Elazığ Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Elazığ saç ekimi fiyatları nasıl? elazığ'da saç ekimi yapan hastaneler hangileridir? Elazığ saç ekimi şikayet ve olumlu yorumları için içeriğimizi inceleyin.


İyi bir saç ekimi sonucu elde etmenin temel kuralı, iyi bir araştırma ile en iyi saç ekim merkezini bulmaktır. En iyi saç ekim merkezini bulmak ise sanıldığı kadar kolay değildir. Saç ektirmeye karar verdiği halde, nerede saç ekimi yaptıracağına karar veremediği için saç ekimini aylarca erteleyen birçok hasta vardır.

Zira bir ekim merkezine tam karar verirsiniz; fakat o saç ekim merkezi ile ilgili bir şikayet konusuna rastlar ve vazgeçersiniz. Bu araştırmalar uzun süre devam eder ve genellikle İnternet siteleri ile forum sayfalarından araştırılan bir saç ekim merkezine karar verilerek saç ekimi yaptırılır.

Bu saç ekimi neticesinde elde edilen sonuç kimi zaman memnuniyet kimi zaman ise pişmanlık verir. Sizin de saç ekiminden memnun olmanız için araştırmanızı çok iyi yapmanız gerekir. İşte sizler için hazırladığımız bu sayfada bu amaca hizmet etmeye gayret gösterdik.

Bu yazı, sadece Elazığ saç ekim merkezlerinin adreslerini veya diğer iletişim bilgilerini vermek amacıyla hazırlanmadı. Bizim asıl maksadımız, Elazığ'da saç ektirenler ile saç ektirmeyi düşünenleri bir araya getirerek bilgi alışverişini sağlamaktır. Dileriz ki sizlerin de katkıları ile bu sayfa asıl işlevini görür.

Doğunun her konuda en çok gelişmiş kentlerinden bir tanesi olan Elazığ'da saç ekimi birçok yerde yapılıyor. Elazığ'da saç ekimi yapan hastaneler ile saç ekim merkezlerini sizler için derledik. İstediğiniz saç ekim merkezine verdiğimiz iletişim bilgileri ile anında ulaşabilir veya yorum yazabilirsiniz.

Elazığ Saç Ekim Merkezleri

1- Nurçin Karataş Saç Ekimi

Adresi: Gazi Caddesi, Numara: 53, Kat: 2, Merkez/ELAZIĞ
Telefon: 0424 233 36 36
Cep No: 0536 501 24 98
E-Posta: info@nurcinkaratas.com
İnternet Adresi: http://nurcinkaratas.com/
Saç Ekimi Fiyatı: 3000-7000

2- Elazığ Saç Ekimi ve Estetik Cerrahi (Rasim Kaya Saç Ekimi)

Adresi: Sürsürü Mahallesi, Malatya Caddesi, Numara.:37/A, Merkez/Elazığ
Telefon: +90 541 442 77 56
E-Mail Adresi: info@aytekindagdelen.com
E-Posta: info@elazigsacekimi.com
İnternet Adresi: www.elazigsacekimi.com
Saç Ekimi Fiyatı: 3000-8000


3- Aytekin Dağdelen Saç Ekimi

Adresi: Sürsürü Mahallesi, Malatya Caddesi, No: 37 / A
Telefon: +90 541 442 7756
WhatsApp : +90 (541) 442 7756
E-Posta: info@aytekindagdelen.com
Skype : aytekindagdelen
Saç Ekimi Fiyatı: 3000-6000

4- Dr Ahmet Arslan Saç Ekimi

Telefon: 0533 200 23 44
E-Posta: info@drahmetarslan.com
Merkez Şube Adresi: Fahri Kayahan Bulvarı, Numara:8/A Merkez/MALATYA
İnternet Adresi: https://www.drahmetarslan.com/
Saç Ekimi Fiyatı: 3000-6500

5- Elazığ İlona Saç Ekim Merkezi

Adresi: Valifahribey Caddesi, Nailbey Mahallesi, Akın Sokak, Numara:10/5, Lavazza Cafe Üstü Merkez/ELAZIĞ
Telefon: +90 424 237 50 56
Cep No: +90 533 436 74 64
Cep No: +90 507 873 70 88
Saç Ekimi Fiyatı: 2000-5000

Elazığ Saç Ekimi Yorumları

Elazığ'da saç ekimlerinin nasıl yapıldığını anlamak için birçok mecradan farklı araştırmalar yaptık. Yaptığımız araştırmalar neticesinde genellikle olumlu yorumlarla karşılaşsak da Elazığ saç ekimi şikayet konuları ile de karşılaştık. Sizlere düşen şey, Elazığ'daki her saç ekim merkezini ayrı ayrı araştırmak, şikayet sitelerini gözden geçirmek, youtube videolarını seyretmektir.

Çok ayrıntılı ve uzun soluklu bir araştırma yapmadan kafadan duyma bilgilerle saç ektirmeye kalkarsanız pişman olabilirsiniz. Ayrıca Elazığ'da saç ekimi yaptıranlar da görüşlerini bizlerle paylaşırsa, sizin de yapacağınız araştırmalara katkıda bulunmuş olacaklardır.

Elazığ Saç Ekimi Fiyatları

Türkiye'de uçuk fiyatlara saç ekimi yapan bazı doktorlar olsa da, ortalama fiyatlar 4-6 bin bandındadır. Normal bir saç dökülmesine sahip olan bir hasta, Türkiye'deki saç ekim merkezlerinin belki de %90'ında 5 bin lira gibi bir bütçe ile saç ektirebilir.

Elazığ saç ekim merkezleri fiyatları da bu civardadır. Aşırı kel olmadığınız sürece 4-5 bin liraya saç ektirebilirsiniz. Ama saçları çok dökülmüş hastaların ameliyatı çok daha uzun süreceğinden bu rakam 6-7 bin liraya çıkabilir.

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Elazığ Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Elazığ Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Elazığ saç ekimi fiyatları nasıl? elazığ'da saç ekimi yapan hastaneler hangileridir? Elazığ saç ekimi şikayet ve olumlu yorumları için içeriğimizi inceleyin.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/elazig-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlari.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/elazig-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlari.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy