En Pahalı Saç Ekimi Nerede?

En pahalı saç ekim merkezi hangisi? Türkiyede yüksek fiyata saç eken doktorlar kimlerdir? 1 greft kaç paraya ekilir?

‘’Ucuz etin yahnisi yavan olur.’’ düsturuyla hareket eden insanlar, bilirler ki çok ucuza saç ekimi yapan saç ekim merkezlerinden istedikleri sonucu alamayacaklardır. Bu nedenle en pahalı saç ekim merkezini bularak, hizmetin en kalitelisini almak isterler.

Doğrusu; pahalı olan, yani saç ekimi fiyatları yüksek olan her saç ekim merkezinin çok başarılı sonuçlar elde ettiğini söylemek doğru olmaz. Bununla beraber, Türkiye’deki en pahalı saç ekim merkezleri, aynı zamanda en iyi saç ekim merkezleri durumunda.

Netice olarak şunu söyleyebiliriz. Türkiye için geçerli olmak üzere; tüm pahalı saç ekimi merkezleri başarılı sonuçlar elde edemiyor; fakat başarılı saç ekimi sonuçları elde eden tüm saç ekim merkezleri pahalı. Peki, en pahalı saç ekimi nerede yapılıyor, hangi saç ekim doktoru yüksek fiyatlarla saç ekimi yapıyor?

UYARI: Aşağıda Türkiyenin en pahalı saç ekim merkezleri pahalıdan ucuza doğru sıralanmıştır. Ancak sıralama, kaliteye göre yapılmamıştır. Her bir saç ekim merkezinin kendine özel avantajları veya dezavantajları var. Bazı insanlar 1. Sıradaki için ‘’en iyi’’ sıfatını kullanırken, bazıları 2. sıradakini tercih edebiliyor.

1. Türkiye'nin En Pahalı Saç Ekimi: Dr. Muttalip Keser


Evet, günümüz itibarıyla ülkemizdeki en pahalı saç ekimi Dr. Muttalip KESER tarafından yapılıyor. Muttalip Keser,gerçek anlamda Türkiye’de isim yapan ender saç ekim uzmanlarından bir tanesi.

Kendisinin İstanbul dışındaki bir şehirde faaliyet gösteriyor olması da işin başka güzel bir yanı. Zira biliyoruz ki saç ekimi alanında kendisini geliştirenler, aradan fazla zaman geçmeden İstanbul’a kapak atıyorlar.

Dr. Keser, Ankara Derma Plast saç ekim merkezinde görev alıyor. Kendisi FUE saç ekim tekniğini ülkemizde uygulayan ilk doktorlardan birisi. Peki, Muttalip Keser saç ekimi fiyatları ne durumda?

Dr. Muttalip Keser saç ekimi fiyatı 1 greft için 3,5 Euro. Üç buçuk euro denince fiyat pek uçuk gelmiyor insana; ancak bu parayı Türk Lirası’na çevirdiğimiz zaman (Tarih: 18 Mayıs 2019) karşımıza 18,5 TL çıkıyor ki bu para saç ekimi için uçuk bir para sayılır.

Evet, yanlış duymadınız; Dr. Keser 1 grefti (içinde 1-5 arasında saç teli bulunan doku) belirtilen tarihte 18,5 liraya ekiyor. Peki, saç ekimi için toplam ücret ne oluyor? Basit bir hesap yapalım:

Bir saç ekiminde genel olarak 2000-6000 arasında greft kullanılıyor. Çok ilerlemiş olmayan bir kellik için 3000 greft yeterli olabilmektedir. Muttalip Keser’e saç ektiren birisine 3000 greft ekildiği düşünüldüğünde, bu hastanın ödemesi gereken ücret 3000 greft  X 18,5 TL = 55.500 TL olacaktır.

Ancak Muttalip Keser, kel bölgesi geniş olmayan hastaları tercih ettiği için hastalarının çoğuna 1500-2000 greft yeterli oluyor. Minimum greftle, yani 1500 greftle ekim yapıldığında ise ödenmesi gereken ücret 27.750 TL oluyor.

2. Türkiye'nin En Pahalı Saç Ekimi: Dr. Koray Erdoğan


En pahalı saç ekim merkezi listesinin 2. Sırasında Dr. Koray Erdoğan bulunuyor. Kendisi, dünyaca ünlü Asmed saç ekim merkezinin kurucu ve yöneticisi. Muttalip Keser’den daha ucuza saç ekimi yapmasına rağmen, isminin Keser’den daha fazla anıldığı bir gerçek.

Koray Erdoğan, FUE saç ekimi konusunda kendisini yetiştirmiş, bir insan. Hastalarına fazlası ile önem veriyor. Ekimlerinin belki de tamamı başarılı. Koray Erdoğan’ın bilinen en iyi yönü, az greftle çok iyi ekimler başarması. Bunun yanında, donör bölgeden greft alırken bu bölgeyi en verimli şekilde kullanıyor ve bölgenin fazla tahrip olmaması için elinden geleni yapıyor.

Örneğin, donör bölge dediğimiz ense bölgesinden rastgele greft toplamıyor. İçinde çok sayıda saç teli olan greftleri buluyor ve bu greftin de tamamını çıkarmıyor. Şayet bu greftte 4 saç kökü varsa, kendisine özel tekniklerle bu 4 saç kökünün ikisini alıp ikisini içeride bırakıyor; böylece ense bölgesindeki tahribat minimum düzeye iniyor.

Yüksek başarısına rağmen Koray Erdoğan saç ekimi fiyatlarını, Dr. Keser’e göre biraz daha aşağılara çekmiş. Asmed saç ekim merkezi, yani Koray Erdoğan, 1 grefti 2,5 Euro karşılığında ekiyor.

Yukarıda yaptığımız hesabın aynısını yapalım. Bu durumda Tük parası ile 1 greft yaklaşık 13 liraya ekilmiş oluyor. 3000 greft için  39.000 TL; 1500 greft için ise 19500 TL ödenmesi gerekiyor.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: En Pahalı Saç Ekimi Nerede?
En Pahalı Saç Ekimi Nerede?
En pahalı saç ekim merkezi hangisi? Türkiyede yüksek fiyata saç eken doktorlar kimlerdir? 1 greft kaç paraya ekilir?
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/en-pahali-sac-ekimi-nerede.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/en-pahali-sac-ekimi-nerede.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy