En Ucuz Saç Ekimi Merkezleri

En ucuz saç ekimi nerede? Uygun fiyata saç ekimi yapan yerler hangisi? Ucuz saç ekimi fiyatları ne kadar?

Saç ekimi maliyetli bir estetik operasyon olduğu için en ucuz saç ekim merkezini bulmak, bütçesi yetersiz olanlar için şarttır. Ancak asıl amaç, en ucuz saç ekimini bulmak değil, uygun fiyata kaliteli saç ekimi yapan yerleri bulmaktır. Saç ekimi istendiği gibi omadığı müddetçe, ucuz olmasının hiçbir önemi yoktur.

Sizler için birçok saç ekim merkezinin fiyatlarını araştırarak uygun gördüklerimizi derledir. Peki, en ucuz saç ekimi nerede? Uygun fiyata saç ekimi yapan daha birçok saç ekim merkezi var; fakat ülkemizde yüzlerce saç ekim merkezi bulunduğu için hepsinin fiyatını burada derlemek neredeyse imkansız.

En Ucuz Saç Ekim Merkezi Nasıl Bulunur?

Saç ekimi öncesi süreç, en az ameliyat ve sonrası süreç kadar zordur. Bu zorluk, hangi saç ekim merkezinde saç ekimi yaptırmanız gerektiğine bir türlü karar verememekten kaynaklanmaktadır. Zira araştımalarınız neticesinde çok başarılı saç ekimi sonuçları ile karşılaştığınız gibi başarısız saç ekimleri ile de karşılaşmışsınızdır.

Yanlış saç ekim merkezine veya doktora denk gelmemek için her durumu çok iyi tartmalı, saç ektirenlerin yorumlarını dinlemeli ve bütçeyi de denk getirmelisiniz. Bu süreçte, kaliteli ve ucuz saç ekim merkezini bulmak için yapmanızı önerdiğimiz şeyler şunlardır:

 - İnternet sitelerinin ve saç ekimi ile ilgili forumların altını üstüne getirin. Kim nerede saç ektirmiş, saçları nasıl olmuş öğrenin ve sonuçlarını beğendiğiniz saç ekim merkezlerini veya doktorları listenize ekleyin.

 - Saç ekimi greft hesaplama programı yardımıyla, sizin için tahmini kaç greft lazım olduğunu belirleyin.

 - Greft hesaplaması yaptıktan sonra listenizdeki tüm saç ekim merkezlerini tek tek arayın ve belirlediğiniz sayıdaki greft ekimi için ne kadar ücret talep ettiklerini sorun. Dilerseniz, saçlarınızın ayrıntılı fotoğraflarını çekin ve listenizde bulunan tüm saç ekim merkezlerine mail yolu ile göndererek fiyat bilgisi talep edebilirsiniz.

 - Her saç ekim merkezinden fiyat aldıktan sonra, saç ekim kaliteleri ile verdikleri fiyatları belirleyin ve kendiniz için en uygun ve en ucuz saç ekim merkezini belirleyin.

 - Kalite farkları olup fiyatları aynı olan ekim merkezleri ile pazarlık yapın. Örneğin istediğiniz bir saç ekim merkezi ile iletişim kurun ve istediğiniz fiyatı söyleyin. Kabul etmedikleri takdirde daha uygun fiyata başka bir ekm merkezinde ekim yaptıracağınızı söyleyerek pazarlığınızı yapmaya çalışın.

 - Şayet gerekirse kredi kartı ile taksitle saç ekimi yapıp yapmadıklarını da sorun.

Saç Ekim Fiyatları Belirlenirken Neler Dikkate Alınır?

Dikkat ederseniz aşağıda en ucuz saç ekim merkezlerini listelerken, her bir saç ekim merkezinin fiyatlarını alt ve üst limitler dahilinde verdik; zira kolay kolay hiçbir saç ekim merkezi tek fiyat üzerinden ekim yapmaz. Çünkü fiyat her hastaya belirlenecek fiyat farklıdır. Bunun sebebini de alt başlıklarda açıklayalım.

1- Ekilecek Greft Sayısı ve Saç Ekimi Fiyatı

Saç ekim merkezinin verdiği en düşük fiyat, en az greft için geçerlidir; zira bir saç ekim merkzlerinn büyük bölümü, greft sayısına göre fiyat belirlemektedir. Örneğin çok az miktarda saçsız alanı bulunan bir hastaya 2000 greft yeterli geldiği için böyle bir hastaya 2500-3000 lira fiyat verilebilir. Ancak kellik derecesi yüksek olan bir hastaya 5000 greft lazım olacaksa, fiyat da değişecek 6000-7000 lira seviyesine çıkacaktır.

2- Kullanılan Saç Ekim Tekniği ve Fiyatlandırma

Talep ettiğiniz özel bir saç ekim tekniği varsa, tekniğe gör fiyat farklı bulunabilmektedir. Örneği perkutan tekniği ile saç ekimi, DHİ yöntemi ile saç ekimi, mikromotor ile saç ekimi veya manuel punch ile saç ekimi tekniklerinin her birisi için sizden farklı fiyat talep edilebilir; zira her birinin zorluk derecesi ve ameliyat süresi farklıdır.

3- Kullanılan Ek Tedaviler ve Saç Ekimi Fiyatı

Bazı saç ekim merkezleri, ekimden sonra ek tedaviler uygulamaktadır. Bu tedavilerin başlıcaları saç mezoterapisi ve PRP saçtedavisidir. Bu tedavilerin zaten başlı başına yüksek maliyetleri olduğu için, bu fiyatlar saç ekim fiyatlarına da yansıtılmaktadır.

En Ucuz Saç Ekim Merkezleri

En ucuz saç ekim merkezlerini derlerken, saç ekiminin en fazla yapıldığı en büyük şehirleri dikkate aldık. Aşağıda İstanbul'da, Ankara'da ve İzmir'de bulunan ucuz saç ekim merkezlerinin bazıları listelenmiştir.

En Ucuz Saç Ekimi Merkezleri İstanbul

Esteview Saç Ekim Merkezi: 3000-5000
Zenhair Saç Ekim Merkezi: 3000-6000
As Estetik Saç Ekim Merkezi: 3000-7000
Estepera Saç Ekim Merkezi: 2500-6500
Dr. İlker Apaydın: 2000-3000
Dr. Zekeriya Kul: 3000-7000
İstanbul Estetica Saç Ekim Merkezi: 3000-5000

En Ucuz Saç Ekimi Merkezleri Ankara

Jale Şenyurt Saç Ekimi: 3500-8000
YD Saç Ekimi Merkezi: 2500-6000
GH Estetik: 2000-5500
Estenik Saç Ekim Merkezi: 2500-6000
Tarık Çavuşoğlu Saç Ekimi: 2500-7500
Hikmet Karayel Saç Ekimi: 2000-8000

En Ucuz Saç Ekimi Merkezleri İzmir

Naturel Saç Ekim Merkezi: 3500-7000
Clinic Hair: 4000-8500
Gazi Hastanesi: 2500-6000
Deniz Saç Ekim Merkezi: 3000-7500
Özel Ento Saç ekim Merkezi: 2000-6500

Not: Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu fiyatlar greft sayısına göre değişmektedir. Net bir fiyat almak için ilgili saç ekim merkezine fotoğraflarınızı gönderin ve fiyat talep edin.

YORUMLAR

BLOGGER
Ad

Kaş Ekimi,3,Kirpik Ekimi,3,Nizoral Şampuan,1,Protez Saç,5,PRP Saç Tedavisi,3,Saç Ekim Merkezleri,44,Saç Ekimi,70,Saç Mezoterapisi,3,Sakal Ekimi,3,
ltr
item
Saç Ekimi Destek: En Ucuz Saç Ekimi Merkezleri
En Ucuz Saç Ekimi Merkezleri
En ucuz saç ekimi nerede? Uygun fiyata saç ekimi yapan yerler hangisi? Ucuz saç ekimi fiyatları ne kadar?
Saç Ekimi Destek
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/en-ucuz-sac-ekimi-merkezleri.html
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/
https://www.sacekimidestek.com/2018/05/en-ucuz-sac-ekimi-merkezleri.html
true
5723966694255802689
UTF-8
Tüm İçerikler Yüklendi İçerik Bulunamadı Tamamını Gör Devamını Oku... Yorum Yorumu İptal Et Sil By Anasayfa SAYFALAR İÇERİKLER Tamamını Gör Sizin İçin Seçtiklerimiz Etiket Arşiv ARA... TÜM İÇERİKLER Aramanızla eşleşen herhangi bir içerik bulunamadı. Lütfen Arama Kutusunu kullanarak istediğiniz içeriği bulun! ANA SAYFA Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pzr Pzt Sal Çrş Prş Cum Cmt Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs Haziran Temmuz Ağustos Eylül Ekim Kasım Aralık Oca Şub Mar Nis Mys Haz Tem Ağu Eyl Eki Kas Ara Az önce 1 Dakika Önce $$1$$ Dakika Önce 1 Saat Önce $$1$$ Saat Önce Dün $$1$$ Gün Önce $$1$$ Hafta Önce Aylar Önce Takipçiler Takip Et Bu Premium İçerik Kilitli 1. Adım: Paylaş. 2. Adım: Kilidi açmak için paylaştığınız linki tıklayın Kodu Kopyalayın Kodu Seçin Kod, panonuza kopyalandı! Kodu/yazıyı kopyalamıyorsanız, lütfen şu tuşları kullanın. [CTRL]+[C] (veya CMD+C with Mac) to copy