Erzincan Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Erzincan saç ekim merkezi yorumları, Erzincan saç ekimi fiyatları, Erzincan Neon Hastanesi saç ekimi, Vialife saç ekimi hakkında bilgi...


Birçok ilde olduğu gibi Erzincan'da da saç ekimi hizmeti veriliyor. Ancak Erzincan saç ekimi tek bir yerde yapıldığı için, Erzincanlıların başka seçeneği yok. Tabii ki isteyenler farklı şehirlerde de saç ektirebilmektedir. Bilindiği gibi saç ekimi ameliyatı, uzun süren bir ameliyat olsa da, pek ağır bir ameliyat sayılmaz.

Saç ektiren bir hasta, ameliyat biter bitmez saç ekim merkezinden ayrılarak evine gitmektedir. Bu yüzden başka bir şehirde saç ektirmenin hiçbir sakıncası yoktur. Hatta birçok hasta, araştırmaları neticesinde karar verdiği ekim merkezi uzak bir şehirde bile olsa, gidip orada saç ekimi yaptırmaktadır. Dilerseniz farklı bir şehirde saç ektirmek hakkında sizleri kısaca bilgilendirelim.

Farz edelim ki Erzincan'da yaşıyorsunuz; fakat Erzincan'da saç ekimi yapan hastaneler veya saç ekim merkezleri size uymuyor. Kendinizce bir araştırma yaptınız ve sizin için en iyi hastanenin İstanbul'da olduğuna karar verdiniz. Bu durumda yapmanız gerekenler şunlardır:

Karar verdiğiniz saç ekim merkezinden ekim günü için randevu alacaksınız. Ekim günü orada olacak şekilde otobüs veya uçak biletinizi ayarlayacaksınız. Randevu günü saç ekim merkezinde hazır olacaksınız. Ortalama 8 saat süren saç ekimi ameliyatı bittikten sonra uygun bir otel veya herhangi bir yerde konaklayacaksınız.

Doktorunuz ertesi gün ilk yıkamayı yaparsa, sabah kalkıp saç ekim merkezine gidip ilk yıkamayı gerçekleştirirsiniz. Fakat 3. güne yıkama kararı verilirse bu durumda otelde iki gece kalmanız gerekecektir. Şayet durum buysa, 3. gün ekim merkezine uğrayıp ilk yıkamayı yaptıracaksınız ve yine otobüs veya uçakla memleketinize döneceksiniz.

Erzincan Saç Ekim Merkezleri

Erzincan'da saç ekimi şu an için sadece Vialife saç ekim merkezinde yapılıyor. Bunun dışında eskiden Neon Hastanesi ve Asil Güzellik Salonunda saç ekimi verildiyse de şu anda bu hizmet verilmiyor. Erzincan Vialife iletişim bilgilerini sizler için belirttik. Dileyenler, daha ayrıntılı bilgiyi kendilerinden alabilir.

1- Vialife Saç Ekimi

Adresi: Atatürk Mahallesi, Ordu Caddesi, Numara:18, Kat: 3, (Ziraat Bankası Karşısı) Merkez/ERZİNCAN
Telefon: 0446 228 34 34
Cep Numarası: 0530 545 64 34
E-Posta: info@vialifeestetik.com
İnternet Adresi: http://www.vialifeestetik.com/

2- Erzincan Neon Hastanesi Saç Ekimi

Adresi: Ergenekon Mahallesi, 104. Sokak, Merkez/Erzincan
Telefon: 0446 228 66 66


Bu yazıyı yazdığımız tarih itibarıyla Neon Hastanesinde saç ekimi yapılmamaktadır. Ancak yine de emin olmak için verdiğimiz telefon numarasını arayarak durumu teyit edebilirsiniz.

Erzincan Saç Ekimi Fiyatları

Erzincan saç ekim merkezi fiyatları 2500-6000 Türk Lirası arasında değişmektedir. Ödeyeceğiniz para miktarı, kafanıza ekilecek saç kökü miktarına göre değişmektedir. Yoğun kellik vakalarında çok daha fazla saç kökü ekileceğinden fiyat biraz daha yüksektir. Ancak hafif açılmalara yapılan ekimlerde az kök ekildiği için 2500-3000 lira yeterli olmaktadır.

Erzincan Saç Ekimi Yorumları

Vialife saç ekimi yorumları veya Erzincan saç ekimi şikayet konuları için yorum bölümünü inceleyebilirsiniz. Şayet siz zaten Erzincan'da saç ektirenler arasındaysanız, sizler de Erzincan saç ekim merkezleri ile ilgili görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Erzincan Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Erzincan Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Erzincan saç ekim merkezi yorumları, Erzincan saç ekimi fiyatları, Erzincan Neon Hastanesi saç ekimi, Vialife saç ekimi hakkında bilgi...
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/erzincan-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/erzincan-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy