Çorum Genesis Estetik ve Saç Ekim Merkezi: Nedim Ardıç Saç Ekimi

Çorum saç ekim merkezi nerede? Genesis saç ekim merkezi yorumları, Nedim Ardıç saç ekimi şikayet ve fiyatları...


Merhaba değerli ziyaretçiler, bu yazımızda sizleri saç ekimi konusunda çok başarılı olan bir doktorla tanıştıracağız: Dr. Nedim Ardıç. Önceden belirtelim ki sacekimidestek.com olarak hiçbir saç ekim merkezi veya saç ekim doktoru ile herhangi bir bağımız veya reklam çalışmamız yoktur. Ancak sonuçlarını beğendiğimiz, kaliteli olarak gördüğümüz doktorların da bedava reklamını yapmaktan geri durmayız.

Çorum’da saç ekimi yapan Nedim Ardıç da, reklamı bedava yapılacak başarılı bir doktor. Amacımız karşılıksız da olsa onun reklamını yapmak değil, sizin en iyi saç ekim merkezini bulmanıza yardımcı olmaktır. Zaten siz de farklı kaynaklardan yeterince araştırmadan karar vermeyin. Nedim Ardıç saç ekimi forum sayfalarında, fotoğraflarla desteklenerek paylaşılmış. İncelediğinizde sizler de bize hak vereceksiniz.

Dr. Nedim Ardıç’ın adını bundan yıllar önce haber sayfalarında görmüştük. ‘’Çin’den Çorum’a saç ekimi için geldi.’’ Başlıkları ile birçok gazetede yer alan bir haber, bizim de ilgimizi çekti. İşi biraz daha detaylıca araştırınca, Dr. Nedim Ardıç’ın, kendisine yapılan tüm övgüleri hak ettiğine kanaat getirdik. Peki kim bu Ndim Ardıç, nerede çalışıyor, saç ekimi nasıl oluyor. Dilerseniz Nedim Ardıç saç ekim merkezi hakkında bilgi verdikten sonra kendisini de tanıyalım.

Çorum Genesis Estetik ve Saç Ekim Merkezi

Adresi: Karakeçili Mahallesi, Gazi Caddesi, Numara:17, Kat: 2 Merkez/ÇORUM
Telefon: 0364 224 88 70
Telefon 2: 0364 224 11 30

Dr. Nedim Ardıç Kimdir?

Nedim Ardıç Çorum’da yaşıyor; fakat kendisi Trabzonlu. Trabzon doğumlu olan Nedim Ardıç, üniversiteye kadar olan eğitimini Trabzon’da aldı. 1986 yılında Trabzon Fatih Lisesinde tamamladı. Liseden sonra girdiği üniversite imtihanlarında Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Mezuniyetten sonra birçpk şehirde tıp doktoru olarak görev yaptı. Saç ekimi konusunda uzmanlaşan doktor, Çorum ilinde Genesis Estetik ve Saç Ekim Merkezini kurdu. Günümüzde halen Genesis saç ekim merkezinde eşi ve üç asistanı ile birlikte faaliyet gösteriyor.

Çorum Saç Ekim Hastanesi

Araştırdığımız kadarı ile Çorumda saç ekimi yapan hastaneler veya saç ekim merkezleri Nedim Ardıç saç ekim merkezinden ibaret. Çorum saç ekim merkezleri hakkında yaptığımız araştırmalarda başka saç ekim merkezi ile karşılaşmadık.

Çorum Genesis Saç Ekimi Yorumları

Şimdiye kadar forum sayfalarından okuduğumuz yorumlar hep olumlu yorumlar oldu. Nedim Ardıça saç ektirenler halinden son derece memnun. İşin en güzel tarafı ise bu kadar kalteli saç ekimlerine rağmen, Nedim Ardıç saç ekimi fiyatlarının Türkiye ortalamasının bile altında olması. Kendisi, paraya tapan, fırsatçı tiplerden değil. Bu nedenle orada saç ektirenlerin neredeyse tamamı, saç ekimi için ödediği parayı helali hoş saymaktadır.

Nedim Ardıç Saç Ekimi Şikayet

Birçok saç ekim merkezi veya saç ekim doktoru hakkında onlarca şikayet bulunmasına rağmen Çorum Genesis saç ekimi şikayet konusu bulamadık. Şayet, siz de Çorumda saç ektirdiyseniz ve pişman olduysanız şikayet konusunu bu sayfada açabilirsiniz.

Nedim Ardıç Saç Ekimi Fiyatları

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Genesis saç ekimi fiyatları son derece uygun. Hatta saç ekimi başarı oranı dikkate alındığında Türkiyenin en uygun veya en ucuz saç ekimlerinden saymak bile mümkün. Çorum saç ekimi fiyatları 2500 liradan başlayıp 6 bin liraya kadar çıkabiliyor.

Özellikle yanları açılmış veya alnı bir miktar genişlemiş hastalar düşük fiyatlara saç ektirebiliyor. Fakat saçsız alanın geniş olduğu, yoğun ekim gerektiren durumlarda 5-6 bin lira ödemeniz gerekebilir.

Saç Ekimi İçin Ankara'dan Çorum'a Gitmek

Şayet Nedim Ardıç saç ekimi hakkında ayrıntılı bir araştırma yaptıysanız, saç ekimi ile ilgili bir forum sayfasında Nedim Ardıç saç ekimi hakkında yapılmış bir paylaşımı görmüşsünüzdür. Bahsini ettiğimiz paylaşım, Ndim Ardıça saç ektirmek için Ankaradan Çoruma giden bir hastanın paylaşımı. Saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğraflarını ay ay paylaşan bu hasta son derece güzel saçlara sahip olmuş.

İşin ilginç yanı ise şu: Normalde başkent Ankara, Türkiyenin saç ekimi konusunda en gelişmiş şehirlerinden bir tanesi. Birçok şehirden insanlar kalkıp saç ekimi yaptırmak için Ankara’ya gidiyor. Bu hasta ise Ankara’dan Çorum’a gitmiş.

YORUMLAR

BLOGGER: 2
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Çorum Genesis Estetik ve Saç Ekim Merkezi: Nedim Ardıç Saç Ekimi
Çorum Genesis Estetik ve Saç Ekim Merkezi: Nedim Ardıç Saç Ekimi
Çorum saç ekim merkezi nerede? Genesis saç ekim merkezi yorumları, Nedim Ardıç saç ekimi şikayet ve fiyatları...
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/corum-genesis-nedim-ardic-sac-ekimi.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/corum-genesis-nedim-ardic-sac-ekimi.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy