Hakkari Saç Ekimi Merkezi Fiyatı ve Yorumları

Hakkari saç ekimi fiyatları ne kadar? Yüksekova Rana saç ekim merkezi yorumları ve daha fazlası için içeri buyurun.


Henüz yakın zamana kadar Hakkari veya Yüksekovada saç ekimi yapılmıyordu. Hakkaride protez saç yapan bir firma vardı; fakat protez saç, saç ekimi kadar talep edilmediği için saç problemi yaşayan hastalar bir saç ekim merkezinin eksikliğini hissediyordu.

Bu talep doğrultusunda, Hakkaride olmasa da Yüksekovada saç ekim merkezi açıldı. Yüksekova Rana saç ekim merkezi uzun süredir tüm Hakkarililere hizmet veriyor. Hazırladığımız bu yazıda hem Hakkari Rana saç ekim merkezini tanıtmayı hem de Hakkaride saç ektirenlerin yorumlarını bir araya getirmeyi amaçladık.

Sizlerin de katkısı ile bu yazının daha işlevsel hale geleceğini umuyoruz. Bu nedenle, şayet Hakkari saç ekimi hakkında en ufak bir bilgiye sahipseniz bile yorumlarınızı esirgemeyiniz. Özellikle Hakkari Rana saç ekim merkezinde saç ektirenlerin yorum ve şikayet yazıları bizler için son derece önemlidir.

Hakkari Saç Ekim Merkezi

1- Yüksekova Rana Saç Ekim Merkezi

Adresi: Cengiz Topel Caddesi, City Soryan İş Merkezi, Yüksekova/HAKKARİ
Telefon: +90 553 447 54 47

Hakkari Saç Ekimi Fiyatları

Rana saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırabilmniz için minimum 2500 liraya sahip olmanız gerekiyor. 2500 lira, sadece kelliği ilerlememiş hastalar için geçerlidir. Şayet kellik ilerlemiş ve saçların büyük bir bölümü dökülmüşse, o zaman saç ekimi için ödemeniz gereken miktar çok daha fazla olacaktır.

Yüksekova saç ekim fiyatları 2500-6000 lira arasında değişiyor. Belirttiğimiz gibi, ödemeniz gereken para miktarı, saçsızlık oranınıza göre değişiyor. Rana saç ekim merkezinden net fiyat almak için ya gidip muayene olmanız ya da cep telefonundan fotoğraflarınızı göndermeniz gerekiyor.

İlgili doktorlar fotoğraflarınızı inceledikten sonra size dönüş yapacak ve fiyat hakkında sizi bilgilendireceklerdir. Ancak bilmlisiniz ki en sağlıklısı doktora görünmektir.

Hakkari Saç Ekimi Yorumları

Her yazımızın altında bir yolum bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde, ziyaretçilerimizin daha önce paylaştığı yorumlar yer almaktadır. Şayet daha önce yapılan yorumlar varsa bunları inceleyerek Rana saç ekim merkezi hakkında fikir edinebilirsiniz.

Şu ana kadar Hakkari saç ekimi şikayet konusu ile karşılaşmadık. Fakat siz Rana saç ekim merkezinde saç ektirdiniz fakat saçlarınız istediğiniz gibi çıkmadıysa, bu sayfaya şikayet konusu açabilirsiniz.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Hakkari Saç Ekimi Merkezi Fiyatı ve Yorumları
Hakkari Saç Ekimi Merkezi Fiyatı ve Yorumları
Hakkari saç ekimi fiyatları ne kadar? Yüksekova Rana saç ekim merkezi yorumları ve daha fazlası için içeri buyurun.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/hakkari-sac-ekimi-merkezi-fiyat-ve.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/hakkari-sac-ekimi-merkezi-fiyat-ve.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy