Kütahya Saç Ekim Merkezi (Derm House) Yorum ve Fiyatları

Değerli Kütahyalılar, şayet sizler de saç dökülmesinden muzdaripseniz, kendinizi fazla üzmenize gerek yok; zira saç dökülmesi artık eskisi...


Değerli Kütahyalılar, şayet sizler de saç dökülmesinden muzdaripseniz, kendinizi fazla üzmenize gerek yok; zira saç dökülmesi artık eskisi gibi büyük bir sorun değil. Saçları dökülen hastaların, eski saçlarına saç ekimi ile yeniden kavuşması son derece basit.

Bundan yıllar öncesine bakıldığında, saç ektirmenin pek de cazip olmadığı düşünülebilir. Böyle düşünmekte de son derece haklısınız; çünkü eskiden saç ekimleri çok ilkel olan FUT yöntemi ile yapılırdı. Fut yöntemi ile ekilen saçlar dik dik çıkar, aynı zamanda hem ense bölgesinde hem de ekim bölgesinde yara izleri oluşurdu.

Fakat günümüzde kullanılan FUE tekniği sayesinde son derece doğal ekimler gerçekleştirilebiliyor ve kafanın herhangi bir bölgesinde hiç iz kalmıyor.

Kütahya’da Saç Ekimi Yapan Yerler Var mı?

Dediğimiz gibi, bundan yıllar evvel olsaydı belki de saç ektirmek için İstanbul, İzmir veya ankara gibi büyük şehirlerin yolunu tutacaktınız; fakat artık her şehirde saç ekimi yapan hastaneler veya saç ekim merkezleri mevcut. Kütahya’da da saç ekimi yapan bir yer var. Derm House saç ekim merkezi, sizin için uygun bir yer olabilir.

Kütahya saç ekim merkezinin adresi, telefon ve diğer iletişim bilgilerini aşağıda belirttik. Dilerseniz, kendileri ile iletişime geçerek saç ekimi hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz..

Kütahya Saç Ekim Merkezi

1- Derm House Estetik ve Güzellik Merkezi Saç Ekimi

Adresi: Ali Paşa Mahallesi, Değerli Sokak, Numara:6 B/1, Merkez/KÜTAHYA
Telefonu: 0 274 224 11 33
E-Posta Adresi: bilgi@dermhouse.net
İnternet Adresi: http://www.dermhouse.net/

Kütahya Saç Ekimi Fiyatları

Kütahya saç ekim fiyatları 3000-8000 TL arasında değişebiliyor. Saç ekimi için ödemeniz gereken ücret saçlarınızın dökülme derecesine göre değişiyor. Şayet dökülme çok yoğun değilse, ön bölgeler 2000-3000 greftle kapatılabiliyor. Bu durumda 4 bin lira ile işi kurtarmanız mümkün. Fakat 6-7 bin greftin ekilmesi gerektiği durumlarda saç ektirme fiyatı da 7-8 bin liralara kadar çıkabiliyor.

Kütahya Saç Ekimi Yorumları

Bilgi sahibi olduğunuz saç ekim merkezleri hakkında yorum yapabilir veya öğrenmek istediklerinizi yorum bölümünden sorabilirsiniz. Kütahya saç ekimi şikayet konularını da aynı şekilde yorum bölümüne ekleyebilirsiniz. Hepinize gür saçlar dileriz.

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Kütahya Saç Ekim Merkezi (Derm House) Yorum ve Fiyatları
Kütahya Saç Ekim Merkezi (Derm House) Yorum ve Fiyatları
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/10/kutahya-sac-ekim-merkezi-derm-house.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/10/kutahya-sac-ekim-merkezi-derm-house.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy