Gümüşhane Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları

Gümüşhane saç ekim merkezi fiyatları, yorumları ve şikayet konularını incelemek için yazımızı ziyaret edin.


Bundan daha birkaç sene önce bile İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentler dışındaki şehirlerde saç ekim merkezleri ya hiç bulunmuyordu ya da bir tane ile sınırlıydı. Ancak insanlar saç ekimi ile ulaşılan neticeyi gördükten sonra ve doktorlar da saç ekiminin karlı bir iş olduğunu anladıktan sonra artık her yere saç ekim merkezleri açılmaya başlandı.

Nüfus olarak pek büyük bir şehir olmayan Gümüşhane'de bil saç ekimi hizmeti veren iki saç ekim merkezi var. Gümüşhane'de saç ekimi yapan yerlerden bir tanesi olan Çapar saç ekim merkezi, Gümüşhane dışındaki birkaç ilde de saç ekimi hizmeti veriyor.

Sizler için hazırladığımız bu makalede, Gümüşhane saç ekim merkezleri, fiyatları, yorumları ve şikayet konuları hakkında bilgi vermeye çalıştık. Sizler de Gümüşhane saç ekimi yorumlarına katkıda bulunabilir veya daha önce yazılan yorumlardan istifade edebilirsiniz.

Gümüşhane Saç Ekim Merkezleri

1- Çapar Estetik Saç Ekimi

Adresi: Karşıyaka Mahallesi, Osmanbey Caddesi, Numara:9, Kat: 3, Merkez/GÜMÜŞHANE
Telefon: 0456 213 74 74

2- Estekan Güzellik ve Saç Ekimi Merkezi

Adresi: Atatürk Mahallesi, 17 Şubat Bulvarı, Numara: 52/A Kelkit/Gümüşhane
Telefon: +90 530 142 97 92

Gümüşhane Saç Ekimi Fiyatları

Gümüşhane saç ekim fiyatları, kesenizi çok zorlayacak kadar yüksek değil. Hele de beş haneli fiyatlarla saç ekimi yapan doktorlarla kıyaslandığında fiyatların gayet makul derecede olduğunu söyleyebiliriz. Çapar saç ekim merkezi fiyatları ile Estekan saç ekimi fiyatları paralellik gösteriyor. Her ikisi de 2000-6000 lira arasında saç ekimi yapıyor.

Saçsız alanı dar olanlar daha düşük fiyatlarla saç ektirme operasyonu yaptırabilirken, saçsız alanı geniş olanlar daha fazla ücret ödemek zorunda kalıyor. Bu durumda ortalama saç ekim fiyatlarının 4 bin olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Gümüşhane Saç Ekimi Şikayet

İnsanlar, hizmet aldığı kurum veya firmadan memnun kalmadığında, şikayetini çeşitli kanallar yolu ile diğer insanlarla paylaşır. Özellikle herkesin bildiği şikayet siteleri, saç ekimi forumları ve bu siteye benzer saç ekim bilgi sitelerinde bu tür saç ekimi şikayet konularını görmek mümkündür.

Gümüşhane'de saç ektiren herkes saçlarından memnun mu bilemiyoruz; fakat araştırdığımız kadarı ile bu ilimizde saç ekimi yaptıranların paylaşmış olduğu herhangi bir şikayet konusu yok.

Saç Ekim Merkezi Ekleyin

Değerli okurlar, şayet Gümüşhane'de saç ekimi yapan yerlerin tamamını bu sayfaya eklemediğimizi düşünüyorsanız, lütfen bizleri bilgilendirin. Bilgileriniz doğrultusunda sayfa güncellenecek ve bildirdiğiniz saç ekim merkezi veya hastanesi yazıya eklenecektir.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Gümüşhane Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Gümüşhane Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları ve Yorumları
Gümüşhane saç ekim merkezi fiyatları, yorumları ve şikayet konularını incelemek için yazımızı ziyaret edin.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/gumushane-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/gumushane-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy