Taksitle Saç Ekimi

Taksitle saç ekimi yapılır mı? Krdi kartına taksitle saç ekimi yapan yerler? Kredi ile saç ektirmek istiyorum diyenler yazımızı inceleyebilir.


Saçlarını kaybedenler, saç ekimi ile kesin çözüme ulaşabiliyor. Son 15 yılda dünya üzerinde milyonlarca insan saç ektirerek saçlarına yeniden kavuştu. Günümüzün en yeni ve en güvenilir saç ekim tekniği olan FUE teknolojisi sayesinde isteyen herkes doğal ve ömür boyu kalıcı saçlara sahip olabiliyor. Ancak ne yazık ki saç ekimi fiyatları her bütçeye hitap etmiyor.

Kredi kartına taksitle saç ekimi imkanı, bütçesi yetersiz olanlar için mükemmel bir çözüm oluyor. Hele ki saç ekimi fiyatları bu kadar yüksekken, gerekli parayı bir araya getiremeyenlere ilaç gibi gelen bu uygulama sayesinde, her ay düzenli ama küçük bir meblağ ödeyebilecek herkes saç ektirebiliyor.

Kredi Kartına Taksitle Saç Ekimi İmkanı

Günümüzde faaliyet gösteren saç ekim merkezlerinin büyük bir bölümü, kredi kartı ile taksitli ödeme olanağı sunuyor. Bazı saç ekim merkezleri kampanyalar düzenleyerek taksit vadesini 24 aya kadar uzatabiliyor. 24 ay taksit imkanı her saç ekim merkezinde olmasa da 9-12 taksit seçeneğini birçok saç ekim merkezi sizlere sunuyor.

Ancak her şeye rağmen kesin karar verdiğiniz saç ekim merkezi ile iletişime geçerek taksitlendirme hakkında bilgi almanız gerekebilir.

Kredi ile Saç Ekimi Olanağı

Taksitle saç ektirmek için kreti kartı olmanıza bile gerek yok. Bazı öncü saç ekim merkezleri, kredi kartı olmayan hastalara da banka kredisi ile saç ekimi yapabiliyor. Kredi çekerek saç ekimi yaptırmak için, size bu imkanı sağlayan sç ekim merkezine nüfus cüzdanıyla uğruyorsunuz.

Saç ekim merkezi sizin adınıza kredi başvurusunda bulunuyor ve siz fazla bekletilmeden kredi başvurusu sonuçlanıyor. Talebiniz doğrultusunda kredi vadedi uzun veya kısa tutulabiliyor. Saç ekimi kredisini isterseniz 36 aya bölerek ödeyebiliyorsunuz. Böylece ssç ekimi için lazım olan parayı bir araya getirmek için beklemeden saç ektirebiliyorsunuz ve hayallerinizi ertelememiş oluyorsunuz.

Kredi Kartsız ve Kredisiz Taksitle Saç Ekimi

Yeterli paranız yoksa ve kredi ya da kredi kartına da hiçbir şekilde bulaşmak istemiyorsanız, ödemeyi taksitle yapmayı teklif edebilirsiniz. Elbette ki her saç ekim merkezi böyle bir ödeme yöntrmini kabul etmeyebilir; ama şansınızı denemekte yarar var. Karşılıklı güven duygusu oluştuktan sonra o şekilde bile saç ektirmeniz mümkün olabilir.

Taksitle Saç Ekiminde Saç Ekimi Fiyatları Değişir mi?

Biliyorsunuz ki gündelik alışverişlerde bile taksit söz konusu olunca satıcılar fiyatları yükseltebiliyor. Bununla beraber, fiyat sabit kalmak üzere, taksitlendirme de yapılabiliyor.

Saç ekiminde de aynı durum söz konusu. Herhangi bir kampanya olmadığı sürece, saç ekim merkezlerinin peşin fiyatı ile taksitli fiyatı aynı değil. Örneğin peşin olarak 4000 TL isteyen bir saç ekim merkezi, 6 taksit için fiyatı 4500 liraya yükseltebiliyor.

Size düşen, sıkı bir pazarlık yaparak fiyatı sabit tutmak. Bu konudaki tavsiyemiz şu: saç ekim merkezinizle taksitli ödemeden bahsetmeden fiyat konusunda anlaşın. Anlaştıktan sonra da bu ücreti 6 aylık taksitler halinde ödeyebileceğinizi söyleyin.

Kredi Kartına Taksitle Saç Ekimi İstanbul

Saç ekimi uygulamalarının en çok geliştiği ve sayı bakımından en fazla saç ekim merkezinin bulunduğu ilimiz İstanbul’dur. Saç ektirmek için her sene binlerce kişi başka şehirlerden İstanbul’a gelmektedir. Sizler için İstanbulda taksitle saç ekimi yapan yerlerden sadece bazılarını derledik.

-Este Center
-Estethica
-Göztepe Medikal Park Hastanesi

Kredi Kartına Taksitle Saç Ekimi Ankara

Sayı bakımından İstanbul kadar olmasa da, yapılan saç ekimlerinin kalitesi konusunda İstanbul’dan geri kalmaya illerimizden bir tanesi de Ankara. Ankara’da Türkiye’nin en iyi saç ekim merkezleri listesinde yer alan birçok isim var. Sizler için Ankarada taksitle saç ekimi yapan saç ekim merkezlerinden bazılarını bir araya getirdik.

-Dr. Tarık Çavuşoğlu
-Ankara Saç Ekimi
-Dr. Fatih Öktem

Kredi Kartına Taksitle Saç Ekimi İzmir

Onlarca saç ekim merkezi bulunan İzmir’de başaralı saç ekimi operasyonları yapılıyor. İzmirde taksitle saç ekimi imkanı sunan bazı hastaneler ve saç ekim merkezlerini listeledik.

-Clinic Hair Saç Ekim Merkezi
-Can Hastanesi (Can Saç Ekimi)
-Naturel Saç Ekim Merkezi

YORUMLAR

BLOGGER: 1
Loading...
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Taksitle Saç Ekimi
Taksitle Saç Ekimi
Taksitle saç ekimi yapılır mı? Krdi kartına taksitle saç ekimi yapan yerler? Kredi ile saç ektirmek istiyorum diyenler yazımızı inceleyebilir.
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/taksitle-sac-ekimi.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/taksitle-sac-ekimi.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy