Kaş Ekimi Fiyatları 2023 (Güncel Kaş Ekim Ücretleri)

Kaş ekimi fiyatları 2018 yılı için ne kadar? Kaş ektirme fiyatları yüksek mi, hangi doktor kaş ekimi için ne kadar ücret istiyor? Tüm cevaplar içeride.

Ekim uygulamaları sadece saç ile sınırlı değildir. Saç ekiminde kullanılan FUE tekniği kullanılarak kaş ekimi de yapılmaktadır. Üstelik kaş ekimi fiyatları, saç ekimine göre çok daha uygundur; zira çok az greftle kaş ekimi yapılabilmektedir.

Kaşlarınız ile ilgili sorunlarınız varsa, bu sorunları kaş ektirerek çözebilirsiniz. Kaşları doğuştan olmayanlar veya çok az olanlar, seyrek kaşlılar veya kaşlarını sonradan kaybedenler, kaş ektirme fiyatları hakkında bilgi alarak kısa süren bir ameliyatla yeni kaşlara sahip olabilirler.

Kaş ekiminin nasıl yapıldığını öğrenmek için Kaş Ekimi konulu makalemizi okumanızı öneririz.

Kaş problemleri yaşayan hastalar için hazırladığımız bu makalede, 2023 kaş ekimi fiyatlarının neye göre belirlendiğini, kaş ekiminin ne kadar olduğunu ve kaş ekimi yapan merkezleri detaylıca ele aldık. Faydalanmanızı dileriz.

Kaş Ekimi Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Özellikle saç ekiminde çoğunlukla rastgele bir fiyat belirlenir. Örneğin normal bir saç ekim merkezinden fiyat talep ettiğinizde, ekilecek greft sayısı konuşulmadan dahi size sabit bir fiyat söyleyebilirler.
kaş ektirme ücretleri
Kaş Ekimi Öncesi ve Sonrası

Oysa kaş ekiminde greft başına ekim yapılır. Sabit bir fiyat veren kaş ekim merkezleri bulunsa da, iletişime geçeceğiniz doktorların çoğu, 1 kıl kökünü (greft) kaç TL’ye ektirdiğini söyleyecek ve kaşlarınıza ekilecek kıl kökü miktarınca fiyat hesaplanacaktır.

Kaş ektirme fiyatları tüm yerlerde aynı değildir. Kaş ekimini yapan doktor veya hastaneye göre değişebilen fiyatlar her sene güncellenmektedir. Kaş ekimi ücretinin ne kadar olduğunu belirleyen etmenler şunlardır:

1-Kaş Ekimini Yapacak Doktora Göre Fiyat Belirleme

Türkiye’de kaş ekimi yapan belki yüzlerce doktor vardır ve bu doktorların sizden talep edeceği fiyat hemen hemen hepsinde farklıdır. Örneğin bu alanda adını duyurmuş ünlü ve başarılı bir doktor, kaş ekiminde kıl kökü başına sizden 15 TL isterken, adı pek duyulmamış ve muhtemelen pek de tecrübe sahibi olmayan bir doktor, kıl kökü başına sizden 4-5 lira ücret isteyebilmektedir.

Şayet ülkenin en iyi kaş ekim doktoruna ekim yaptırırsanız yüksek fiyatları göze almanız gerekmektedir. Bu nedenle bütçesi yeterli olmayanlar, Türkiye ortalamasındaki kaş ekim merkezlerini tercih etmelidir.

2-Ekilecek Kaş Miktarına Göre Fiyat Belirleme

Yukarıda da belirttiğimiz gibi doktorların ekserisi ektiği her bir kıl kökü başına ücret istemektedir. Bu durumda tam kaş ekimi yaptıran bir hasta yüksek bir fiyat ödemek zorunda kalırken, kısmi kaş ekimi yaptıracak başka bir hasta daha düşük bir fiyatla ekimi gerçekleştirebilir. Kısacası, kaşlarınızı doldurmak için lazım olan kıl kökü ne kadarsa, ödeyeceğiniz para da o kadar olacaktır.

Kaş Ekimi Fiyatları 2023 Yılında Ne Kadar?

Türkiye’de fiyatlarının çok yüksek olması ile bilinen bazı istisna doktorların dışındaki neredeyse tüm doktorlar kaş ekiminde 1 kıl kökü için 6-8 TL ücret talep etmektedir. Bu durumda kaş ekimi fiyatları 1 greft için 7 Türk Lirasıdır diyebiliriz.

Tam Kaş Ekimi Fiyatı

Hiç kaşı olmayanlara yapılan ekim türüne tam kaş ekimi adı verilmektedir. Bu ekim türünde fiyatlar daha yüksektir; zira ekilmesi gereken kıl kökü sayısı yüksektir. Normal bir insanda 600-700 arasında kaş kökü bulunmaktadır.

500 kıl kökü ile de iyi bir ekim gerçekleştirilebilmektedir. Çok sık bir ekim istemeyen, 500 kıl kökünü yeterli bulan hastalar için kaş ektirme fiyatlarını şu şekilde hesaplayabiliriz:

Örnek Tam Kaş Ekimi

Ekilecek Greft Sayısı: 500
Greft Başına İstenen Ücret: 7 TL
Toplam Fiyat: 3500 TL

Örnek Tek Kaş Ekimi

Ekilecek Greft Sayısı: 250
Greft Başına İstenen Ücret: 7 TL
Toplam Ücret: 1750 TL

Kaş Ekiminde Minimum Greft Sınırı

Taksicileri bilirsiniz. Kısa yol mesafelerinde yolcu almak istemezler; zira buna değmediğini düşünürler. İşte, bazı doktorlar da tıpkı taksici mantığı ile düşünmektedir. Bu doktorlar, 300 kökten aşağı kaş ektirmez veya ektirse bile en az 300 kök ekmiş gibi ücret talep etmektedir.

Örneğin farz edelim ki bir kaşınızda yara var ve bu yaranın kaş ekimi ile kapatılması için 100 greft yeterli oluyor. Siz, böyle bir doktora gittiğinizde, sizden 100 greft ücreti değil, 300 greft ücreti talep edecektir. Bu nedenle çok az greftle ucuza mal ederim düşüncesini bir kenara bırakmanız gerekmektedir.

Kaş Ekimi Yapan Bazı Yerler ve Fiyatları

Biz burada sadece bazı kaş ekim merkezleri ve fiyatlarını verdik; ancak bilmelisiniz ki saç ekimi yapan hemen hemen tüm saç ekim merkezleri, aynı zamanda kaş ekimi de yapmaktadır.

Daha önce en başarılı saç ekimi doktorları adlı bir makale paylaşmıştık. İlginizi çekerse makaleyi inceleyebilirsiniz.

Hakan Doğanay Kaş Ekimi Fiyatları

Saç ekimi konusunda deyim yerindeyse nam salmış doktorlardan biri olan Dr. Hakan Doğanay kaş ekimi fiyatları ortalamaya göre biraz yüksek; ancak yaptığı doğal ekimlerle, verilen paraya değeceğni düşünebilirsiniz. Bu doktorun yöneticiliğini yaptığı Antalya AHD kaş ektirme fiyatı greft başına 8-10 TL.

Koray Erdoğan Kaş Ekimi Fiyatları

Asmed saç ekim merkezi bünysinde görev alan ve bu merkezin kurucusu olan Koray Erdoğan kaş ektirme fiyatı greft başına 12-15 TL.

Muttalip Keser Kaş Ekimi Fiyatı

Ankara’nın başarılı ekim doktorlarından biri olan Muttalip Keser greft başına 15-20 TL ücret talep ediyor.

Atilla Kaya Kaş Ekimi Fiyatı

Saç, sakal, bıyık ve kaş ekimleri ile uzun zamandır ilgilenen Dr Atilla Kaya’nın kıl kökü başına istediği ücret 7 TL’dir.


En İyi Kaş Ekimi Doktoru ve En İyi Kaş Ekimi Merkezleri

FUE teknolojisinin ülkemizde de başarı ile uygulanması sayesinde artık çok doğal ekimler gerçekleştirilebiliyor. Bu durum kaş ekimi için de geçerli. Ülkemizde gerçek anlamda başarılı kaş ekimi sonuçları elde eden onlarca doktor var.

Saç, sakal veya kaş ekimi denince çoğu insanın aklına gelen birçok isim var: Bu isimleri yukarıda da listeledik aslında. Tekrar etmemiz gerekirse Koray Erdoğan, Hakan Doğanay, İlhan Serdaroğlu, Jale Şenyurt, Serdar Gökrem, Muttalip Keser, Atilla Kaya ve daha birçok ekim doktoru, Türkiye’nin başarılı ekim doktorları arasında sayılmaktadır.

Kaş Ekiminde Kıl Kökleri Nereden Alınır?

Ense bölgesinde saçların bittiği yerin üst bölgesi (iki kulak arası), her türlü ekim için en ideal donör bölgedir. Hem bu bölgeden alınan saçlar ileride de dökülmediği için, hem de burada oluşan seyreklik kişiyi fazla rahatsız etmediği için kaş ekiminde de kıl köklerin alındığı bölge genellikle bu bölge olmaktadır.

Kaş ekiminde kullanılacak kıl kökleri vücudun herhangi bir bölgesinden alınabilir. Ancak dediğimiz gibi en uygun bölge ense bölgesi olduğu için genellikle bu bölge tercih edilmektedir.

Ekilen Kaşlar Sonra Dökülür mü?

Başınıza çok talihsiz bir durum (hastalık vs.) gelmediği müddetçe ekilen kaşlar kalıcıdır. Çünkü dediğimiz gibi ensedeki saçların dökülme özelliği yoktur ve bu saçlar hangi bölgeye nakledilirse nakledilsin, kendi özelliklerini de beraberinde götürür.

Ancak kaş ekimi yapıldıktan yaklaşık 2 veya 3 hafta sonra kaşlarda şok dökülme diye bir olay gerçekleşir. Bu dökülme tipi tamamen geçicidir. Şok dökülme evresinde ektirdiğiniz tüm kaşlar geçici olarak dökülür ve 2-3 ay sonra da tekrar çıkar.

Şok dökülme hakkında ayrıntılı bilgi almak için linkteki yazıyı okumanızı öneririz.

Erkeklerde Kaş Ekimi

Kaş ekimi sadece bayanlara özel bir nakil işlemi değildir. Yukarıda da saydığımız nedenlerden dolayı kaşlarını kaybeden erkekler de kaş ekimi yaptırabilmektedir. Özellikle kaşlarda yara veya yanık izi varsa, kısa süren bir kaş ekimi ameliyatı ile, ilgili izi kapatmak mümkün olmaktadır.

Kaş Ekimi Fiyatlarında Kampanya Yapılır mı?

Evet, zaman zaman bazı ekim merkezleri çeşitli kampanyalar düzenlemektedir. Bu kampanyalar dahilinde uygun fiyatlar ile kaş ekimi yapılmaktadır. Bu kampanyaları takip etmenizde yarar olabilir.

Ekilen Kaşlar Uzar mı?

Kaş ekimi, saç kökleri ile yapıldığı için, saçlar ne kadar uzuyorsa, ekilen kaşlar da o oranda uzayacaktır. Bu nedenle ekilen kaşlar çıktıktan sonra belli aralıklarla kısaltılmaları gerekmektedir. Bilmeniz gerekir ki kaş bölgesine ekilen saç kökleri, kaş değil saç özelliği taşımaktadır.

Kaş Ekimi Olduğunu İnsanlar Anlar mı?

Kaş ekimi ile bariz bir değişiklik yaşadıysanız çevreniz elbette ki bunu anlayacaktır; ancak başarılı ve doğal bir kaş ekimi ameliyatı sonucunda sahip olduğunuz kaşların ekim olduğu, sizi tanımayan insanlar tarafından anlaşılmayacaktır. Ancak düzenli kısaltma işlemlerini yapmalısınız. Fazla uzattığınız kaşlar, ekimin doğallığını bozabilir.

Saç Özelliği Gösteren Kaşlar Sonradan Beyazlar mı?

Evet, yaşınız gençse bir sür kaşlar doğal renginde kalacaktır. Ancak yaş ilerledikçe ve saçlarınız beyazladıkça ekilen kaşlarınız da yavaş yavaş beyazlayacaktır. Bu durumda göze zarar vermeyen çeşitli özel boyalarla kaşlarınızı boyayabilirsiniz.

Kaş Ekimim İçin Kaç Greft Gerekli Olduğunu Nasıl Hesaplayabilirim?

Normal bir insanda toplamda 600-700 arası kaş kökü bulunmaktadır. Bu bilgiyi dikkate alarak kaş ekilecek bölge için kaç kıl kökünün lazım olacağını kabaca hesaplayabilirsiniz.

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Kaş Ekimi Fiyatları 2023 (Güncel Kaş Ekim Ücretleri)
Kaş Ekimi Fiyatları 2023 (Güncel Kaş Ekim Ücretleri)
Kaş ekimi fiyatları 2018 yılı için ne kadar? Kaş ektirme fiyatları yüksek mi, hangi doktor kaş ekimi için ne kadar ücret istiyor? Tüm cevaplar içeride.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6aRk9LL-sBoZrHw5PviFEM-qvvfrBmSguoMGKjFzxxrtZG5Q7jR-qBnVQiyGaX5gxPmhO2EvApQ-6akT4-C8CFYj3jX22qVMew2fd7T3iV2N3hGKnCjIKKmXQzI30481Tl9eZirrpHyc/s1600/kas-ekimi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg6aRk9LL-sBoZrHw5PviFEM-qvvfrBmSguoMGKjFzxxrtZG5Q7jR-qBnVQiyGaX5gxPmhO2EvApQ-6akT4-C8CFYj3jX22qVMew2fd7T3iV2N3hGKnCjIKKmXQzI30481Tl9eZirrpHyc/s72-c/kas-ekimi.jpg
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/04/kas-ekimi-fiyatlari.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/04/kas-ekimi-fiyatlari.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy