Saç Ektirdim Pişman Oldum Diyenler

Saç ektirdim pişmanım, saç ektirdim saçlarım çıkmadı, saçlarım dik çıktı diyenler ve saç ekiminden pişman olanların yorumları burada yer alıyor.


Günümüzde FUE tekniği ile saç ektirip memnun olmayan, yeni halini beğenmeyen pek az insan var. Bununla beraber “saç ektirdim pişmanım, keşke saç ekimi yaptırmasaydım, saçlarım istediğim gibi olmadı, saçlarım çıkmadı” diyenlerin sayısı da az değil.

Öncelikle belirtmek isterim ki ben de 2011’de FUE tekniği ile saç ekimi yaptırmış olan birisiyim. Saç ekim tecrübemi saç ektirenlerin yorumları konulu yazımda ayrıntılı olarak paylaşmıştım. Burada ayrıca saç ektiren başka hastaların da yorumlarına yer vermiştim. Saç ekim aşamasındaysanız, o yazımı da incelemenizi isterim.

Not: Yazı içinde bulunan yorumlar, çeşitli internet siteleri ile forum sayfalarından derlenmiştir. Yorum bölümünde yer alan yorumlar ise site ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlardır.

Saç Ektirdim Saçlarım Çıkmadı

Saç ektirdiği halde saçı çıkmayanların yorumları bu başlık altında sıralanmıştır.

Timur (28 Nisan 2019)

‘’Yaklaşık 10 ay önce İstanbul’daki bir saç ekim merkezinde onca para verip saç ektirdim. Saç ekimi sonrası saç mezoterapisi filan yapmama rağmen ekilen saçların çok büyük bir bölümü çıkmadı. Kafamda çok kötü bir görüntü oluştu. Sonra ne yaptıysam benimle ilgilenen olmadı. İkinci bir sefer düzeltme işlemi için başka bir doktora saç ektidim. Bu doktor çok çaba harcamasına rağmen ne yazık ki saçlarım yine istenen seviyede çıkmadı. Bu nedenle saç ekimi yaptırdığıma pişmanım.’’

Onur (27 Nisan 2019)

‘’Bir firmada saç ektirdim. Saç ekminden kısa bir süre sonra saç ekimi yapılan bölgede enfeksiyon oluştu. Bana saç ekimi yapan kişi, doktor bile değilmiş, sonradan öğrendim. Kendileri ile iletişime geçmeme rağmen ilgilenmediler. Şikayet edeceğimi söyledikten sonra beni ekim merkezine davet ederek enfeksiyonu aldılar. Ancak buna rağmen saçların çoğu çıkmadığı için saçlarım çok seyrek kaldı. Saç ektirmeden önce çok iyi düşünün. Ben yandım, siz yanmayın.’’

Seyhan (23 Ocak 2019)

Ben de saç eken kişinin doktor olmadığı bir yerde saç ektirdim. Saçlarım hiç güzel olmadı. Zaten ekilenlerin çok azı tuttuğu için saçlarım çok seyrek kaldı. Saç ektirdim pişman oldum. Keşke başka bir yerde ektirseydim. Şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.

Saç Ektirdim Pişmanım

Saç ektirenlerin genel pişmanlıklarını dile getiren yorumlar bu başlık altında sıralanmıştır.

İsa (15 Mart 2019)

Bir arkadaşın daha önce saç ekimi yaptırdığı bir saç ekim merkzinde ben de saç ektirdim. Ancak saç ekimi beklentilerimi karşılamadı. Arkadaşın saçları güzel çıkmasına rağmen, benimki çok yapay durdu. Sonradan öğrendik ki arkadaşa saç eken personel ile bana eken personel aynı değilmiş. Aynı saç ekim merkezi bile olsa, farklı personeller tarafından ekim yapılınca işin boyutu değişiyormuş.

Günay (Haziran 2018)

Birkaç sene önce saçlarım dökülmeye başladı. Ancak herkesinki düzenli bir şekilde geriye doğru dökülürken bende sadece seyrelme şeklinde gerçekleşti. Uzun bir araştırma sonunda x saç ekim merkezine, fiyatların da bana uyması sebebi ile, anlaştım ve gün aldım. Seyrek saça ekim yaptıklarını ve saçımı sıklaştırabileceklerini söylediler. Çok da ilgiliydiler. Ekimden sonra 4000 greft ektiklerini söylediler. Fakat aradan 1,5 yıl geçmesine rağmen saçlarımda pek değişen bir şey olmadı. O ekilen saçlar çıkmadı mı yoksa o kadar greft ekmediler mi anlamadım. Saçlarım hala seyrek. Ekim yapıldığını anlamak bile zor. Saç ktirdim pişmanım çünkü o kadar para ve zahmete değmedi.

Saç Ektirdim Saçlarım Dökülüyor

Saç ekimi yaptırdığı halde saçları dökülenler veya ekilen saçları tutmayanların yorumları bu sayfada yer almaktadır.

Kemal (Eylül 2018)

Arkadaşlar 2 hafta önce saç ektirdim; ama büyük bir sorun yaşıyorum. Her yıkama sonrası bir sürü saç kökü köpüklerle beraber dökülüyor. Ekimi yapan doktoru aradım, normaldir biraz dökülür dedi. Fakat benimki az dökülmüyor dediysem de bir şekilde geçiştirdi. Çok ısrar edince bir yerlere çarpmışsındır, yanlış yıkıyorsundur filan dedi. Halbuki kafama darbe filan almadım ve yıkamayı da onların gösterdiği gibi yapıyorum. Ne yapacağımı bilemedim. Mahkemeye mi versem diye düşünüyorum.

Edit: Aradan 6 ay geçti. Ekilen saçların çoğu çıktı; ama istediğim gibi olmadı. Sanırım ekilen saçların çoğu daha ilk hafta tutunmadan döküldü.

Saç Ektirdim Saçlarım Dik Çıktı

Saç ekimi yaptırdığı halde saçları dik çıkanlar, doğal bir ekim elde edemediği için saç ektirmekten pişman olanların yorumları burada yer almaktadır.

Mehmet (Şubat 2019)

Anadolu’daki bir özel hastanede saç ektirdim pişmanım. Pişmanlığımın sebebi ekilen saçların dik çıkması. Saç ektirdikten hemen sonra fotoğraflarımı bir forum sayfasından paylaşmıştım. Herkes ekimin çok güzel olacağını falan söyledi; ama maalesef öyle olmadı. Saçlarım dik dik çıktı. Belli olmasın diye sürekli 3 numaraya tıraş ediyorum. Başka bir doktora danıştığımda saçlarımı tamamen uzatmamı önerdi. Saç ektirdim ama istediğim gibi kullanamıyorum. İlle de saçlar ya çok kısa olacak ya da çok uzun.



Siz de Yorumlarınızı Bizimle Paylaşabilirsiniz

Arkadaşlar, sizler de saç ekimi ile ilgili pişmanlıklarınızı veya memnuniyetinizi içeren yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Yazacağınız her yorum, ziyaretçilerimize, yani saç ektirmek isteyenlere yol göstermiş olacaktır. Şimdiden teşekkürler.

YORUMLAR

BLOGGER: 2
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Saç Ektirdim Pişman Oldum Diyenler
Saç Ektirdim Pişman Oldum Diyenler
Saç ektirdim pişmanım, saç ektirdim saçlarım çıkmadı, saçlarım dik çıktı diyenler ve saç ekiminden pişman olanların yorumları burada yer alıyor.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/sac-ektirdim-pisman-oldum-diyenler.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/sac-ektirdim-pisman-oldum-diyenler.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy