınız sadece. Daha sonra memleketinize tekrar dönebiliyorsunuz. Hatta doktorunuz da onay verdiği takdirde bir gece kalır, ertesi gün de ilk saç yıkamasını gerçekleştirir evinize hemen dönebilirsiniz.

Türkiyenin en iyi saçekim merkezleri hakkında yazdığımız makale de işinize yarayabilir. Bu makaleyi inceleyerek başarılı doktorlar hakkında bilgi alabilir ve onlara saç ektirebilirsiniz.

Saç Ektirme Fiyatları

Ülkemizde saç ekimi fiyatları ortalama 4-5 bin civarında. Ancak çok daha yüksek fiyatlara saç ekimi yapan yerler de var. Dilerseniz saç ekimi fiyatları hakkında oluşturduğumuz makaleyi inceleyebilirsiniz. 

Saç Ekimi Hakkında Merak Edilenler

Saç ektirmeyi yeni yeni düşünenlerdenseniz, bazı konularda bilgi sahibi olmayabilirsiniz. Size kısaca saç ekimini anlatmakta yarar var. Saç ekimi, tıp dilinde saç nakli, halk dilinde ise saç dikimi olarak da adlandırılabiliyor.

Bu işlemde, hastanın ensesindeki saçlar kullanılıyor. Hastanın kendi saçları ile yapıldığı için doğal bir işlem oluyor ve herhangi bir yan etkisi de bulunmuyor.

Saçlar ense bölgesinden alındığı için ömür boyunca dökülmüyor, ekim bölgesinde kalıcı olarak duruyor. Ekilen saçların tamamen çıkması 5-6 ay sürebiliyo. Bir yıl sonra ise saçlar son halini almış oluyor.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Burdur Saç Ekimi Merkezi
Burdur Saç Ekimi Merkezi
Burdur saç ekimi merkezi var mı? Burdurda saç ekimi yapan hastaneler hangileri? Burdur saç ekimi fiyatları hakkında bilgi almak için yazıyı inceleyin.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/burdur-sac-ekimi-merkezi.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/burdur-sac-ekimi-merkezi.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy