FUE Saç Ekimi Tekniği Nedir Nasıl Yapılır FUE Fiyatları 2023

Kelliği sorun eden ilk insanların yaratılmasından beri, çeşitli çözüm arayışlarında bulunulmuş ve konu ile ilgili birçok teknik kullanılmışt...

Kelliği sorun eden ilk insanların yaratılmasından beri, çeşitli çözüm arayışlarında bulunulmuş ve konu ile ilgili birçok teknik kullanılmıştır. Tüm bu tekniklerin en sonuncusu ve günümüz koşulları için en iyisi ise FUE saç ekim tekniğidir. FUE saç ekimi yöntemi ile daha doğal saçların elde edilmesi mümkündür.
Fue saç ekimi yöntemi
FUE Tekniği ile Saç Ekimi

Günümüzde birbirinden farklı saç ekim teknikleri kullanılsa da özünde tüm bu teknikler FUE yöntemi çerçevesinde geliştirilmiştir. Saç ekim aşamaları FUE ile aynıdır, sadece bazı basamaklarda küçük değişiklikler görülmektedir. Bu yazımda sizler için FUE nedir, FUE saç ekim tekniği nasıl
yapılır, FUE saç ekimi fiyatları ne kadar gibi önemli sorulara cevap vermeye çalıştım. Dilerim faydalı olur.

İÇİNDEKİLER

- FUE Nedir? - FUE Ne Demek?
- Bu Teknik Saç Ekimi Nasıl Yapılır?
- Yapılış Aşamaları
- Nasıl Yapılır?
- İyileşme Süreci (Gün Gün)
- Fiyatlar
- Bu Yöntem Neden Tercih Edilmeli?
- FUT Tekniği ile Yapılmış Bir Saç Ekimi Sonradan FUE Tekniği ile Düzeltilebilir mi?
- Tekniğinin Avantajları ve Dezavantajları
- Traşsız FUE Nedir Nasıl Yapılır?
- FUE ile FUT Arasındaki Fark Nedir?
- FUE Saç Ekimi Hikayem

FUE Nedir? - FUE Ne Demek?


FUE açılımı “Foliküler Ünite Ekstraksiyonu” şeklindedir. Latincede (İngilizce) ise “Follicular Unit Extraction” olarak geçer. Kelime anlamını kabaca inceleyecek olursak Şunları çıkarabiliriz:

Foliküler: Küçük hücresel yapı
Ünite: Birim
Ekstraksiyon: Çekip çıkarma

Görüldüğü gibi FUE yöntemi, saç köklerinin birim birim çıkarılıp ekilmesi ile gerçekleştirilen bir ekim tekniğidir.

FUE Tekniği ile Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar, günümüzde kullanılan saç ekim tekniklerinin yüzde doksanından fazlası FUE tekniği olduğu için, biz bu teknikle yapılan saç ekimine normal saç ekimi diyeceğiz. FUE tekniği ile saç ekiminin yapılış aşamalarını daha önce saç ekimi nasıl yapılır adlı yazımda tüm ayrıntıları ile anlatmıştım. Burada da özetle değinmekte yarar görüyorum.

FUE Saç Ekiminin Yapılış Aşamaları - FUE Saç Ekimi Nasıl Yapılır?


1- Saçların ekileceği bölge bir kalem yardımı ile işaretlenir.
2- Traşsız saç ekimi yapılmayacaksa, tüm saçlar makine ile 1 numara kısalıkta kesilir.
3- Saç kökleri enseden alınacağı için ense bölgesine iğne vasıtası ile lokal anestezi yapılır ve böylece bölge uyuşturulur.
4- Uyuşan ense bölgesinden greftler (saç kökü birimleri) alınır.
5- Kel bölgeye anestezi uygulanır ve bölge uyuşturulur.
6- Kel bölgeye kanallar (delikler) açılır.
7- Greftler bu kanallara özel cihazlar ile ekilir.
8- Kafanın arka kısmı bandajlanır.
9- Ameliyat sona erer.

FUE Tekniği ile Saç Ekimi İyileşme Süreci


FUE tekniği ile saç ekiminin iyileşme süreci toplamda 5-6 ay kadardır. Yani iyileşme (saçların çıkıp uzaması) süreci, ekimin yapıldığı günden başlar, sonraki 6. Aya kadar devam eder. FUE yöntemi ile saç ektirdikten sonra sizleri nasıl bir sürecin beklediğini maddeler halinde yazalım.

1- FUE Saç Ekiminden Sonra 1. Gün (Ameliyat Günü)

FUE saç ekimi tekniği ile yapılan ameliyat ortalama 6-8 saat sürmektedir. Ameliyat günü yapılanları zaten yukarıdaki başlıkta maddeler halinde belirtmiştim.

2-  FUE Saç Ekiminden Sonra 2. Gün

2. gün saçlarınızda herhangi bir değişim veya gelişim olmaz elbette. Ancak saçların tutunması bakımından çok kritik bir dönemdir. İlk gün, ekilen saçlarınıza herhangi bir zarar vermediyseniz, kafanıza darbe falan almadıysanız, saçlarınız artık tutunmuş sayılır. Bu dönemde yüzünüzde ve alın bölgenizde hafif şişlikler oluşmuş olabilir. Bu durum tamamen normaldir.

2. günün diğer bir önemi ise bu günde saç ekimi sonrası ilk yıkamanın yapılmasıdır. İlk yıkamanın yapılması demek, artık sizin saç ekim merkeziyle herhangi bir işinizin kalmadığı demektir. Tabii ki yaşayacağınız anormal bir durum olursa bunu ekim merkezinizle paylaşmak dışında...

3- FUE Saç Ekiminden Sonra 1. Hafta

Ekimin üzerinden bir hafta geçtikten sonra alnınızdaki şişlik artık yavaş yavaş geçmiştir. Ancak mevcut kızarıklık muhtemelen bir süre daha devam edecektir. Kafanızda kaşınma da oluşmuş olabilir. Sakın ola ki ekim bölgesini sertçe kaşıyarak saçlarınıza zarar vermeyin. Herhangi bir kaşıntı durumunda, ilgili bölgeye parmak ucuyla hafifçe dokunun yeterli.

4- FUE Saç Ekiminden Sonra 2. Hafta

Saç ekimi sonrası sürecinin en kritik dönemlerinden birisi de 2. Haftadır; zira bu dönem içerisinde, ektirdiğiniz saçların tamamı veya büyük bir bölümü dökülür. Bu olaya ‘’şok dökülme’’ adı verilir. Bu durumla karşılaştığınızda sakın panik yapmayın. Şok dökülme, her saç ekim operasyonu sonrasında gerçekleşen normal bir süreçtir.

Elbette ille de şok dökülmenin  gerçekleşmesini de beklemeyin. Nadiren de olsa bazı hastalarda şok dökülme hiç gerçekleşmez veya kısmi olarak gerçekleşir. Ayrıca şok dökülme ille de 2. Hafta gerçekleşecek diye bir kaide yok. Bazı hastalarda bu olay 4. Haftaya kadar uzayabilir.

5- FUE Saç Ekiminden Sonra 1. Ay

Bu ayda, şok dökülme tamamlanmış, ekimin yapıldığı alan tekrar saçsızlanmış olur. Şişlik tamamen geçmiş ve anormal bir durum yoksa, kızarıklıktan da eser kalmamıştır. Ancak kızarıklık için söylediğim şey kesin bir bilgi değildir; zira bazı hastalarda (örneğin ben) kızarıklık 3-4 ay boyunca
kalabilir.

6- FUE ile Saç Ekiminden Sonra 2 ve 3. Aylar

Ekimden sonraki 2. veya 3. aylar sizin için en heyecan verici dönemi oluşturur; çünkü şimdiye kadar verdiğiniz emekler artık meyvesini vermeye başlayacaktır. Şok dökülme ile yeniden kel hale gelen ekim bölgesine dikkatle bakarsanız, derinin altından çıkmaya başlayan saç tellerini görebilirsiniz. Merak etmeyin, deri altında uzun sür kalmayacaklar. Yavaş yavaş çıkacak ve sizleri yeni bir görünüme kavuşturacaktır.

7. FUE ile Saç Ekiminden Sonra 6. Ay

Ameliyat gününden bu yana 6 aydır bekliyorsunuz. Umarım beklediğinize değmiştir. ‘’Değip değmediğini ne bileyim!’’ demeyin sakın. Aynadan saçlarınıza bakın, beğendiyseniz değmiş; beğenmediyseniz değmemiştir.

6. aydan sonra saçlarınız artık neredeyse son halini almıştır. İşte FUE ile saç ekim sonucu böyle. Bu arada, saç ekimi sonrası iyileşme süresinin 12 ayı bulduğu söylense de genel süreç 6. Ayda sona ermektedir. Yani saçların gelişimi tamamlanmıştır. Ancak 12. aya kadar saçlar biraz daha canlılık kazanmaya devam edebilirler. Fakat daha fazla saçın çıkmasını artık beklemeyin; çünkü çıkan çıkmıştır.

FUE Saç Ekim Fiyatları


FUE’nin ülkemizde uygulanan normal saç ekim tekniği olduğunu söylemiştik. FUE saç ekimi fiyatlarını ise daha önce ayrıntılı olarak anlatmış ve birçok saç ekim merkezinin fiyatlarını listelemiştik. Bu listeyi görmek ve ekim fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için saç ekim fiyatları 2023 adlı yazımı incelemenizi tavsiye ederim.

Kardeşim beni ilgili sayfaya gönderme, o kadar zamanım yok diyenler için de sadece şunu söyleyebilirim. Arkadaşlar Türkiye’de FUE saç ekimi fiyatları 3000 bin ile 50.000 arasında değişiyor. Genel ortalamayı sorarsanız da 5000 lira dememde bir sakınca yok sanırım.

FUE Tekniği Hakkında Bazı Bilgiler


-Bu yöntemde saç derisine herhangi bir kesi veya dikiş atılmaz.

-Enseden alınan her bir saç birimine ‘’greft’’ denir ve bi greftte 1 ile 3 arasında saç kökü bulunmaktadır.

-Bu teknik ile yapılan saç ekiminde cm başına 50-70 arasında greft (150 saç teli) ekilebilmektedir.

-Birçok saç ekim doktoru, ektiği greft başına ücret talep etmektedir.

-FUE tekniği ile enseden alınan saç kökleri, sadece saça değil, gerekirse bıyık, kaş veya sakala da ekilebilir.

-Saç köklerinin alınmasında kullanılan kalem şeklindeki özel cihaza ‘’mikromotor’’ adı verilir.

-FUE ile saç ekiminde, ekim öncesi saçlar tıraş edilir; ancak talep doğrultusunda mevcut saçlarınız kazıtılmadan da ekim gerçekleştirilebilir.

-Ekim öncesi iğne ile yapılan lokal anestezi işlemi, ağrı ve acı duymanıza sebep olur. Hiçbir acı hissetmezsiniz diyenlere inanmayın, o acıya hazır olun.

Neden FUE Yöntemi Tercih Edilmeli?


2003-2004 yıllarında ilk defa FUE yöntemi kullanılmaya başlandı. Daha önce kullanılan ve günümüzde de kısmen kullanılan yöntem ise FUT yöntemidir. FUT saç ekim yönteminde enseden saç kökleri teker teker alınmaz, belli bir alan kesilerek saçsız bölgeye yapıştırılırdı. Bu nedenle hem ekim
doğal olmaz hem de ensede çok kötü bir görünüm kalırdı. Yani bir anlamda kaş yapayım derken göz çıkarılırdı.

FUE tekniği ise saç ekiminde gerçekten bir devrim niteliğindeydi. Bu teknik sayesinde çok daha doğal ekimler elde edilebiliyor ve enseniz de doğallığını korumaya devam ediyor. Bu nedenle saç ekimi yaptıracaksanız kesinlikle FUT tekniğini aklınızdan bile geçirmeyin.

Hiç karşılaştınız mı bilmiyorum; ama ben bazen saç ektirdiği aşırı belli olan, alay etmek gibi olması ama çim adam gibi olan adamlar görüyorum. Belli ki bu adamlar yıllar önce FUT tekniği ile saç ektirmişler; fakat kellikten kurtulayım derken çim adam olma bahtsızlığına düşmüşler.

FUT Tekniği ile Yapılmış Bir Saç Ekimi Sonradan FUE Tekniği ile Düzeltilebilir mi?

Evet arkadaşlar, Türkiye’de çalışmakta olan saç ekim doktorlarının büyük bir bölümü FUT ile ekilmiş saçları düzeltebiliyor. Ancak şunu söyleyeyim ki FUT düzeltme işlemi normal saç ekimi yapmaktan çok daha zordur; bu nedenle sizden istenen ücret de normal ekim ücretinden daha yüksek
olacaktır.

FUE Saç Ekim Tekniğinin Avantajları


FUE saç ekim tekniğinin FUT tekniğine ve protez saç gibi uygulamalara nazaran çok fazla avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlardan bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz.

-Saç ekimi yapılırken ensenizdeki deri kesilmez, böylece deriniz ve enseniz hasar görmez.

-1 cm alana daha fazla saç teli ekilebilir.

-Bu teknik ile çok doğal ekimler gerçekleştirilebilir; ekim yaptırdığınız çoğu defa kimse anlamaz.

-Ameliyat sırasında kaybettiğiniz kan FUT tekniğine göre çok daha azdır.

-İyileşme süresi çok daha kısadır.

-Protez saça göre maliyeti daha azdır.

-Alın çizgisi çok güzel bir şekilde belirlendiği için saçlar doğal durur.

FUE Saç Ekim Tekniğinin Dezavantajları

Günümüzde kullanılan diğer saç ekim teknikleri ile kıyaslandığında hiçbir dezavantajı yoktur. Kendi içindeki tek dezavantajı ise işi bilmeyen birisinin sizi kötü bir sonuç ile karşılaştırma olasılığıdır. Bu
durum ise teknikten değil, kişiden kaynaklanmaktadır.

Traşsız FUE Nedir Nasıl Yapılır?

Günümüze kadar yapılan FUE saç ekimlerinde ameliyat öncesi saçlar muhakkak tıraş ediliyordu; ancak tıraşsız ekimin talep edilmesi üzerine, birçok saç ekim uzmanı artık saçları kazıtmadan yani tıraş etmeden ekimlerini gerçekleştirmeye başladı.

Özellikle bayanlar tarafından tercih edilen tıraşsız FUE saç ekimi, günümüzde başarı ile uygulanabiliyor. Ancak tıraşsız FUE saç ekimi fiyatı da biraz daha yüksek olabiliyor; zira bu işlem daha fazla dikkat ve emek istiyor. Tıraşsız FUE nasıl yapılır, tıraşsız FUE fiyatları ne kadar, avantajları ve dezavantajları hakkında daha fazla bilgi almak için Traşsız Saç Ekimi adlı yazımı inceleyebilirsiniz.

FUE ile FUT Arasındaki Fark Nedir?

FUE saç ekim tekniği ile FUT saç ekim tekniği arasındaki farkları aşağıdaki gibi gösterecek olursak eminim daha iyi anlayacaksınız.

NOT: KIRMIZI ile yazılanlar FUT tekniğinin, YEŞİL ile Yazılanlar ise FUE tekniğinin özellikleridir.

- Enseden kesitler halinde saç derisi kesilerek kökler alınır.
- Mikromotor yardımı ile saç kökleri tk tek alınır.
- Saç kökleri rastgele alınır.
- Saç kökleri seçilir, yani en iyileri alınır.
- Deri kesildiği için ensede iz kalır.
- Kökler tek tek alındığı için hiçbir iz kalmaz.
- Kanama çok olur.
- Kanama az olur.
- cm başına 60-70 kök ekilebilir.
- cm başına ortalama 150 kök ekilebilir.
- Ekilen tutulma oranı %80’dir.
- Tutulma oranı %99’dur.
- Ensedeki uyuşma hissi 6 ay kadar sürebilir.
- Uyuşma en fazla 2 hafta sürer.
- 2. Seans lazım olursa aylarca beklemek gerekir.
- 2. Seans 1 hafta sonra bile yapılabilir.
- Kıl dönmesi problemi yaşanabilir.
- Kıl dönmesi problemi yaşanmaz.
- Saçların ameliyat öncesinde kesilmesine gerek yoktur.
- Saçlar genellikle tıraş edilir.


FUE Tekniği ile Sakal, Bıyık ve Kaş Ekimi

Bu yöntem sadece saç naklinde kullanılmıyor. Bilindiği gibi saç ekim merkezlerinin çoğu sakal, bıyık ve kaş ekimi de yapıyor. İşte, verilen bu hizmetlerde de FUE tekniğinden yararlanılıyor.

FUE Saç Ekimi Yaptıranların Yorumları

Arkadaşlar FUE saç kimi yorumları varsa aşağıdadır; ancak FUE ile saç ektiren birisi olarak ben de yorumlarımı sizlerle paylaşmak isterim.

FUE ile Saç Ekim Hikayem

Uzun süren bir kellik sürecinden sonra ben de birçok insan gibi saç ektirmeye karar verdim. Tabii bu kararı vermek öyle kolay olmadı. Yıllaca süren bir arayış ve araştırma neticesinde en doğru kararın saç ektirmek olduğuna kanaat getirebildim.

Saç ekimi nedir, ne değildir öğrenmeye çalışırken karşıma FUT ve FUE kavramları çıktı. Kısa bir araştırma sonunda da FUE’nin en iyi yöntem olduğunu, FUT’un ise akıl karı olmadığını anladım. Elbette ki FUE yöntemine karar verdim.

Ekonomik açıdan maliyetli olduğu için öncelikle birikim yapma gerekiyordu, kısa sürede onu da yaptım. İş geldi, en önemli hususa dayandı. Saç ektirceğim ama kime, nereye? En iyi saç ekim merkezi hangisi, en iyi doktor kim? Araştır babam araştır, forumları, İnternet sitelerini kısa sürede altüst ettim.

Baktım saç ekim merkezine karar vermek zor oluyor, Rıdvan dedim, bu iş böyle gitmez, artık seç bir yer de git kellikten kurtul dedim. Bir forumda gördüğüm bir saç ekim sonucu hoşuma gitti. İlgili şahsın hangi saç ekim merkezinde saç ektirdiğini öğrendim. Beğenmiştim. O döneme göre fiyat da ucuz sayılırdı.

İnternetten de biraz araştırınca müşterilerin genel olarak memnun olduğunu gördüm. Aldım telefonlarını, aradım. Görüştük, tartıştık, nihayet bir Temmuz gününde ekim yapmak üzere randevuyu aldım.

Seçtiğim yer İstanbul’da, benim yaşadığım yer 1000 km uzakta. Aldım biletimi, bindim otobüse, heyecanla gidiyorum. İstanbul'a vardığım günün sonrasında ekim yapılacak. O akşam amcamlarda kaldım. Amcam beni otogardan alırken ‘’Hayırdır yeğenim, ne iş?’’ dedi. Utanıyorum tabii, amcam zaten bu tür şeyleri oldu olası sevmeyen bir zat. ‘’Valla’’ dedim ‘’Amca, benim 2 günlük bir seminerim var, onun için geldim.’’

O akşam orada kaldım, sabah tuturdu, seni bırakayım diye. Yok dedim, ısrar ediyor, itiraf da edemiyorum. En sonunda galip geldim ve sözde seminerimin olduğu semti söyleyerek beni ilgili bir minibüse bindirmesini istedim. Sonrasında sora sora yeri buldum.

Gittim, güler yüzle karşıladılar, kahvaltı da verdiler sağ olsunlar. Saç ekim merkezinin asıl sahibesi tatilde olduğu için o gün yok. Ekimi diğer hemşire arkadaşlar gerçekleştirecek. Ama ben hep sahibenin adını duymuşum, bu hemşireler saçlarımı mahvedecek diye içten içe ağlıyorum. Ama Allah razı olsun onlardan, saç ektirdiğim o 2011 yılından beri bir kez bile saçlarımı beğenmediğim olmadı.

Hatta öyle ki bahsettiğim sahibe olmadığı için sonraları çok şükrettim. Neden mi? Ben ekim yaptırdıktan yaklaşık bir yıl sonra, o saç ekim merkezinin kadrosu dağıldı. Bunu, bana saç ektiren o hemşirelerden birinden gelen mesajla öğrendim. Yeni yerim falan yer demek için mesaj atmıştı. Yani ‘’Benim ekimimi beğendiyseniz, arkadaşlarınıza yeni yerimi tavsiye edersiniz.’’ Mahiyetinde göndermişti bu mesajı.

Sahibenin yeni kadrosu iyi seçilmemiş ki sonradan orada saç ektirenlerin çoğunun hüsrana uğradığını yine forumlarda okudum.

Neyse, kahvaltı demiştim. İşte, yaptık kahvaltıyı, sigaramı da içtim, sonrasında saçlarımı tıraş ettiler, alın çizgisini belirlediler ve başladılar lokal anesteziye. Lokal anestezi deyip geçmeyin sakın, yemin ederim öyle acı görmedim ben. 15 tane iğneyi 20 dakika boyunca kafama saplayıp durdular. Utancımdan sesimi de çıkaramıyorum.

Nihayetinde onlar söylenmeye başladı. ‘’Yahu, bu iğnelerin altında dalyan gibi herifler çığlık çığlığa bağırıyor, sen ne kadar dayanıklısın böyle!’’ Bileydim ben de bağırırdım valla. Bugüne kadar kimse bağırmamıştır diye tüm acıyı içime atmıştım oysa.

Uyuşturma işi bittikten sonra enseden saç köklerini almaya başladılar. Saçlarımı yoluyorlar ama ben artık hiçbir şey hissetmiyorum. Hatta arada biraz uyumuşum bile. Uyanık olduğumda da ya muhabbet ediyoruz, ekim yapanlarla, ya onların kendi aralarındaki dedikodulara kulak kabartıyorum yahut televizyon izliyorum.

3200 kadar greft alındıktan sonra, yine lokal anestezi yapılacak dediler. Yahu yaptınız ya dediysem de dinlemediler, 15 iğneyi bu sefer de kel bölgeme vurdular. Sonra yorulduk, acıktık, öğle yemeği yiyelim dediler. Yine yedik, içtik ve nihayet ekim işlemine başladılar. Saat 10’da başlayan ameliyat nihayet saat 18’de sona erdi. Kafamı bandajlayıp yarın geri gitmem üzere beni saldılar.

Sonraki gün gidip ilk yıkamayı yaptırıp otobüsüme binip evimin yolunu tuttum. Tabii otel maceram da var ama fazla uzun oldu.

Çok şükür halimden çok memnunum. Çok doğal bir saç ekimi yaptılar bana. Kuaförüm dışında saç ektirdiğimi bugüne kadar kimse anlamadı. Aynaya her seferinde mutlu bir şekilde bakıyorum artık. Bu nedenle benim gibi kellikten mustarip arkadaşların saç ektirmesini şiddetle tavsiye ediyorum. Umarım sizler de saç ektirirken en az benim kadar şanslı olursunuz.

FUE Dünya’da İlk Kez Ne Zaman ve Kim Tarafından Kullanılmıştır?

Yapılan araştırmalar, FUE tekniğinin ilk defa 1989 yılında Woods tarafından kullanıldığını göstermektedir. Ancak nedendir bilinmez ama Woods bu tekniği gizlemiştir. İlk defa açık bir şekilde FUE yöntemini kullanan kişi Rassman’dır ve ilk defa 2001 yılında kullanmıştır.

Söz Sizde

Arkadaşlar, elim elverdiğince, dilim döndüğünce FUE saç ekim tekniğini sizler için tüm yönleri ile anlatmaya çalıştım. Sizler de kendi tecrübelerinizi anlatabilir veya FUE tekniği hakkında aklınızdaki her türlü soruyu bana sorabilirsiniz.


YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: FUE Saç Ekimi Tekniği Nedir Nasıl Yapılır FUE Fiyatları 2023
FUE Saç Ekimi Tekniği Nedir Nasıl Yapılır FUE Fiyatları 2023
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhE8l7QY0sK3gNtE-VfMglkJAxoZhSS07w8qaGATZsCmnb2t4TbHVdtL3KvKXhXvqVJ4Jq2C3vTwAmmc1rJmrJn3DABsKgWyiRR-HA_POsgtoi8RL0MYN-7Tef_OtoOJeMTX4UcuS_SKIQ/s1600/fue-sa%25C3%25A7-ekimi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhE8l7QY0sK3gNtE-VfMglkJAxoZhSS07w8qaGATZsCmnb2t4TbHVdtL3KvKXhXvqVJ4Jq2C3vTwAmmc1rJmrJn3DABsKgWyiRR-HA_POsgtoi8RL0MYN-7Tef_OtoOJeMTX4UcuS_SKIQ/s72-c/fue-sa%25C3%25A7-ekimi.jpg
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/04/fue-sac-ekimi-teknigi-nedir-nasl-yaplr.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/04/fue-sac-ekimi-teknigi-nedir-nasl-yaplr.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy