Eskişehir Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Eskişehir saç ekim merkezleri hangileridir? Eskişehir saç ekimi fiyatları ne kadar? Eskişehir saç ekimi şikayet konularını okumak için sitemizi inceleyebilirsiniz.


Eskişehirli olup burada saç ektirmek isteyen hastalar için Eskişehir saç ekim merkezleri ve fiyatlarını derledik. Ayrıca yazıda verdiğimiz iletişim bilgileri vasıtası ile istediğiniz saç ekim merkezine ulaşabilir ve daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Eskişehir'de saç ekimi yapan yerler arasında özel hastaneler ve saç ekim merkezleri bulunuyor. Saç ekimi fiyatları bakımından bu ekim merkezleri arasında belirgin bir fark yok. Neredeyse tüm saç ekim merkezleri ve hastaneler aynı fiyat tarifesi ile hizmet veriyor.

Derlediğimiz Eskişehir saç ekim merkezlerinin fiyatlarını inceleyebilir, bu ekim merkezleri hakkında yapılan yorumları okuyabilir veya sizler de Eskişehir saç ekimi şikayet veya memnuniyet bildiren yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Eskişehir Saç Ekim Merkezleri

1- Eskişehir Ümit Hastanesi Saç Ekimi

(Dr. Mehmet Sezgin Saç Ekimi)

Adresi: Batıkent Mahallesi,  Gerekli Sokak, Numara:13, Tepebaşı/Eskişehir
Telefon: +90 222 335 03 35
Telefon 2: +90 222 335 01 70
İnternet Adresi: umithastanesi.com.tr
Saç Ekimi Fiyatı: 3000-7500 TL

2- Metlana Saç Ekim Merkezi

Adresi: Mustafa Kemal Mahallesi, Çankaya/ANKARA
Telefon: 0222 323 42 33 (Eskişehir)
Cep No: 0532 687 36 16
E-Posta: bilgi@metlana.com
Saç Ekimi Fiyatı: 2500-7000 TL

3- Eskişehir Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi

Adresi: Hoşnudiye Mahallesi, S00734. Sokak, Numara:19, Eskibağlar - Tepebaşı/Eskişehir
Telefon: +90 222 214 44 44
Müşteri Hizmetleri: 444 55 44
E-Posta: eskisehirinfo@asg.com.tr
Saç Ekimi Fiyatı: 3000-8000 TL

4- Dr. Esen Karakaya Saç Ekimi Merkezi

Adresi: Vişnelik Mahallesi, Tuncay Sokak, Numara:4/1 (Atatürk Bulvarı Starbuck yanı) Odunpazarı/ESKİŞEHİR 
Telefon: +90 222 225 75 75
Cep No: 0532 694 85 52 
E-Posta: info@esenkarakaya.com 
İnternet Adresi: http://www.esenkarakaya.com
Saç Ekimi Fiyatı: 2000-6000 TL


Saç Ekimi Nerede Yapılır?

Saç ekimi, sadece bu alan üzerine açılmış saç ekim merkezlerinde yapılabileceği gibi çeşitli özel hastanelerin saç ekimi birimlerinde, estetik ve güzellik merkezlerinde, özel kliniklerde ve nadiren de olsa devlet hastanelerinde yapılmaktadır.

Eskişehir Devlet Hastanesinde saç ekimi yapılmamaktadır; fakat Acıbadem Hastanesi, Ümit Hastanesi gibi özel hastanelerde bu hizmet verilmektedir. Yukarıda verdiğimiz dört saç ekim merkezinden size uygun olanını seçebilir ve saç ekimi yaptırarak yeni saçlarınıza kavuşabilirsiniz.

Eskişehir Saç Ekimi Fiyatları

Eskişehir saç ekim merkezleri fiyatları 2000 TL bandından başlasa da, bu fiyat minimum greft sayısı ile yapılan ekimler için geçerlidir. Örneğin alnınız çok hafif şekilde genişlediyse bu bölge çok az sayıda saç kökü ile (greft) kapatılabileceği için 2000-2500 gibi bir bütçe ile saç ektirebilirsiniz.

Fakat saçsızlık ilerlemişse ortalama 4000-5000 greft gerekli olabilir. Bu durumda size sunulacak fiyat da artacak ve 6-7 bin TL bandını bulabilecektir. Eskişehir saç ekimi hakkında kesin bilgi almak için düşündüğünüz saç ekim merkezlerine uğrayıp doktora muayene olmanız gerekir. Ancak bu imkanınız yoksa mail yolu ile veya Whatsapp'tan fotoğraflarınızı göndererek fiyat alabilirsiniz.

Eskişehir Saç Ekimi Yorumları

Kıymetli Eskişehirliler,bu yazıyı salt saç ekim merkezlerinin iletişim bilgilerini vermek için hazırlamadım. Asıl amacımız Eskişehir'de saç ektirenleri yorumlarını ve ektirmeyi düşünenlerin ise sorularını toplamaktır. Bu doğrultuda Eskişehir saç ekimi hakkında yazacağınız her yorum, son derece önemlidir. Lütfen en küçük yorumunuzun bile insanlara yardımcı olabileceğini düşünerek bu konuda hassasiyetinizi gösterin. Hepinize şimdiden teşekkürler.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Eskişehir Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Eskişehir Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Eskişehir saç ekim merkezleri hangileridir? Eskişehir saç ekimi fiyatları ne kadar? Eskişehir saç ekimi şikayet konularını okumak için sitemizi inceleyebilirsiniz.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/eskisehir-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/eskisehir-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy