PRP Saç Tedavisi Fiyatları 2020

Bir tedavinin işe yararlığı kadar, her cebe hitap etmesi de önemlidir. Sıradan bir vatandaşın dahi yaptırabildiği bir tedavi, işe de yarıyor...

Bir tedavinin işe yararlığı kadar, her cebe hitap etmesi de önemlidir. Sıradan bir vatandaşın dahi yaptırabildiği bir tedavi, işe de yarıyorsa tadından yenmez. Peki, PRP saç tedavisi fiyatları her cebe hitap ediyor mu? PRP saç fiyatı ne kadar?

Hazırladığımız bu makalede PRP fiyatları her yönü ile ele alınmıştır. Toplamda ödenmesi gereken ücret ile her bir seans için ödenmesi gereken ücret ayrı ayrı ele alınmıştır. Böylece yaptıracağınız PRP seans sayısına göre ne kadar para ödemeniz gerektiğini bileceksiniz.

PRP hakkında yeterince bilgi sahibi değilseniz PRP Hakkında Bilgi konulu detaylı makalemizi incelemenizi tavsiye ediyoruz.

PRP Saç Fiyatlarını Belirleyen Etkenler

Öncelikle şunu söylemeliyiz ki PRP fiyatı her yerde aynı değildir. Birkaç hastaneyi gezecek olsanız, muhtemelen hepsinden farklı farklı fiyatlar alırsınız; zira her hastane veya PRP merkezinin kendi şartlarına göre belirlediği bir ücret bulunmaktadır. PRP fiyatlarının farklı olmasının sebeplerini aşağıdaki şekilde açıklayabiliriz.
prp ne kadar
PRP Saç Tedavisi Fiyat

1-Doktorun Başarısı ve Tanınırlığı PRP Fiyatlarını Etkiler

Türkiye’de saç tedavileri konusunda isim yapmış başarılı bir doktordan düşük PRP fiyat teklifi almanız pek mümkün değildir; zira bu tür doktorların sırada bekleyen müşterileri vardır. Onca talep varken de kolay kolay hiçbir doktor düşük PRP ücreti ile iş yapmaz. Bu nedenle böyle bir doktora PRP yaptırmayı düşünürseniz, ayırmanız gereken bütçe muhtemelen daha fazla olacaktır.

2-Yapılacak Seans Sayısı PRP Fiyatını Etkiler

Doktorunuzun önerisi ve saçlarınızın durumuna göre tedavinizin kaç seans olacağı belirlenir. Her PRP seansı için ücretler ayrı ayrı alınmaktadır. Bu durumda 3 seanslık bir PRP tedavisinin ücreti ile 4 seanslık bir tedavinin ücreti elbette ki farklı olacaktır. Genel önerilen seans sayısı 4 olsa da, 3 veya 6 seans devam eden PRP tedavileri de bulunmaktadır.

3-PRP Yaptıracağınız Hastane veya Merkezin Konumu PRP Fiyatlarını Etkiler

Küçük bir ilçede bulunan bir hastane ile büyük bir kent merkezinde bulunan hastanenin ücretlerinin aynı olması beklenemez. İster bir saç ekim merkezi veya PRP yapılan bir sağlık merkezi olsun; isterse de özel bir hastane olsun, bulundukları yere göre kira giderleri, mülkiyete sahip olma giderleri farklıdır.

Bu nedenle genellikle lüks semtlerde bulunan özel hastaneler ve PRP merkezlerinde PRP fiyatları daha yüksek olabilir.

Ortalama PRP Saç Tedavisi Fiyatları Ne Kadar?

Evet, çok yüksek veya düşük fiyatlarla tedaviyi yapan yerler olsa da, Türkiye’de ortalama bir fiyat da bulunmaktadır.

PRP saç fiyatları her seans için ortalama 500 Liradır. Yine ortalama 4 seans şeklinde yapılacak olan bir PRP tedavisi için gerekli olan para miktarı 2000 TL’dir.

PRP ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular (PRP SSS)


Soru 1: PRP saç tedavisi için ödediğim para boşa gider mi?

Cevap 1: Bu sorunun cevabını önceden tahmin etmek çok zor. Ancak bu tedaviyi yapan doktorlar bile PRP’nin bazı hastalara iyi geldiğini; fakat bazı hastalarda işe yaramadığını söylüyor. Hatta tüm seansları bitirmesine rağmen tedavinin hiçbir etkisini görmediğini, saçlarının dökülmeye devam ettiğini söyleyen hastalar bile var.

Öte yandan, ilk bir aydan sonra dökülmesinin durduğunu, saçlarının şimdiden hacim kazandığını ifade edenler de yok değil. Bu durumda şunu söyleyebiliriz. Bazı hastalar için PRP verilen fiyata değerken bazıları için verilen para gerçekten de çöpe gitmiş oluyor.

Soru 2: PRP tedavisi kredi kartı ile taksitli yapılır mı?

Cevap 2: Evet, bazı hastane veya saç ekim merkezleri, ödemelerinin kredi kartı ile yapılması kaydı ile size taksit imkanı sunuyor. Günümüzde neredeyse her merkez bu olanağı sunmaktadır; ancak öncesinden anlaşmanızı yapmanız yararınıza olacaktır.

Soru 3: Tüm seansları tamamlamasam PRP işe yarar mı?

Cevap 3: Özellikle saç tedavilerindeki seanslı uygulamalarda tüm seansların tamamlanması çok önemlidir. Zaten doktorunuz bunu size söyleyecektir. Sadece 1 seanslık tedavi gördükten sonra tedaviyi bırakırsanız, istediğiniz sonucu elde etmeniz mümkün değildir.

Soru 4: Devlet hastanelerinde prp saç tedavisi yapılır mı?

Cevap 4: Günümüzde birçok devlet hastanesinde PRP yapılmaktadır. Fakat yapılan bu tedavilerin masrafları SGK tarafından karşılanmadığı için ücret karşılığında yapılmaktadır. Ancak şu da bir gerçektir ki devlet hastanesinde PRP saç tedavisi fiyatı özel hastanelere nazaran daha düşük.

Soru 5: PRP saç tedavisi nerelerde yapılır?

Cevap 5: Bazı devlet hastaneleri, özel hastaneler, doktorların yetkili olduğu sağlık ve güzellik merkezleri, saç ekim merkezleri PRP’nin yapıldığı yerlerdir. İstediğiniz herhangi bir tanesinde bu tedaviyi yaptırabilirsiniz.

Soru 6: PRP fiyatları neden yüksek?

Cevap 6: Dediğimiz gibi bu iş biraz da Pazar dünyası. İçinde bulunduğumuz 2020 yılında seans başına 300 lira isteyen de var 1500 lira isteyen de. Size düşen, sadece bir yerle sınırlı kalmayıp birçok yerden fiyat teklifi almaktır. Birkaç saatinizi ayırıp birden fazla yerden fiyat teklifi aldığınız takdirde o birkaç saatinizin parasal olarak karşılığını kat kat alabilirsiniz.

Fiyat almak için gezmenize bile gerek yok. Hangi saç ekim merkezi veya hastaneyi ararsanız arayın, size ortalama bir fiyat söyleyeceklerdir zaten. Açın İnternetinizi, size en yakın olan her yeri arayın ve güvendiğiniz en ucuz yerde PRP tedavinizi yaptırın.

Soru 7: Saçlarım döküldü, PRP ile saçlarım yeniden çıkar mı?

Cevap 7: Ne yazık ki bu sorunuza olumlu bir yanıt veremeyiz. Yeni saçların çıktığını iddia eden bazı kişiler bulunsa bile bu çok zor bir ihtimaldir. Saçkıran veya benzeri bir rahatsızlıktan dolayı geçici olarak dökülmüş saçları tekrar çıkarmak mümkün olsa da genetik kaynaklı saç dökülmelerinde yeni saçların çıkması imkansıza yakın bir şeydir.

Soru 8: PRP’nin etkisini göstermesi için ne kadar beklemeliyim?

Cevap 8: Bu tedavi yöntemi hemen sonuç veren bir yöntem değildir. ‘’Saçlarımdaki gelişmeyi görebiliyorum.’’ Diyebilmeniz için 4-6 ay beklemelisiniz.

Soru 9: En iyi PRP yapan yerler nerelerdir?

Cevap 9: Saç ekiminde en iyi yeri aramanız gerekebilir; ancak PRP konusunda böyle takıntılara sahip olmanıza pek gerek yoktur; zira PRP saç tedavisi, çok da uzmanlık gerektiren bir işlem değildir. Neredeyse her yerde aynı uygulamalar yapılmaktadır.

Yaşadığınız küçük bir şehirden kalkıp PRP için İstanbul, Ankara, İzmir, Adana veya Antalya gibi büyük şehirlere gitmeniz şart değil. Olumlu sonuç alacağınız varsa, Anadolu'nun ücra bir ilçesinde yapılan bir PRP tedavisinde de sonuç alırsınız. Bu nedenle burada üzerinde duracağınız husus PRP saç fiyatları olmalıdır.

Soru 10: PRP Saç tedavisine alternatif başka etkili yöntemler var mıdır?

Cevap 10: Saç dökülmeleri konusunda etkili olduğuna inanılan başka tedavi teknikleri de bulunmaktadır. Bunların başlıcaları saç mezoterapisi ve kök hücre tedavisidir. Saç mezoterapisinin PRP’den pek farkı yoktur. Ancak bu yöntemde kişinin kendi kanı yerine ilaçlardan oluşan bir karışım hazırlanarak hastanın saç derisine enjekte edilmektedir. Fiyat olarak da her ikisi aynıdır.

Kök hücre saç tedavisi ise hem uygulanış bakımından meşakkatli ve uzun bir süreç hem de yüksek maliyet gerektirdiğinden çok talep edilmemektedir. Ancak ülkemizde bu tedaviyi de uygulayan bir çok yer bulunmaktadır.

PRP mi Saç Ekimi mi?

PRP sadece mevcut saçların korunmasında ve saç dökülmesinin kısmen durdurulmasında etkilidir. Saçların tamamen döküldüğü durumlarda tek etkili ve kesin çözüm ise saç ekimidir. Bu nedenle kelleşme gerçekleştiyse, PRP’ye onca para baymanın pek anlamı yoktur. Sizin için problem değilse saç ekimi yaptırmanız daha mantıklı olacaktır.

PRP Saç Tedavisi Fiyatları 2020 Tecrübelerinizi Bizimle Paylaşın

Bu makalemizde PRP saç fiyatları hakkında bilgi verdik. Ancak tedaviyi yaptıranlar nerede ve kaç paraya yaptırdığını bizimle paylaşırsa birçok hasta fikir sahibi olacaktır. Lütfen bir iki cümle ile de olsa PRP fiyatları hakkındaki bilgilerinizi yazınız. Şimdiden teşekkürler.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: PRP Saç Tedavisi Fiyatları 2020
PRP Saç Tedavisi Fiyatları 2020
https://2.bp.blogspot.com/-Ey5U05m5j1c/WtsfKNruOII/AAAAAAAADvM/W4mnSBNUeG4LmlWcAShZ-scmV82O6QgNgCLcBGAs/s1600/prp-sac-tedivisi-fiyat.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-Ey5U05m5j1c/WtsfKNruOII/AAAAAAAADvM/W4mnSBNUeG4LmlWcAShZ-scmV82O6QgNgCLcBGAs/s72-c/prp-sac-tedivisi-fiyat.jpg
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/04/prp-sac-tedavisi-fiyatlari.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/04/prp-sac-tedavisi-fiyatlari.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy