Saç Ekimi Sonuçları

Saçsızlık başa bela. Bu bela başa geldi mi illaki bir çözüm bulmak gerek. Kelliğin kendisine yakıştığı iddia edilen bazı insanlar olsa da do...

Saçsızlık başa bela. Bu bela başa geldi mi illaki bir çözüm bulmak gerek. Kelliğin kendisine yakıştığı iddia edilen bazı insanlar olsa da doğrusu ben bu fikre katılmıyorum. Bana göre kelliğin yakıştığı insan yoktur; kelliğin daha az çirkinleştirdiği insan vardır.

Eminim bu konu ile ilgili düşünceme saç ekimi sonuçları öncesi sonrası fotoğraflarını incelediğinizde hak vereceksiniz. Şahsen ben öncesi ve sonrası resimlerini gördüğüm hiçbir insana “Bu arkadaşa kellik daha fazla yakışıyor.” demedim daha.

Sizler için hazırladığım bu çalışmada, Türkiye’nin en iyi saç ekim doktoru unvanını almış birkaç doktorun saç ekim sonuçlarını derledim. Ayrıca öncesinde, saç ekimi ile ilgili merak ettiğiniz bazı konuları anlatmaya çalıştım.

En çok işinize yarayacağını düşündüğüm husus ise saç ekimi sonrası gün gün saç gelişimi konusu. Bu bölümde saç ektirdiğiniz günden başlayarak, ekilen saçların tamamen çıkıp uzadığı zamana kadar olan süreci resimlerle anlattım.

Şimdi saç ekim sonuçları konusuna yavaştan bir giriş yapalım.

Saç Ekimi Nedir? Saç Ekimi Aşamaları Nelerdir?

Birçok mecrada saç dikimi veya saç nakli olarak da adlandırılan saç ekimi, dökülmeme özelliği bulunan ense saç tellerinin taşınarak kel bölgelere ekilmesi işlemidir. Saç ekimi toplamda altı aylık bir süreci kapsayan tıbbi ve teknolojik bir müdahaledir; zira bu işlem yapılırken lokal anestezi gibi tıbbi ve mikromotor gibi teknolojik uygulama ve cihazlar kullanılmaktadır.

Gün Gün Saç Ekimi Aşamaları ve İyileşme Süreci


1- Saç Ekimi Ameliyatı Günü

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 1. Gün

Ekim günü yapılacak olan işlemleri kısaca anlatacağım arkadaşlar. Konuyu ayrıntılı olarak okumak isteyenler saç ekimi nasıl yapılır adlı konumu okuyabilirler.

Saç ekimi operasyonu günü ekime hazırlık için saçlarınız tıraş edilir. Alın çizgisi belirlenir. Ense kısmı lokal anestezi ile uyuşturulur ve saç kökleri alınır. Daha sonra saçsız bölge uyuşturulur, saç köklerinin ekileceği delikler açılır ve saç kökleri bu deliklere ekilir.

En son, ense kısmı bandajlanır ve saç ekimi ameliyatı sona ermiş olur. Ancak ssç ekim merkezi ile henüz işiniz bitmedi. Ertesi gün tekrar gelip ilk saç yıksmasını da yaptınız mı işlem tamamdır. Bundan sonraki süreç tamamen siz, saçlarınız ve Allah arasında gelişecek. Bu süreci de şimdi gün gün resimli anlatmaya çalışacağım.

2- Saç Ekimi Sonrası 1. Gün

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 1. Gün

Evet arkadaşlar, hemen üstte anlattığım saç ekimi ameliyatı sürecinden sonra elde edilen görünüm resimdeki şekilde oluyor. Verdiğim fotoğraf, ameliyat biter bitmez çekilen ilk gün fotoğrafı. Burada henüz ilk saç yıkaması gerçekleştirilmemiş. Ameliyattan sonra ense bölümü bandajlanmış ve hasta evine gönderilmiş.

3- Saç Ekimi Sonrası 2. Gün

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 2. Gün

Ameliyatın ertesi gün yani saç ekiminden sonra 2. gün böyle bir görünüm kazanıyorsunuz. Ekimden sonra yoğun kanama gerçekleşen ekim bölgesi fazlası ile kızarık. Yukarıdaki fotoğrafta 2. gün ilk yıkama yapılmış.

4- Saç Ekimi Sonrası 2. Hafta

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 2. Hafta

Arkadaşlar ekimin 2 haftası, saç ekimi iyileşme sürecinde kritik bir dönem sayılıyor; zira 2. haftadan sonra şok dökülme olayı gerçekleşiyor ve ekilen saçlar, sonradan tekrar çıkmak üzere dökülüyor. Gördüğünüz üzere artık saç ekimi sonrası kızarıklık tamamen kaybolmuş durumda.

5- Saç Ekimi Sonrası 1. Ay

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 1. Ay

Ekimden sonraki 1. ay artık şok dökülmeler tamamlanmış ve bazı hastalarda yeni saçlar yavaş yavaş çıkmaya başlıyor. Bu hastada şok dökülme sonucunda tüm saçlar dökülmemiş. Bu nedenle kel alan tamamen boş değil.

6- Saç Ekimi Sonrası 2. Ay

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 2. Ay

Fotoğraftan da anlayacağınız gibi ekimin 2. ayında saçların bir kısmı çıkmış ve artık saçlar yavaş yavaş şekil almaya başlıyor. Bundan sonraki süreçte tüm saçlar çıkacak ve gelişimlerini tamamlamaya devam edecek.

7- Saç Ekimi Sonrası 3. Ay

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 3. Ay

3. ayda saçlar tam çıkmasa bile artık sonuç tahmin edilebiliyor. Önceki sürece göre daha sık saçları görebiliyorsunuz.

8- Saç Ekimi Sonrası 4. Ay

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 4. Ay

4. ayda bütün hastalarda saçlar tamamen çıkmış ve uzamaya başlamıştır. Ancak saç gelişimi devam ettiğinden ve yeni saçlar da çıkmaya devam ettiğinden ileriki aylarda saçlar daha sık bir görünüme kavuşacak.

9- Saç Ekimi Sonrası 5. Ay

saç ekimi sonrası
Saç Ekimi 5. Ay

Saç ekiminin 5. ayında saçlar artık uzamış ve taranacak hale gelmiştir. Saç ekimi sonrası iyileşme sürecinde, saçların gelişimi 12. aya kadar devam etse de 5 ve 6. ayda artık kesin sonuç elde edilmiştir. Bu aylardan sonra büyük değişiklikler beklemeyin. Ancak sonraki aylarda saçların canlılığı artacaktır.

Dr. Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları


Hakan Doğanay, gerçek anlamda Türkiye’nin en iyi saç ekim doktorlarından birisi. Kendisi şimdiye kadar gerek yurt içi gerekse de yurt dışından gelen belki binlerce hastaya saç ektirmiş. Bunca saç ekimi yapmasına rağmen, kendisi ile ilgili neredeyse hiç şikayet konusu yoktur.

Kendisi Antalya’da AHD saç ekim merkezinde ekimleri gerçekleştiriyor. Kendilerinden izin alarak bu sitede paylaştığım saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğrafları inceleyerek hem saç ekimi sonuçları hakkında fikir edinecek hem de Hakan Doğanay’ın sizin için uygun doktor olup olmadığına karar vereceksiniz.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Üstteki fotoğrafta Hakan Doğanay'ın başarılı bir saç ekimi sonucunu görüyorsunuz. Tamamen dökülmese de hastanın ön ve tepe bölgesi neredeyse tamamen dökülmüş. Buna rağmen sık ve gür bir ekim gerçekleştirilmiş. Saç alın çizgisi biraz geride tutularak daha doğal bir görünüm elde edilmiş.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Saç ekimi yaptırmak için tüm saçlarınızın dökülmesini beklemek zorunda değilsiniz. Bazen alnın genişlemesi bile insana rahatsızlık verebiliyor. Tıpkı yukarıdaki fotoğrafta yer alan hasta gibi, sizler de genişleyen alnınızı daraltmak için ekim gerçekleştirebilirsiniz.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

En doğal ekimlerden bir tanesi de üstte görünüyor. Şahsen ben bu hastayı dışarıda görsem saç ektirdiğini asla anlayamam. Bu da Hakan Doğanay'ın başarılı saç ekimi sonuçlarından bir tanesi. Zaten kendisinin pek başarısız saç ekimi sonucu bulunmuyor.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Üstteki fotoğrafta yer alan hasta gayet şanslı görünüyor; zira onca açıklığa rağmen alın çizgisi çok ileriye alınmış ve sık bir ekim gerçekleştirilmiş.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Saç ekimi yapılırken doğru açıyı yakalamak çok önemli. Kişinin gündelik yaşamdaki saç tarama stili bu açıyı bulmakta doktora fikir vermektedir. Muhtemelen bu hasta önceden tarama şeklini söylemiş ve ekim de ona göre yapılmış. Sonuç mükemmel.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

İnsanların cevabını en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi seyrek saçlara ekim yapılır mı? Görüyorsunuz işte, anlatmıyorum. Sonuç ortada. Seyrek saça ekim yapılmış ve şahane bir sıklık elde edilmiş. Demek ki seyreklik sorunu yaşayanlar, bu sorunu saç ektirerek aşabiliyor.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Saç ektiren insanlar, ekimden sonra saçlarını artık geriye tarayamayacaklarını düşünürler. Bu düşüncenin sebebi, saçların doğal olup olmayacağından endişe duymalarıdır. Oysa ekimden sonra saçlarınızı istediğiniz yöne tarayabilirsiniz.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Saç ekimi yaparken sadece boş alanlara değil, seyrek alanlara da ekim yapılmalıdır; aksi takdirde belli bir süre sonra seyrek alan da tam boşalacak ve kişiye kötü bir görünüm verecektir. Burada da hem ön bölgelere ekim yapılmış hem de gerideki seyreklik kapatılmıştır.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Yine seyrek saça yapılan güzel bir ekim görüyorsunuz. Hakan Doğanay saç ekimi sonuçları gerçekten takdir edilmeyecek gibi değil.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Daha önceki bir yazımda tıraşsız saç ekimini uzun uzadıya anlatmış ve saçların kazıtılmadan da ekim yapılacağını ifade etmiştim. Bu örnekte de tıraşsız saç ekimi mevcut. Ancak bu tıraşsız ekim tekniği kısmi tıraşlı saç ekimine giriyor; zira ense bölümünde tıraş edilen alanlar mevcut. Tam tıraşsız saç ekiminde ise hiçbir şekilde tıraş yapılmaz.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Şakaklara saç ekiminin en güzel örneklerinden bir tanesi. Çoğu insanda saç dökülmesi şakak bölgesi ile sınırlı kalır. Bu durumda az greftle saçsızlık problemini daha uygun fiyatlarla aşabilirsiniz.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Bu fotoğraf sanırım üstte yer alan bir fotoğrafın farklı açılardan görünümü.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Saç ekimi sonrası iyileşme süreci genellikle 6 ayı bulmaktadır. 6. ayda yukarıda görüldüğü gibi bir görünüme kavuşursunuz.
saç ekimi öncesi sonrası
Hakan Doğanay Saç Ekimi Sonuçları

Ensedeki saçların canlılığı ve sıklığı, saç ekiminde şans faktörünüzü yükseltmektedir. Saç kalınlığı ne kadar çok olursa ekim bölgesi o derece gür bir görünüm kazanır.


Dr. Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları


Koray Erdoğan veya yönettiği Asmed saç ekim merkezini muhakkak duymuşsunuzdur. Duymuşsunuzdur diyorum çünkü Koray Erdoğan da saç ekimi duayenlerinden birisi. Fiyatları biraz uçuk olsa da başarılı saç ekimi sonuçlarından dolayı birçok kişi Koray Erdoğan’ı tercih etmekte ve ona saç ektirmektedir.

Aşağıda verdiğim fotoğraflar Koray Erdoğan’a saç ektirenlerin öncesi ve sonrası fotoğraflarıdır. Sizler de bu fotoları inceleyerek Asmed saç ekimi sonuçları hakkında fikirlerinizi beyan edebilirsiniz. Bu arada Asmed saç ekim merkezi İstanbul’da bulunuyor ve bu merkezde Koray Erdoğan’ın yanı sıra, birçok saç ekim uzmanı görev alıyor.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Yukarıda Koray Erdoğan'ın saç ekimi sonuçlarından bir tanesini görüyorsunuz. Söz konusu Koray Erdoğan olunca pek bir şey anlatmaya da gerek kalmıyor aslında. Fotoyu incelerseniz ne kadar sık ve doğal bir görünüm elde edildiğini görebilirsiniz.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Şu saçların gürlüğüne bakın. Gören de saç ekimi değil, protez saç yaptırmış sanırım. Gerçi hastanın saçlarının sağlığı ile de ilgili bir durum bu. Saçlarınız normalde gür ve kalın yapılı ise saç ekiminde daha şanslısınız demektir.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Koray Erdoğan, sadece Türkiye'de değil, dünya çapında tanınan ekim uzmanlarından birisi. Yabancı saç ekimi forumlarını incelerseniz, kendisine saç ektirmiş binlerce yabancı hastayı görürsünüz.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Saç ekiminde düz saçlı olmak, kıvırcık saçlı olmaktan da iyi bir durum. Saçlar kıvırcık ise ekim istendiği kadar doğal durmayabiliyor.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Saç ekiminde hastanın kellik derecesine göre 1500 ile 8000 greft kullanılabiliyor. Normal dökülmelerde 3500-4000 greft (saç kökü) yeterli gelirken, ilerlemiş dökülmelerde iyi bir sonuç elde etmek için çok daha fazla greft kullanılmak zorunda.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Yukarıdaki hastada tahminimce 4000 greft kullanılmış. Ön bölgeler tamamen açık değil fakat saçlar çok seyrekleşmiş. Bu seyrekliği gidermek için ise en az 4000 saç kökü lazım olacaktır.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Saç ekimi ile iyi bir görünüm elde edersiniz. Elde ettiğiniz bu iyi görünüm ise size ek bir öz güven kazandırır. Birçok hasta, saç ektirdikten sonra öz güveninin arttığını vurgulamaktadır. Bu da hayatı olumlu etkilemektedir.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Ekimden önce alın çizgisi doktor ve hastanın ortak görüşleri ile belirlenir. Saç ekim doktorları genellikle bu çizginin geride olmasını ister; ancak sizin ısrarlarınız, çizgiyi daha önlere getirtebilir.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Üstteki saç ekimi sonuçlarını incelerseniz, seyrek bir ekim yapıldığını düşünebilirsiniz. Ancak inanın bu denli dökülmüş bir saç için bu sıklığı elde etmek bile çok büyük bir başarı.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Bazı hastalar çok şanslı olabiliyor. Şimdi merak ettim: Acaba yukarıdaki fotoğrafta yer alan hastanın saçları eskiden bu kadar gür müydü. Saçlar neredeyse tüm alnı kaplamış durumda.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Yine seyrek saça yapılmış iyi bir ekim operasyonu görüyoruz.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Görüyorsunuz değil mi, adam saç ektirmekle kalmamış, tadını çıkarmak için sonradan saçlarını bile uzatmış. Muhtemelen yeni saçları ile gurur duyuyordur.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğraflar, size ekim konusunda fikir verecektir. Ekimden beklentiniz çok da büyük olmamalıdır. Nihayetinde kendi saçlarınız kullanıldığı için çok büyük bir sıklık elde edilmesi mümkün değil. Ben ille de çok sık ve gür bir saç istiyorum diyenler saç ekimi ile değil, protez saç ile ilgilenmelidir.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Son derece doğal bir ekim olmuş. Saç ekimi sonuçları için Koray Erdoğan'ı tebrik ediyoruz.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Bazı insanlar saç dökülmesini gereğinden fazla problem etmezler. Bazıları ise dökülen birkaç saç teli için bile depresyona girer. Bu hastamız demek ki çok rahatsız olmuş ki pek de dökülmeyen saçlarına ekim yaptırmış. Ama kötü de yapmamış; çünkü sonuç çok iyi.
saç ekimi öncesi sonrası
Koray Erdoğan Saç Ekimi Sonuçları

Koray Erdoğan Saç ekimi sonuçları öncesi sonrası fotoğrafları burada sona erdi. Lütfen gerek Koray Erdoğan gerekse de Hakan Doğanay saç ekimi sonuçları için yorumlarınızı bizimle paylaşmaktan çekinmeyin.

Hangi Saç Ekim Merkezinde Saç Ektirmeliyim?

Saç ekim merkezine karar vermek, bu sürecin belki de en zor kısmıdır. Sizin belli kriterleriniz vardır; fakat bu kriterlere hangi ekim merkezinin uygun olduğundan emin olmazsınız.

Daha doğrusu her insan hem ucuza saç ektirmek hem de güzel ve doğal bir saça sahip olmak ister. İşte, burada işler karışır; zira kendilerinden emin olamadığınız ucuz bir saç ekim merkezinde saç ektirmeye karar vermeniz, işinizi tamamen şansa burakmanız demektir.

Size şunu söyleyeyim: Belki istisnası vardır; ama çok iyi saç ekimi yapan bir saç ekim merkezi öyle kolay kolay düşük ücretle hizmet vermez. Örneklerini görüyoruz ki ülkemizde en iyi saç ekimini yapan doktorlar, aynı zamanda en yüksek fiyatları talep eden doktorlardır.

Bu nedenle daha önceki ekim sonuçlarını incelemediğiniz ucuz saç ekim merkezlerini tercih etmeden önce birkaç defa düşünün. Bakıyorum, bu aralar sözde saç ekimi kampanyaları başlamış. Adamlar 8000 grefte kadar olan ekimleri 3000 liraya yaptıklarını belirtiyorlar. Haklarına girmek istemem; çok
iyi sonuçlar elde eden kimsenin 3 bin liraya 8 bin greft ekeceğini de düşünmüyorum.

Sizin İçin En İyi Saç Ekim Merkezini Bulmak İçin Yapmanız Gerekenler?

Arkadaşlar bu işin püf noktası çok iyi bir araştırmadan geçer. Çok insan gördüm ki saç ekimi yapan herhangi bir hastaneden fiyat teklifi alıp orada saç ektiriyor, sonuç ise hüsran oluyor.

İnternet artık hepimizde var. İnsanlar ekimlerini birçok mecrada paylaşıyor. Siz de bu paylaşımları inceleyin, forumlara girin, kim nerede saç ektirmiş, halinden memnun mu, şikayetçi mi öğrenin. Gözünüze kestirdiğiniz saç ekim merkezlerinden öncesi sonrası fotoğraf dosyasını isteyin. Gerekirse saç ekim merkezlerine, herhangi bir hastası ile yüz yüze görüşüp görüşemeyeceğinizi sorun.

Tüm bu detayları öğrendikten sonra dize verilen fiyat teklifi de uygunsa o zaman o saç ekim merkezinde karar kılın. Rastgele seçtiğiniz bir saç ekim merkezi veya doktoru, sizi hayal kırıklığına uğratabilir ve dönüşü olmayan bir yola koyabilir.

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Saç Ekimi Sonuçları
Saç Ekimi Sonuçları
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwUDa8bnPbUz2QlW8W1tLK4vAZETEhCYopXykvlC9fANXnnw8r_X_Io6N8xjYgXtHueR-azbD-adZ1OvUzl4S5lRGwO01EOYwxBl9H7s2BWjC-0ERTxVFgS7V4T4suahNiI-ByQBQ1Jbw/s1600/sac-ekimi-ilk-g%25C3%25BCn.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwUDa8bnPbUz2QlW8W1tLK4vAZETEhCYopXykvlC9fANXnnw8r_X_Io6N8xjYgXtHueR-azbD-adZ1OvUzl4S5lRGwO01EOYwxBl9H7s2BWjC-0ERTxVFgS7V4T4suahNiI-ByQBQ1Jbw/s72-c/sac-ekimi-ilk-g%25C3%25BCn.jpg
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/03/sac-ekimi-sonuclar.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/03/sac-ekimi-sonuclar.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy