Kırşehir Saç Ekimi Merkezi

Kırşehir saç ekim merkezi, Kırşehir saç ekimi fiyatları, Hair Made saç ekimi yorumları ve şikayet konuları için yazımızı inceleyebilirsiniz.


Kırşehir'de ikamet edip saçsızlık sorunu yaşayan ve saç ektirmeyi düşünen hastalar için derlediğimiz bu yazının faydalı olacağını düşünüyoruz. Kırşehir'de saç ekimi hizmeti verilmektedir. Kırşehir'de bulunan Hair Made saç ekim merkezi uzun zamandır hastalarına saç ekimi yapıyor.

Aşağıda Kırşehir Hair Made saç ekim merkezinin iletişim bilgileri verilmiştir. Verdiğimiz telefon numarası vasıtası ile ilgili uzmanlarla iletişime geçerek saç ekimi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Kırşehir Saç Ekim Merkezi

1- Hair Made Saç Ekim Merkezi

Adresi: Ahmet Yesevi Bulvarı, Yeni Adliye Karşısı, Türkeras İş Merkezi, Kat:1 Numara:1 Merkez/KIRŞEHİR
Telefon: 0386 212 20 21

Kırşehir Saç Ekim Fiyatları

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere ülkemizin birçok şehrinde uçuk fiyatlarla saç ekimi yapılıyor olsa da, Kırşehir'de makul fiyatlarla saç ektirmek mümkün; zira Hair Made saç ekim fiyatları sanıldığı kadar yüksek değil.

Saçsız alanın büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte Kırşehir'de 3000 ile 7000 lira arasında saç ekimi yaptırmanız mümkün. Alın bölgesi genişlemiş fakat tepe bölgesi henüz dökülmemiş bir hastaya ortalama 2000-2500 greft yeterli gelecektir. Bu durumda olan bir hasta 3-4 bin liraya saç ektirme imkanına sahiptir.

Fakat hem alın bölgesi fazlası ile genişlemiş hem de tepe bölgesinde açılmalar meydana gelmiş olan bir hasta için tahmini 4-5 bin greft lazım olacaktır ki bu durumdaki bir hasta 6-7 bin lirayı gözden çıkarmalıdır.

Kırşehir Hair Made Saç Ekimi Yorumları

Değerli ziyaretçilerimiz, Kırşehir saç ekimi şikayet konularını açabilir ve Hair Made saç ekimi yorumlarını burada paylaşabilirsiniz. Ayrıca şayet varsa yazılmış olan yorumları incelemek sizlere yol gösterecektir. Kırşehir'de saç ektirenlerden ricamız, Hair Made hakkındaki düşüncelerini ve tecrübelerini paylaşmalarıdır.

Kırşehir'de Saç Ekimi Yapan Hastaneler Var mı?

Araştırdığımız kadarı ile Kırşehir'de bulunan özel hastanelerin hiçbiri saç ekimi hizmeti vermiyor. Şu anda saç ekimi yapan tek yer Hair Made saç ekim merkezi. Şayet bu konuda yanıldığımızı düşünüyor ve Kırşehir'de saç ekimi yapan başka ekim merkezlerinin veya hastanelerin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen yorum bölümü veya iletişim butonu aracılığı ile bizlere ulaşın. Belirttiğiniz ekim merkezi veya hastane bu sayfaya eklenecektir.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Kırşehir Saç Ekimi Merkezi
Kırşehir Saç Ekimi Merkezi
Kırşehir saç ekim merkezi, Kırşehir saç ekimi fiyatları, Hair Made saç ekimi yorumları ve şikayet konuları için yazımızı inceleyebilirsiniz.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/krsehir-sac-ekimi-merkezi.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/06/krsehir-sac-ekimi-merkezi.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy