Kirpik Ekimi Öncesi ve Sonrası Görüntüler

Kirpik ekimi öncesi sonrası görüntüler eşliğinde tüm kirpik ektirme sürecini öğrenmek isterseniz, makalemiz tam size göre.

Tüm ekimler içinde en zor olanı, aynı zamanda en çok yan etkisi bulunanı kirpik ekimidir. Kirpik ekimi öncesi sonrası fotoğrafları birçok insanı heveslendirse de, aslında bu operasyonun birçok olumsuzluğu bulunmaktadır.

Tabii ki her insan daha fazla güzelleşmek, daha uzun kirpiklere sahip olmak için kirpik ekimine başvurmuyor. Kirpik ektirme ameliyatı, hiç kirpiği olmayanlar için bir zorunluluk haline gelebiliyor.

Yaratıcı güç, kirpikleri sadece yüzü veya gözleri güzelleştirdin diye yaratmamıştır. Onların asıl görevi, gözleri dış tehditlerden korumaktır. Bu doğrultuda düşündüğümüzde, doğuştan kirpiği olmayanlar ile kirpiklerinin tamamını veya bir bölümünü kaybeden hastalar için kirpik ektirmenin bir ihtiyaç olduğunu söyleyebiliriz.

Tavsiye Yazı Kirpik Ektirme Fiyatları

Siz kendi kararınızı verdikten sonra, doktora ekim yapmak kalır. Bu makalemizde kirpik ekimi öncesi ve sonrası süreçte neler olup bittiğini anlattık, sonrada kirpik ektirme öncesi ve sonrası fotoğraflarla konuyu destekledik.

Kirpik Ekimi Öncesi Süreç Nasıl İşler? Ameliyat Nasıl Yapılır?


 √ Kirpik ekimi yapan ve kendisine güvendiğiniz bir doktorla görüşüp anlaşırsınız.
 √ Ameliyat için size gün verilir.
 √ Ameliyat günü doktorun kliniğine veya ekim merkezine gidersiniz.
 √ Sağlık kontrolleriniz yapılır.
 √ Hasta onay formunu imzalarsınız.
 √ Ameliyat kıyafetlerini giyersiniz.
 √ Kirpik ekimi için kullanılacak kıl köklerinin alınması için, ense bölgenizden çok küçük bir alan tıraş edilir.
 √ Ameliyat masasına yatırılırsınız.
 √ Lokal anestezi uygulanır ve uyutulursunuz.
 √ Ensenizden lazım olan miktar kadar saç kökü alınır.
 √ Ameliyat sırasında gözlerinizi koruyacak bir aparat göz kapaklarınızın altına yerleştirilir.
 √ Alınan kökler göz kapaklarına ekilir.
 √ Ameliyat sona erer ve uyandırılırsınız.


Kirpik Ekimi Sonrası İyileşme Aşamaları


Kirpik ekimi iyileşme sürecinin, saç ekimi iyileşme sürecinden hiçbir farkı yoktur. Tüm kıl nakillerinde iyileşme hızı ve süreci aynıdır. Kirpik ektirme ameliyatından sonraki gelişmeler aşağıdaki gibidir.

 » İlk üç gün, kirpiklerinizi sudan korursunuz. Bu süre boyunca kanallardan sızan kan, aslında kirpiği tutan etkenlerden bir tanesidir. Açılan kanallardan köke doğru sızan su, kökün gevşemesine sebep olabilir. Bu nedenle 3. güne kadar kirpiklerinizi sudan uzak tutmanız gerekir.
 » Üçüncü gün, doktorunuza gidersiniz ve burada kirpik ekimi sonrası ilk yıkama gerçekleştirilir. İlk yıkama kesinlikle uzman eli ile yapılmalı. Yıkama günü kirpiklere özel bir yumuşatıcı losyon sürülür ve yumuşama gerçekleştikten sonra çok hafif hareketlerle kirpikler yıkanır.
 » Yaklaşık 2 hafta sonra, ektirdiğiniz kirpiklerin büyük bir bölümü şok dökülme yolu ile dökülür. Tamamen geçici olan bu dökülme ile, kökler deri altında güçlenir. Belli bir süre geçtikten sonra ise kökler canlanır ve çıkmaya başlar.
 » Ameliyatın yapıldığı günden iki veya üç ay sonra yeni kirpikleriniz çıkmaya başlar. İlk etapta çıkan kirpikler çok ince ve biçimsiz olabilir; ama tedirgin olmayın, zaman geçtikçe istediğiniz kıvama gelecek.
 » 5 ay tamamlandıktan sonra kirpikleriniz bir miktar uzamış olur. Artık çok belirgin bir gelişme bu süreçten sonra olmaz
 » Bundan sonraki süreçte ise sürekli uzayan kirpiklerinizi düzenli aralıklarla kısaltır ve onları şekillendirirsiniz.
 » Kirpikler ortalama 5-6 yılda bir dökülür, daha sonra kendiliğinden yeniden çıkar.


Kirpik Ekimi Öncesi Sonrası Görüntüler


Bu sayfada verilen kirpik ekimi öncesi ve sonrası fotolar arama motorları kullanılarak derlenmiştir. Tüm ekimler aynı doktora ait değildir. Sadece öncesi ve sonrası süreç hakkında fikir sahibi olmanız amaçlanmıştır.


Kirpik ekiminin alt kapaklara yapılması pek tavsiye edilmez; bu nedenle genellikle sadece üst kapaklara kirpik ekimi yapılmaktadır. Kirpiklere ekilen kökler, saç kökleri oldukları için sürekli uzamaya devam ederler. Bu nedenle kirpikler uzadıkça onların kısaltılması gerekir. Ayrıca kirpik gibi kıvrımlı olması için şekil vermek gerekmektedir.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 1

Kirpik ekimi, bir zorunluluk olmadıkça önerilmez. Bu operasyon sayesinde daha uzun kirpiklere sahip olmanız mümkün olsa da bazı olumsuzlukları da vardır. Örneğin mevcut kirpikleriniz aynı boyda sabit kalırken, ekilen kirpikler sürekli uzadığından dolayı arada uzunluk farkı oluşur ki bu da pek hoş bir görüntü vermez. Yine, kirpik ektiren birçok insan, kirpiklerin bazen göze battığını, yanlış yöne doğru uzadığını ifade etmektedir.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 2
Normal kirpiklere sahip olanlar için bu operasyon bir lüks sayılmaktadır. Ancak kiripiği hiç olmayanlar için de bir gereklilik sayılır.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 3
Kirpik ektirme, özellikle son birkaç yılın trendi haline geldi. Estetik operasyonları ile arası iyi olan birçok bayan, listeye kirpik ekimini de eklemektedir.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 4
Kirpik ekimi ameliyatı ortalama 1-2 saat sürmektedir. Çok titizlik isteyen bir ameliyat olsa da, ekilen kök sayısı az olduğu için operasyon hızlı bitmektedir.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 5
Ekimden sonraki bir hafta boyunca göz kapakları aşağıda görüldüğü gibi kızarmaktadır. Ancak bu kızarıklık genellikle makyajın bir parçası sanılır. Kirpik ektiren kadınlar kadınlar kulübü gibi forumlarda, o kırmızılığı herkesin far sandığını ifade etmektedir.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 6

Kirpik ekimi bağımsız olarak yapılabileceği gibi bazen kaş ekimi ile beraber yapılmaktadır. Aynı günde hem kaş hem de kirpik ektirmek mümkündür. Bunun herhangi bir sakıncası yoktur.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 7
Kirpik ekimi fiyatları günümüzde 5000-8000 TL arasında değişmektedir. Bu ekimi gerçekleştiren doktor sayısı azdır. Özellikle İstanbul'da bu işi başarı ile yapan uzmanlar bulunmaktadır. Sizlere tavsiyemiz, söz konusu kirpik ekimi olunca muhakkak en iyi doktoru bulmaya çalışın. Sadece bu iş üzerinde yoğunlaşmış ve deneyim kazanmış bir doktor ile, çok doğal kirpiklere sahip olmanız mümkün olabilir.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 8
Kirpik ekimi FUE teknolojisi ile yapılmaktadır. Bu ekim teknolojisinde kökler tek tek alınır ve tek tek ekilir. Herhangi bir kesi işlemi yapılmadığı için hastanın donör bölgesinde veya ekim bölgesinde herhangi bir iz kalmaz.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 9
Aşağıda, bayağı uzamış bir kirpik görüyorsunuz. Normal şartlarda ekilen kirpikler bu şekilde kıvrımlı çıkmaz. Saç, nasıl bir yapıdaysa kirpikler de o yapıda olur. Ancak şekillendirme işlemleri yapılarak düz kirpikleri kıvrımlandırmak mümkündür
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 10

Kirpik ekimi öncesi ve sonrasına ait aşağıdaki görüntüde, dikkat ederseniz bazı kirpikler kısa bazıları ise uzun. İşte kısa olanlar, hastanın kndi kirpikleri; uzun olanlar ise ekilen kirpikler.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 11
Kirpik ekimi, ailenin onayı olmak kaydıyla 6 yaştan daha büyük tüm hastalara uygulanabilmektedir.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 12

Kirpik ekimi gerçekten çok zor bir ekimdir; bu nedenle her ekim uzmanı bu işlemi yapmaz, yapamaz. Bu nedenle size, kirpik ekimi yaptırabileceğini söyleyen doktorlara, daha önce tecrübesi olup olmadığını muhakkak sorun ve mümkünse kirpik ekimi öncesi sonrası resimlerini inceleyin. Hatta hastayla bizzat görüşmeye çalışın.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 13
Kirpik ekimi sonrası dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Özellikle ilk hafta uyurken çok dikkatli olun. Kirpikler, yastıkla kesinlikle temas etmemeli. 3 gün boyunca sudan korunmalı ve yine bir iki hafta boyunca her türlü spor ve ağır işten de uzak durulmalıdır.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 14
Saçlarımız, yenilenmek için 5-6 yılda bir dökülür ve dökülen yerden yeni bir kök çıkar. Ancak bu dökülme her saç teli için farklı zamanlarda gerçekleştiği için biz bunu pek fark edemeyiz. Kirpik ekimi de saç kökleri ile yapıldığı için aynı durum geçerli olur. 5-6 sene sonra dökülür, sonra tekrar çıkar.
kirpik ektirenler
Kirpik ekimi Öncesi Sonrası Görüntü 15
Kirpik ektirenlerin öncesi ve sonrası görüntüleri umarız ki size bir fikir vermiştir. Konu ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi sorabilir veya sizler de kendi tecrübelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: Kirpik Ekimi Öncesi ve Sonrası Görüntüler
Kirpik Ekimi Öncesi ve Sonrası Görüntüler
Kirpik ekimi öncesi sonrası görüntüler eşliğinde tüm kirpik ektirme sürecini öğrenmek isterseniz, makalemiz tam size göre.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-TnTUR_HlD4LtIy37Lsqh6hGTvxJDKbTVSD3iwZmoqkG_ghjJHoH2lrPvfljdmRMVoxQSo5LXfWtIp58fCQGk_KozDrfPUHvvGgRHVsOvlAsG2QsCuvpsDD0Nsnke6mnnmZCNdaQfDJw/s1600/kirpik-ekimi-oncesi-sonrasi-13.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg-TnTUR_HlD4LtIy37Lsqh6hGTvxJDKbTVSD3iwZmoqkG_ghjJHoH2lrPvfljdmRMVoxQSo5LXfWtIp58fCQGk_KozDrfPUHvvGgRHVsOvlAsG2QsCuvpsDD0Nsnke6mnnmZCNdaQfDJw/s72-c/kirpik-ekimi-oncesi-sonrasi-13.jpg
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/kirpik-ekimi-oncesi-ve-sonrasi-goruntuler.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/kirpik-ekimi-oncesi-ve-sonrasi-goruntuler.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy