Isparta Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları Şikayet ve Yorumları

Isparta saç ekim merkezleri hakkında derlediğimiz bu yazıda, Isparta'da saç ekimi yapan yerleri öğrenebilir, bu yerlerin adres ve ilet...


Isparta saç ekim merkezleri hakkında derlediğimiz bu yazıda, Isparta'da saç ekimi yapan yerleri öğrenebilir, bu yerlerin adres ve iletişim bilgileri sayesinde kendileri ile iletişime geçebilir, Isparta saç ekimi yorumlarını inceleyebilir veya sizler de Isparta saç ekimi hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Aşağıda da görüleceği üzer Isparta'da saç ekimi yapan iki yer var. Bunlar Estemita Klinik ve Şifa Hastanesi saç ekimi. Estemita saç ekim merkezinde aktif olarak saç ekimi yapılsa da Şifa Hastanesi yani yeni adıyla Meddem Hastanesinde an itibarıyla saç ekimi yapılmıyor. Dilerseniz şimdi Isparta saç ekim merkezlerine bir göz atalım.

Isparta Saç Ekim Merkezleri

1- Estemita Saç Ekim Merkezi (Dr. A. Hakan Ölmeztürk)

Adresi: Fatih Mahallesi, 156. Cadde, Koç İş Merkezi, Numara: 14, Kat: 2, Daire: 4-5 Merkez/Isparta
Telefon: +90 246 260 2727
Telefon 2: +90 246 260 28 28

2- Isparta Şifa Hastanesi Saç Ekimi – Meddem Hastanesi Saç Ekimi

Adresi: Çünür Mahallesi, 102 Cadde, Numara: 179 Merkez/ISPARTA
Müşteri Hizmetleri: 444 59 17
Telefon: 0 (246) 223 35 11
E-Posta Adresi: info@meddem.com.tr

Eskiden adı Isparta Şifa Hastanesi iken Meddem Hastanesi olarak değiştirilen bu hastanede, araştırdığımız kadarı ile saç ekimi hizmeti verilmiyor. Şayet bu bilginin yanlış olduğunu düşünüyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.


Isparta Saç Ekimi Fiyatları

Estemita saç ekimi fiyatlarını sizler için araştırdık. Isparta Estemita Klinikte saç ekimi fiyatları 3000 ile 7000 lira arasında değişiyor. Net fiyat, hasta görülüp muayene edildikten sonra belirleniyor. Ancak öncesinde muayene imkanı bulamayanlar, Estemita saç ekim merkezi ile iletişime geçip ilgili uzman doktora saç fotoğraflarını göndererek de tahmini bir fiyat alabiliyor.

Çok yoğun bir saç dökülmesi yaşamadıysanız Estemita'da 3-4 bin liraya saç ekimi yaptırmanız mümkün. Fakat yoğun dökülme vakalarında fiyat 6-7 bin liraya kadar çıkabiliyor.

Isparta Saç Ekimi Yorumları

Isparta'da saç ektirenlerin yorumlarını bir araya getirmek ve saç ektirmeyi düşünenlere de yardımcı olmak amacı ile oluşturduğumuz bu yazının en altında yorum bölümü bulunmaktadır. Bu bölümde mevcut yorumları okumakla birlikte, sizler de kendi saç ekim tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.

Isparta Saç Ekimi Şikayet

Hiçbir forumda veya şikayet sitesinde Isparta saç ekimi ile ilgili açılmış bir saç ekimi şikayet konusu yok. Şayet sizin yaşadığınız kötü bir tecrübe varsa, ilgili saç ekim merkezi hakkında bu sayfada şikayet konusu açabilirsiniz. Ancak açtığınız şikayet konusunu gerçek adınızla açmanızı öneririz. Böylece hem ilgili saç ekim merkezine cevap hakkı tanımış olacaksınız hem de şayet yanlışının arkasında duran bir saç ekim merkezi ise yaptıkları yanlışın telafisini yapma imkanı tanıyacaksınız.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Isparta Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları Şikayet ve Yorumları
Isparta Saç Ekimi Merkezleri Fiyatları Şikayet ve Yorumları
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/isparta-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/isparta-sac-ekimi-merkezleri-fiyatlar.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy