Denizli Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Denizli saç ekim merkezi nerede? Denizli Odak Hastanesi saç ekimi fiyatları ne kadar? Özgür Nalbant saç ekimi yorumları nasıl?

Denizlide saç ekimi yapan yerlerle ilgili hazırladığımız bu içerikte, Denizli saç ekim merkezleri, fiyatları ve yorumları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Sizlerin de takdir edeceği üzere, iyi bir saç ekimi sonucu elde etmenin en iyi yolu, iyi bir saç ekim merkezi bulmaktır. Bu da, ancak iyi bir araştırma ile gerçekleşir.

Denizlide saç ektirenler, özellikle Odak Hastanesi saç ekimi, yani Dr. Özgür Nalbant saç ekimi hakkındaki düşüncelerini paylaşırsa, birçok kişiye yol göstermiş olacaktır. Sizler için Denizli saç ekimi fiyatlarını da araştırdık. Araştırmalarımız neticesinde Odak Hastanesinde yapılan Özgür Nalbant saç ekimi fiyatlarını öğrendik ve aşağıda nbu konuyu ele aldık.

Şimdi dilerseniz Denizli saç ekimi hastanelerini ele alalım ve bunlarla ilgili ayrıntılı bilgileri derleyelim.

Denizli Saç Ekim Merkezleri ve Fiyatları



Odak Hastanesi Saç Ekimi (Dr. Özgür Nalbant Saç Ekimi)

Adres:  Sümer Mahallesi, İzmir Bulvarı, Numara: 18 (Otogar Karşısı) Merkezefendi/DENİZLİ
Telefon: +90 258 264 46 46
E-Mail: info@odakhastanesi.com
İnternet Adresi: http://www.odakhastanesi.com

Denizlide uzun yıllardır saç ekimi hizmeti veren yerlerden bir tanesi Odak Hastanesi. Odak Hastanesinde saç ekimlerini gerçekleştiren kişi ise Dr. Özgür Nalbant. Özgür Nalbant, bugüne kadar binlerce kişiye başarılı saç ekimleri yaptı.

Çeşitli forum sayfalarında Özgür Nalbant saç ekimi hakkında paylaşımları görebilirsiniz. Kendisi başarılı bir doktor olsa gerek ki Özgür Nalbant saç ekimi şikayet konusu ile karşılaşmadık.

Denizli Tekden Hastanesi Saç Ekimi

Adres : Murat Dede Mahallesi Karcı Yolu Caddesi 29 Ekim Bulvarı No: 57 / DENİZLİ
Telefon: 0258 241 33 30
E-Posta: iletisim@denizlitekden.com
İnternet Adresi: http://www.tekdenhastaneleri.com

Bildiğimiz kadarıyla Tekden Hastanesinde saç ekimi hizmeti an itibarıyla verilmiyor. Ancak ilgilendiğiniz bir hastane ise, yukarıda verdiğimiz telefon numarasını arayarak hizmetin güncel olarak verilip verilmediğini öğrenebilirsiniz.

Denizli Saç Ekimi Fiyatları

Odak Hastanesinde saç ekimi yapan Dr. Özgür Nalbant saç ekimi fiyatı ortalama 4000 Türk Lirası. Alt limit 2500 TL, üst limit ise 6000 TL olarak değerlendirilebilir. Saç ekiminde, ekilen greft sayısına göre fiyat belirlendiği için sabit bir fiyat yoktur. Deyim yerindeyse ne kadar saç, o kadar para mantığı vardır.

Denizli Saç Ekimi Yorumları

Değerli ziyaretçilerimiz, Odak Hastanesi saç ekimi hakkında yaşadığınız bir tecrübe varsa veya burada saç ektiren bir yakınınız varsa, neticenin ne olduğu ile ilgili bizleri bilgilendirmenizi rica ederiz. Burada yazıp paylaşacağınız her bir yorum veya şikayet konusu, birçok hastaya yol gösterecektir. Şimdiden teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Denizli Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Denizli Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Denizli saç ekim merkezi nerede? Denizli Odak Hastanesi saç ekimi fiyatları ne kadar? Özgür Nalbant saç ekimi yorumları nasıl?
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/denizli-sac-ekimi-merkezleri.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/denizli-sac-ekimi-merkezleri.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy